W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam was KOBIETKI kochane. Widzę że mamy nową koleżankę witam również, fajnie że nas tu przybywa. Iza super ze możesz wrócić do staranek.
Ja miałam wyjęte parę dni z życia jeszcze dziś lecę na 12 a jutro wolne.
Muszę wam się przyznać oczywiście głupol ze mnie bo to nie możliwe żeby w tym dniu wyszedł test pozytywny hehe ale już nie mogłam wytrzymać i siknęłam. Teraz będzie spokój bo już nie mam testu w domu to i nie zrobię heheheiza30, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMika85 wrote:Hej Kobiety! Udanego poniedziałku! Ja mam dziś pierwszy dzień z Clo, ale wezmę dopiero wieczorem jak lekarz zalecił, ciekawa jestem co to ze mną zrobi.
Mika85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was kobietki we wtorkowe przedpołudnie Chciałam podzielić się z Wami nowiną...jestem chyba w ciąży!!! Na teście II kreski, ale boję się cieszyć Po południu pojadę na betę i wszystko będzie jasne.
Pozdrawiam i przesyłam wszystkim wiruskiiza30, Waniulka, Kasiula09, Tynka1990, Mika85, rybka, Sabina lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:A po wizycie u lekarza mialm dosc jak zawsze musialam sie wysiedziec 3 godziny ale w koncu moge wrocic do staran z nowym cyklem bo powiedzieli mi dzis ze rtg wyszlo dobrze kosc zrosnieta, operacji nie bedzie jupi , jak boli to mam smarowac i jesc tabletki przeciwbolowe. Na rehabilitacji kobietka powiedziala ze od zdjecia gipsu przez 3 miesiace noga powinna dojsc do siebie jesli wtedy bedzie dalej napuchnieta i bedzie bolala to trzeba zaczac sie bac.
Super Iza! Owocnych starań kochanaiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInusia wrote:Witam Was kobietki we wtorkowe przedpołudnie Chciałam podzielić się z Wami nowiną...jestem chyba w ciąży!!! Na teście II kreski, ale boję się cieszyć Po południu pojadę na betę i wszystko będzie jasne.
Pozdrawiam i przesyłam wszystkim wiruskiInusia, rybka lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki gratuluje zielonym kropka Iza zabieraj sie do roboty, ja dzien w lozku samopoczucie srednie,zapachy wszelakie draznia jak cholera do tego sennosc i ciagly kapec w buzi i klucha w gardle. Nie wiem jak wroce do pracy w pon chyba ubije wszystkie dzieciaki w szkole
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje zielonym kropką a raczej kwadracikom
u mnie cos chyba nie tak z wykresem...generalnie mialam fajna 2-dniową owulke. 3 dni przed nią bylam na monitoringu i moj ginek wyliczyl mi kiedy bedzie dokladnie i peknie pecherzyk (12-14 dzien i tak bylo) ...a na to mi wykres zupelnie przyspieszyl sprawe ...
Z moich obliczen wynika,ze serduszkowanie bylo w dzien owulacji...a wykres mi mowi,ze dzien po...hm...i wogole nie policzyl nawet mojego serduszkowania...dziwne...
ktos z Was tak mial?
wniosek: KIERUJMY SIE NASZA KOBIECA INDUICJA, ZAPISUJMY OSOBNO NIE TYLKO TU NA OVU...bo to tylko program ...
-
Inusia, gratulacje!!!! Brałaś Clo, matko oby mi to też dało zieloną kropkę na wykresie!!! W ogóle zazieleniło się u nas Tylko się cieszyć!
Waniulka, dam znać jak po Clo, póki co po pierwszej tabletce hehe żyję jak widać i mam się świetnie. Czytałam o tych objawach różnych, ale mam nadzieję, że zadziała bez efektów ubocznychLena87, Waniulka lubią tę wiadomość