W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
no pewnie kochane musi byc teraz tylko lepiej... ja przez weekend mialam taki dołujący okres , mała sprzeczka z Moim chłopkiem ale juz wszystko ok a pogoda u mnie to masakra zimno wieje, na szczęście dzis nie musze nigdzie wychodzić
rybka lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:U mnie nad morzem też kurde zima, śnieg, wiatr, zaspy. Niby krajobraz zimowy ładny, ale tylko krajobraz Czekam na wiosnę
Mika85 lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:no pewnie kochane musi byc teraz tylko lepiej... ja przez weekend mialam taki dołujący okres , mała sprzeczka z Moim chłopkiem ale juz wszystko ok a pogoda u mnie to masakra zimno wieje, na szczęście dzis nie musze nigdzie wychodzić
iza30 lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Tak Rybka, we Władysławowie Jeśli będziesz miała ochotę przyjechać, to miejsca do spania trochę jest
zoosiaa, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
No Władysławowo żyje tylko latem, zimą to nic ciekawego. Chociaż sezon wakacyjny czasem też wkurza, tłum ludzi, każdy idzie jak mu się podoba, nieporządek jest. Oczywiście są też tego uroki jak jest ciepła noc, to spacerujemy aż do świtu, tam jakieś piwko, potem plaża, tańce... jest OK
rybka, zoosiaa, Lena87, iza30 lubią tę wiadomość
-
kusicie dziewczyny u mnie w okolicach konina tez sezonowka nie jest ciekawa bo latem pelno ludzi,kazdy chodzi jak takie swiete krowy wkurzajace jest jak przechodza przez ulice z dzieckiem gdzie chca i niepatrza ze jedzie samochod...a potem jest placz bo wypadki itp.napisalam wczesniej w swoim komentarzu ze wyszla d...a mi wykasowali to slowo owu stalo sie ostrozne na slownictwo ale jak pisze ja pitole jest cale slowo
Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:To ja zapraszam w Beskidy
Tu też pizga, w nocy sypało, jakoś tak buro na polu.zoosiaa lubi tę wiadomość