X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Objawy ciążowe są Ale jeszcze większe są obawy ze nie usłyszę serduszka, czasem to mam wrażenie ze popadam w jakąś paranoje, tak się boję :(
    przestan sie tak dolowac i przejmowac na zapas!!!! musisz uwierzyc ze bedzie dobrze i tego sie trzymac!!! jak za duzo czytasz i o tym myslisz potem jakies glupotki przychodza ci do glowy ;-) serduszko bedzie bilo jak dzwon koniec i kropka!!!!!

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    W tach chwilach żadne słowa nie są odpowiednie... Przykro mi bardzo, nie mogę słuchać o takichhistoriach, dlaczego tak ssię dzieje :(
    az sie poryczalam a juz mi bija hormonki okresowe bo udalo im sie cudem,maz jest chory,zadnych nadzieji niebylo na ciaze a tu sie udalo..ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze...<3

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest najgorsze, "biednemu zawsze wiatr w oczy" czasem myślę ze to życie to jest kurwsko niesprawiedliwe :( ale masz rację kochana muszę stanąć na nogi i przestać myśleć o tych rzeczach chc czytając potem takie wpisy jak Twój dostaje cholery, czy to nie może być prostsze? Masakra jakas

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nerwów tylko błędy robię :) kurde strasznie mi smutno i przykro, to kolejna taka historia :(

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    To jest najgorsze, "biednemu zawsze wiatr w oczy" czasem myślę ze to życie to jest kurwsko niesprawiedliwe :( ale masz rację kochana muszę stanąć na nogi i przestać myśleć o tych rzeczach chc czytając potem takie wpisy jak Twój dostaje cholery, czy to nie może być prostsze? Masakra jakas
    ale juz glowka do gory!!!! usmiech prosze :-) a tak miedzy nami to ciesze sie ze masz te mdlosci i nie jestem malpowa ale zycze jeszcze male wymiotki ;-) hm..nim sie obejrzysz a bedziesz czekac na wizyte na ktorej sie dowiesz plec dziecka ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak było :) wiem że do 14 lutego nie wytrzymam dlatego zdecydowaliśmy z M ze pójdziemy w poniedziałek 10, teraz zastanawiam się jak przetrwam w przyszłym tyg w pracy :( powrót po doch tygodniach ferii zawsze jest ciężki a do tegi czuje się tak jak się czuje...może być ciężko, mam nadzieję że uczniowie nie będą mnie mocno wkurzac i jakoś przetrwam a potem mam nadzieję id 10 na zwolnienie, bo budzę się zmęczona nawet po 10h snu.

iza30 lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    puk puk jest tu ktos???? :-( mam dzis dola,wszystko mi sie wali od rana a do tego moja znajoma z owu udalo jej sie zaciazyc i poronila..:-( a tak szkoda slow...
    Pamiętaj że i dla Ciebie i znajomej wyjdzie słoneczko złość gniew to sprawa naturalna ale nie można się załamywac...

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Oby tak było :) wiem że do 14 lutego nie wytrzymam dlatego zdecydowaliśmy z M ze pójdziemy w poniedziałek 10, teraz zastanawiam się jak przetrwam w przyszłym tyg w pracy :( powrót po doch tygodniach ferii zawsze jest ciężki a do tegi czuje się tak jak się czuje...może być ciężko, mam nadzieję że uczniowie nie będą mnie mocno wkurzac i jakoś przetrwam a potem mam nadzieję id 10 na zwolnienie, bo budzę się zmęczona nawet po 10h snu.
    a moge wiedziec w jakiej klasie uczysz??? :-) DASZ RADE <3

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pedagogiem :) całe szczęście nie uczę :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też ze względu na fizyczną pracę stwierdziłam z M ze pójdę do lekarza w Olsztynie w czwartek już się zapisałam to będzie już 6tydzień szedł najwyżej pójdę na zwolnienie nie chce ryzykować...jutro pójdę do pracy ale poproszę o siedzenie na kasie żeby człowiek umiał się na stres wyłączać...

7a4aio4pfp2702id.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Jestem pedagogiem :) całe szczęście nie uczę :)
    hm...ciekawe :-) chcialam ci wyslac zaproszenie do przyjaciolek ale nie moge a w przyjaciolkach chyba cie niemam a musze cie o cos spytac jak moge ;-)

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka ja Ci wysłałam :) chyba Tobie ;)

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Aga ja też ze względu na fizyczną pracę stwierdziłam z M ze pójdę do lekarza w Olsztynie w czwartek już się zapisałam to będzie już 6tydzień szedł najwyżej pójdę na zwolnienie nie chce ryzykować...jutro pójdę do pracy ale poproszę o siedzenie na kasie żeby człowiek umiał się na stres wyłączać...
    Masz rację :) też bym poszła już od poniedziałku, ale zagryze żeby i postaram się wytrzymać, muszę uprzedzić moją panią dyrektor a nie chce tego robić przez druk ścisłego zarachowania powiem jej w poniedziałek i poproszę o tydzień luzu zobaczymy a mam nadzieję że po wizycie będzie wszystko super i lekarz pozwoli mi trochy odpocząć i zająć się sobą i Maluchem

iza30 lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:

Marta a skąd jestes, że w Olsztynie do lekarza idziesz? Bo to moje okolice :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, ja wróciłam do domu po najbardziej dennej i dobijającej wizycie u gina na jakiej byłam. Przekonałam się, że za darmo to można ewentualnie w pysk dostać. Po pokazaniu moich wykresów, które kazał mi ten gin prowadzić, powiedział mi że owulacja była kiedy indziej niż mam tam zaznaczone (chodziłam na monitoring, więc wiem kiedy była). To tyle odnośnie wszystkich moich wyników jakie robiłam prywatnie, a przyniosłam komplet wszystkich hormonów. Aha mam się kochać przez 3 mies. w gumkach, bo może mam uczulenie na spermę, a tak w ogóle to powinnam zmienić partnera, bo to pomaga. Załamałam się ku..wa! Ja pier.....le. Co to jest za jeb....ny kraj. Dostałam ulotkę do kliniki niepłodności, ale co z tego jak nie mam roku udokumentowanych starań skoro na każdej wizycie przez ostatnie 2 lata byłam traktowana sikiem prostym.
    Przez 5 min. mnie k..as przekonywał, że powinnam zmienić partnera, albo puścić się po cichu żeby mąż nie wiedział, bo kobietom bardziej zależy na dzieciach niż mężczyznom.

Słyszała któraś coś takiego?? Czy tylko ja trafiam na takich debili??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 17:34

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że drugiego gina mam normalnego, bo ten mnie już na oczy nie zobaczy. I pomyśleć,że idiota dostanie za tę wizytę kasę z NFZ. Za co pytam, za co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 17:36

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole! Co za koleś, trzeba byłoby nagrywać tych lekarzy! Skandal! I czuj się kobieto bezpiecznie, i ufaj lekarzowi! Nie mam pytań, podziwiam Ola bo dałabym w pysk!

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za kutas!!!!!!

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Marta a skąd jestes, że w Olsztynie do lekarza idziesz? Bo to moje okolice :)
    Do Harania idę on przyjmuje w Olsztynie i Dobrym Mieście bardzo dobry lekarz podobno

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka czytam i oczom nie wierzę! Chyba więcej do tego patafiana nie pójdziesz?

Inusia moje gratulacje :) Rośnijcie zdrowo :)

Inusia, rybka lubią tę wiadomość

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ