W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
~Agnieszka wrote:Objawy ciążowe są Ale jeszcze większe są obawy ze nie usłyszę serduszka, czasem to mam wrażenie ze popadam w jakąś paranoje, tak się boję
iza30 lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:W tach chwilach żadne słowa nie są odpowiednie... Przykro mi bardzo, nie mogę słuchać o takichhistoriach, dlaczego tak ssię dzieje
-
To jest najgorsze, "biednemu zawsze wiatr w oczy" czasem myślę ze to życie to jest kurwsko niesprawiedliwe ale masz rację kochana muszę stanąć na nogi i przestać myśleć o tych rzeczach chc czytając potem takie wpisy jak Twój dostaje cholery, czy to nie może być prostsze? Masakra jakas
rybka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:To jest najgorsze, "biednemu zawsze wiatr w oczy" czasem myślę ze to życie to jest kurwsko niesprawiedliwe ale masz rację kochana muszę stanąć na nogi i przestać myśleć o tych rzeczach chc czytając potem takie wpisy jak Twój dostaje cholery, czy to nie może być prostsze? Masakra jakas
iza30 lubi tę wiadomość
-
Oby tak było wiem że do 14 lutego nie wytrzymam dlatego zdecydowaliśmy z M ze pójdziemy w poniedziałek 10, teraz zastanawiam się jak przetrwam w przyszłym tyg w pracy powrót po doch tygodniach ferii zawsze jest ciężki a do tegi czuje się tak jak się czuje...może być ciężko, mam nadzieję że uczniowie nie będą mnie mocno wkurzac i jakoś przetrwam a potem mam nadzieję id 10 na zwolnienie, bo budzę się zmęczona nawet po 10h snu.
iza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:puk puk jest tu ktos???? mam dzis dola,wszystko mi sie wali od rana a do tego moja znajoma z owu udalo jej sie zaciazyc i poronila.. a tak szkoda slow...
rybka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Oby tak było wiem że do 14 lutego nie wytrzymam dlatego zdecydowaliśmy z M ze pójdziemy w poniedziałek 10, teraz zastanawiam się jak przetrwam w przyszłym tyg w pracy powrót po doch tygodniach ferii zawsze jest ciężki a do tegi czuje się tak jak się czuje...może być ciężko, mam nadzieję że uczniowie nie będą mnie mocno wkurzac i jakoś przetrwam a potem mam nadzieję id 10 na zwolnienie, bo budzę się zmęczona nawet po 10h snu.
-
Aga ja też ze względu na fizyczną pracę stwierdziłam z M ze pójdę do lekarza w Olsztynie w czwartek już się zapisałam to będzie już 6tydzień szedł najwyżej pójdę na zwolnienie nie chce ryzykować...jutro pójdę do pracy ale poproszę o siedzenie na kasie żeby człowiek umiał się na stres wyłączać...
-
MartaR.. wrote:Aga ja też ze względu na fizyczną pracę stwierdziłam z M ze pójdę do lekarza w Olsztynie w czwartek już się zapisałam to będzie już 6tydzień szedł najwyżej pójdę na zwolnienie nie chce ryzykować...jutro pójdę do pracy ale poproszę o siedzenie na kasie żeby człowiek umiał się na stres wyłączać...
iza30 lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Aga ja też ze względu na fizyczną pracę stwierdziłam z M ze pójdę do lekarza w Olsztynie w czwartek już się zapisałam to będzie już 6tydzień szedł najwyżej pójdę na zwolnienie nie chce ryzykować...jutro pójdę do pracy ale poproszę o siedzenie na kasie żeby człowiek umiał się na stres wyłączać...
Marta a skąd jestes, że w Olsztynie do lekarza idziesz? Bo to moje okolice -
Hejka, ja wróciłam do domu po najbardziej dennej i dobijającej wizycie u gina na jakiej byłam. Przekonałam się, że za darmo to można ewentualnie w pysk dostać. Po pokazaniu moich wykresów, które kazał mi ten gin prowadzić, powiedział mi że owulacja była kiedy indziej niż mam tam zaznaczone (chodziłam na monitoring, więc wiem kiedy była). To tyle odnośnie wszystkich moich wyników jakie robiłam prywatnie, a przyniosłam komplet wszystkich hormonów. Aha mam się kochać przez 3 mies. w gumkach, bo może mam uczulenie na spermę, a tak w ogóle to powinnam zmienić partnera, bo to pomaga. Załamałam się ku..wa! Ja pier.....le. Co to jest za jeb....ny kraj. Dostałam ulotkę do kliniki niepłodności, ale co z tego jak nie mam roku udokumentowanych starań skoro na każdej wizycie przez ostatnie 2 lata byłam traktowana sikiem prostym.
Przez 5 min. mnie k..as przekonywał, że powinnam zmienić partnera, albo puścić się po cichu żeby mąż nie wiedział, bo kobietom bardziej zależy na dzieciach niż mężczyznom.
Słyszała któraś coś takiego?? Czy tylko ja trafiam na takich debili??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 17:34
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny