X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was KOBIETKI kochane. Widzę że mamy nową koleżankę witam również, fajnie że nas tu przybywa. Iza super ze możesz wrócić do staranek.
    Ja miałam wyjęte parę dni z życia jeszcze dziś lecę na 12 a jutro wolne.
    Muszę wam się przyznać oczywiście głupol ze mnie bo to nie możliwe żeby w tym dniu wyszedł test pozytywny hehe ale już nie mogłam wytrzymać i siknęłam. :/ Teraz będzie spokój bo już nie mam testu w domu to i nie zrobię hehehe

iza30, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko, lekarz kazał mi zrobić progesteron i estriadol w 23dc tylko kurcze nie dopytałam czy to w tym cyklu czy w następnym kiedy będę brała clo. Czy może to nie ma znaczenia??? jak sądzicie???

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    Hej Kobiety! Udanego poniedziałku! Ja mam dziś pierwszy dzień z Clo, ale wezmę dopiero wieczorem jak lekarz zalecił, ciekawa jestem co to ze mną zrobi. ;)
    Hej mika85 trzymam za ciebie kciukasy zeby było wszystko dobrze i żeby w tym cyklu była fasolka!!! napisz jak się czujesz po braniu tego leku bo ja też będę brała od następnego cyklu... ciekawa jestem strasznie

Mika85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.

Iza dokładnie super ze wracasz do starań :-)
    Waniulka wcale się nie dziwię że zatestowałaś ja w domu mam trzy testy i mam nadzieję że poczekają do terminu testowania czyli do 6 lutego :-P

Waniulka, iza30, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze powiem Ci że jak mam test to nigdy nie poleży do terminu @ tylko zawsze się pokuszę na zrobienie hehehe hoć i tak wiem że będzie ujemny

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też w sumie to koło 6 powinnam zatestować żeby mieć pewność ale najwyżej kupię drugi hehehe

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane ja dopiero teraz i to na chwile, moze popoludniu uda mi sie zajrzec na dluzej.
    Milego dnia wam zycze

Waniulka, rybka, Mika85 lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Izunia

iza30 lubi tę wiadomość

• Inusia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kobietki we wtorkowe przedpołudnie ;) Chciałam podzielić się z Wami nowiną...jestem chyba w ciąży!!! Na teście II kreski, ale boję się cieszyć :) Po południu pojadę na betę i wszystko będzie jasne.

Pozdrawiam i przesyłam wszystkim wiruski <3

iza30, Waniulka, Kasiula09, Tynka1990, Mika85, rybka, Sabina lubią tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    A po wizycie u lekarza mialm dosc jak zawsze musialam sie wysiedziec 3 godziny ;) ale w koncu moge wrocic do staran z nowym cyklem bo powiedzieli mi dzis ze rtg wyszlo dobrze kosc zrosnieta, operacji nie bedzie jupi :), jak boli to mam smarowac i jesc tabletki przeciwbolowe. Na rehabilitacji kobietka powiedziala ze od zdjecia gipsu przez 3 miesiace noga powinna dojsc do siebie jesli wtedy bedzie dalej napuchnieta i bedzie bolala to trzeba zaczac sie bac.

Super Iza! Owocnych starań kochana ;)

iza30 lubi tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Super Iza! Owocnych starań kochana ;)
    Dziekuje Kochana
    Gratuluje Inusia <3

Inusia, rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Witam Was kobietki we wtorkowe przedpołudnie ;) Chciałam podzielić się z Wami nowiną...jestem chyba w ciąży!!! Na teście II kreski, ale boję się cieszyć :) Po południu pojadę na betę i wszystko będzie jasne.

Pozdrawiam i przesyłam wszystkim wiruski <3
    inusia super, gratuluję! :) łapię wiruski heheh

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia super gratulacje :)

preg.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki i ja nie wytrzymałam i przed chwila siknelam żeby sprawdzić czy nic nigdzie nie ucieklo ... wizyta dopiero na 4 luty :(

http://smiecimarty.wrzuta.pl/obraz/6dABnwQuM7r/test3

7a4aio4pfp2702id.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :) gratuluje zielonym kropka :) Iza zabieraj sie do roboty, ja dzien w lozku samopoczucie srednie,zapachy wszelakie draznia jak cholera do tego sennosc i ciagly kapec w buzi i klucha w gardle. Nie wiem jak wroce do pracy w pon :/ chyba ubije wszystkie dzieciaki w szkole :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:05

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia gratuluję :*:*:* zarażaj nas szybko :-)

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje zielonym kropką a raczej kwadracikom ;)

u mnie cos chyba nie tak z wykresem...generalnie mialam fajna 2-dniową owulke. 3 dni przed nią bylam na monitoringu i moj ginek wyliczyl mi kiedy bedzie dokladnie i peknie pecherzyk (12-14 dzien i tak bylo) ...a na to mi wykres zupelnie przyspieszyl sprawe ...
    Z moich obliczen wynika,ze serduszkowanie bylo w dzien owulacji...a wykres mi mowi,ze dzien po...hm...i wogole nie policzyl nawet mojego serduszkowania...dziwne...

ktos z Was tak mial?

wniosek: KIERUJMY SIE NASZA KOBIECA INDUICJA, ZAPISUJMY OSOBNO NIE TYLKO TU NA OVU...bo to tylko program ... ;)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inusia gratuluje!!!!super!!!!!! martus super dwie kreski!!!! rowniez gratuluje!!!! agus super ze masz objawy ciazowe ;-) zegnam sie z wami!!! papatki!!!! <3

Lena87 lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia, gratulacje!!!! Brałaś Clo, matko oby mi to też dało zieloną kropkę na wykresie!!! W ogóle zazieleniło się u nas :) Tylko się cieszyć!

Waniulka, dam znać jak po Clo, póki co po pierwszej tabletce hehe żyję jak widać i mam się świetnie. Czytałam o tych objawach różnych, ale mam nadzieję, że zadziała bez efektów ubocznych ;)

Lena87, Waniulka lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ