X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra olka co to za gin poje...y, normalnie pierwszy raz słysze coś takiego i nie wierze ze to lekarz powiedział, co on sobie myśli żeby zdradzac swojego partnera albo całkiem rzucic bo sie nie udaje, niech sie zajmie leczeniem a nie takie rady udzielać

preg.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj uwierzcie są tacy lekarze osiem lat temu jeden zapytany o płeć dziecka mi powiedział "przecież nie krokodyl" drugi też zapytany o to samo powiedział " to jak dodatkowe wyposażenie do mercedesa to kosztuje jak prywatna wizyta" ciężko trafić na naprawdę kompetentnego...

7a4aio4pfp2702id.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,moge sie przylaczyc?

iza30, rybka lubią tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne zapraszamy :) ale nie wiem czy dziewczyny są jeszcze :)

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do lekarzy to brak słów, właśnie oglądam w tv program o szpitalu we Włocławku to jest jakaś kpina! To co mówią pacjeci nie mieści się w głowie, to są ludzie którzy mają nas leczyć? Najlepiej potrafią troszczyć się o swoje portfele a nie o pacjentów :/ aż mnie coś bierze!

gann3e3k07a442mt.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ala...

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka ja takie programy omijam łukiem, bo wszystko się we mnie burzy i krzyczy, Jak można, dwoje donoszonych dzieci, masakra! Ja bym zatłukła - podziwiam tych rodziców za opanowanie, bo ja bym chyba zwariowała

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor ja dopiero teraz dzisiejszy dzien na pelnych obrotach :/
    Witam nowa kolezanke
    Ola to trafilas na debila a nie lekarza jak mozna wogole cos takiego powiedziec :(

Lena87, rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) to co tu przeczytalam to az sie nie dobrze zrobilo,
    Ja 2 lata temu bylam mnitorowana itd i bralam luteine i duphaston i babka mi powiedziala jak sie skonczy luteina i @ nie przyjdzie a test bedzie pozytywny to zapraszam, haha ale z moim sczesciem @ przyszla, a ta sobie zarobila bo bylam u niej co 3 dni i jedna wizyta 150 zl . I przez ta babe rowniez poronilamm rok temu,bo rano jarovilamsiku na papierze byla lekko rozowa krew, to wiec dzwonie do niej o 7 rano a ona do mnie ze moze mnie przyjac dopiero o 16:30,a w tymczasie byla w szpitalu miala dyzur. Ale teraz trafilam na fajnego lekarza ktory mnie wyslucha dobrze doradzi itd. to za lekarz .. olka co to za lekarz boze kochany. ja to odrazu bym mu pare slow powiedziala

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) miłego dnia :)

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

preg.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Dzięki za wsparcie, normalnie jak wczoraj przyjechałam do domu to się pobeczałam, z bezsilności. Pewnie, że już do niego nie pójdę. Przegiął pałę w każdą stronę :(

Dziś jestem w pracy, gardło mnie boli, łeb też, zwolnienie chorobowe wpisałam i siedzę zła jak osa. Moja koleżanka chora, nie ma jej, a ja na biurku mam stos papierów, które się nazbierały przez 3 dni. Papiery urzędowe, na które trzeba odpowiedzieć do 7 dni leżą i czekają nie wiem na co, do jasnej cholery a jakbym nie przyszła to kto do h... by to zrobił. Naprawdę mam nadzieję, że znajdę w tym roku inną pracę, bo już mnie ta moja koleżanka przerasta. Chciałabym też jej tak papiery na biurku zostawić jak jej nie ma, ale niestety do niej nic nie przychodzi, a tyle pracy ma zawsze, że o niczym innym nie słucham tylko jaka to nie zarobiona.

Dobra to tyle narzekania z rana.

Co tam? Kto pije ze mną kawę?

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj kochana współczuje Ci.. ale własnie tez z takiego narzekania nic nie wyjdzie ;) teraz bedzie juz tylko lepiej :) ja wypije z Tobą ale herbatke zieloną kawy nie cierpie ;) ale to widze ze i tak dzien u Ciebie sie nie zaczął za fajnie. ale za to na pewno dobrze sie skonczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 07:42

rybka, olka30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja wiem, może.. Na razie piję pokrzywę z melisą, miodem i sokiem malinowym :) Poczekam z kawą na jakąś pijaczkę kawy ;)

• rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!!! :-) <3 ja ja ja pije kawke dalej olus pijemy ;-) sloneczko niemozesz sie tak denerwowac bo to nic dobrego!!!! :-) teraz ide was troszke nadrobic ;-) bo przeczytalam tylko ta strone!!! aaa!!! witam nowa kolezanke i te co juz zajrzaly i te co zajrza za chwilke :-)

olka30, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka troche sie uspokoisz po herbatce ;) dzien dobry rybeczko ;)

rybka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rybka :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    olka troche sie uspokoisz po herbatce ;) dzien dobry rybeczko ;)
    hej zosiu :-) <3 <3 jak ty mozesz nielubic kawy he ;-) jak przeczytalam relacje z wizyty olki u ginka az sie zagotowalam !!!!!!!!!!!!!!!! sku....syn... jak on moze doradzac zdrade??? o ja pitole!!!! faktycznie w tych czasach o dobrego ginka jest bardzo trudno :-( jak juz jakis sie znajdzie to trza placic za dzien dobry :-(

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!!!!!

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mika :-) napisz cos nam fajnego bo tu kazda od rana nabuzowana :-) ja to przez ta wizyte olki tak sie wkurzylam ale pewnie kazda z nas miala jakas przykra sytuacje z ginkiem :-(

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybko ja jedynie taką o rozpuszczalną od czasu do czasu ;) to byla najprostsza jego diagnoza zeby sie z kim puscila albo zmienila partnera ... to jest smieszne po prostu to jakis zwykły dziad jest...

‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ