SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was KOBIETKI kochane. Widzę że mamy nową koleżankę witam również, fajnie że nas tu przybywa. Iza super ze możesz wrócić do staranek.
    Ja miałam wyjęte parę dni z życia jeszcze dziś lecę na 12 a jutro wolne.
    Muszę wam się przyznać oczywiście głupol ze mnie bo to nie możliwe żeby w tym dniu wyszedł test pozytywny hehe ale już nie mogłam wytrzymać i siknęłam. :/ Teraz będzie spokój bo już nie mam testu w domu to i nie zrobię hehehe

iza30, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko, lekarz kazał mi zrobić progesteron i estriadol w 23dc tylko kurcze nie dopytałam czy to w tym cyklu czy w następnym kiedy będę brała clo. Czy może to nie ma znaczenia??? jak sądzicie???

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    Hej Kobiety! Udanego poniedziałku! Ja mam dziś pierwszy dzień z Clo, ale wezmę dopiero wieczorem jak lekarz zalecił, ciekawa jestem co to ze mną zrobi. ;)
    Hej mika85 trzymam za ciebie kciukasy zeby było wszystko dobrze i żeby w tym cyklu była fasolka!!! napisz jak się czujesz po braniu tego leku bo ja też będę brała od następnego cyklu... ciekawa jestem strasznie

Mika85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.

Iza dokładnie super ze wracasz do starań :-)
    Waniulka wcale się nie dziwię że zatestowałaś ja w domu mam trzy testy i mam nadzieję że poczekają do terminu testowania czyli do 6 lutego :-P

Waniulka, iza30, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze powiem Ci że jak mam test to nigdy nie poleży do terminu @ tylko zawsze się pokuszę na zrobienie hehehe hoć i tak wiem że będzie ujemny

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też w sumie to koło 6 powinnam zatestować żeby mieć pewność ale najwyżej kupię drugi hehehe

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane ja dopiero teraz i to na chwile, moze popoludniu uda mi sie zajrzec na dluzej.
    Milego dnia wam zycze

Waniulka, rybka, Mika85 lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Izunia

iza30 lubi tę wiadomość

• Inusia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kobietki we wtorkowe przedpołudnie ;) Chciałam podzielić się z Wami nowiną...jestem chyba w ciąży!!! Na teście II kreski, ale boję się cieszyć :) Po południu pojadę na betę i wszystko będzie jasne.

Pozdrawiam i przesyłam wszystkim wiruski <3

iza30, Waniulka, Kasiula09, Tynka1990, Mika85, rybka, Sabina lubią tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    A po wizycie u lekarza mialm dosc jak zawsze musialam sie wysiedziec 3 godziny ;) ale w koncu moge wrocic do staran z nowym cyklem bo powiedzieli mi dzis ze rtg wyszlo dobrze kosc zrosnieta, operacji nie bedzie jupi :), jak boli to mam smarowac i jesc tabletki przeciwbolowe. Na rehabilitacji kobietka powiedziala ze od zdjecia gipsu przez 3 miesiace noga powinna dojsc do siebie jesli wtedy bedzie dalej napuchnieta i bedzie bolala to trzeba zaczac sie bac.

Super Iza! Owocnych starań kochana ;)

iza30 lubi tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Super Iza! Owocnych starań kochana ;)
    Dziekuje Kochana
    Gratuluje Inusia <3

Inusia, rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Witam Was kobietki we wtorkowe przedpołudnie ;) Chciałam podzielić się z Wami nowiną...jestem chyba w ciąży!!! Na teście II kreski, ale boję się cieszyć :) Po południu pojadę na betę i wszystko będzie jasne.

Pozdrawiam i przesyłam wszystkim wiruski <3
    inusia super, gratuluję! :) łapię wiruski heheh

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia super gratulacje :)

age.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki i ja nie wytrzymałam i przed chwila siknelam żeby sprawdzić czy nic nigdzie nie ucieklo ... wizyta dopiero na 4 luty :(

http://smiecimarty.wrzuta.pl/obraz/6dABnwQuM7r/test3

7a4aio4pfp2702id.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :) gratuluje zielonym kropka :) Iza zabieraj sie do roboty, ja dzien w lozku samopoczucie srednie,zapachy wszelakie draznia jak cholera do tego sennosc i ciagly kapec w buzi i klucha w gardle. Nie wiem jak wroce do pracy w pon :/ chyba ubije wszystkie dzieciaki w szkole :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:05

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia gratuluję :*:*:* zarażaj nas szybko :-)

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje zielonym kropką a raczej kwadracikom ;)

u mnie cos chyba nie tak z wykresem...generalnie mialam fajna 2-dniową owulke. 3 dni przed nią bylam na monitoringu i moj ginek wyliczyl mi kiedy bedzie dokladnie i peknie pecherzyk (12-14 dzien i tak bylo) ...a na to mi wykres zupelnie przyspieszyl sprawe ...
    Z moich obliczen wynika,ze serduszkowanie bylo w dzien owulacji...a wykres mi mowi,ze dzien po...hm...i wogole nie policzyl nawet mojego serduszkowania...dziwne...

ktos z Was tak mial?

wniosek: KIERUJMY SIE NASZA KOBIECA INDUICJA, ZAPISUJMY OSOBNO NIE TYLKO TU NA OVU...bo to tylko program ... ;)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inusia gratuluje!!!!super!!!!!! martus super dwie kreski!!!! rowniez gratuluje!!!! agus super ze masz objawy ciazowe ;-) zegnam sie z wami!!! papatki!!!! <3

Lena87 lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia, gratulacje!!!! Brałaś Clo, matko oby mi to też dało zieloną kropkę na wykresie!!! W ogóle zazieleniło się u nas :) Tylko się cieszyć!

Waniulka, dam znać jak po Clo, póki co po pierwszej tabletce hehe żyję jak widać i mam się świetnie. Czytałam o tych objawach różnych, ale mam nadzieję, że zadziała bez efektów ubocznych ;)

Lena87, Waniulka lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ