X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka to całkiem " blisko" moich okolic ja mieszkam 30' od Katowic i godzinę od Krk :)

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    widziałam i ja wczoraj super dziewczynie sie przytrafiła miła niespodzianka :) jednak cuda sie zdarzają :)
    tak super wpadka :-) wiem ze cuda sie zdarzaja juz tu niejedno widzialam..chociaz nieraz sa komentarze u niektorych dziewczyn ze udaja ciaze i potem poronienia ale niewiem jaki bylby w tym sens

Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka najpierw kazalas mi robić test bo przeczuwalas że będzie zielono, wczoraj zyczylas mi wymiotow i były...Czarownica Moja :) to teraz jeszcze niech się spełni Twoją przepowiednia o serduszku i tym że będzie wszystko dobrze! <3 :)

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Rybka najpierw kazalas mi robić test bo przeczuwalas że będzie zielono, wczoraj zyczylas mi wymiotow i były...Czarownica Moja :) to teraz jeszcze niech się spełni Twoją przepowiednia o serduszku i tym że będzie wszystko dobrze! <3 :)
    bedzie bilo jak dzwon ja ci to mowie :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Hej dziewczynki ale dziś tu groźna atmosfera :D
    hej :-) jak sie czujecie??? jakies objawy?? :-)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie też mam godz. do Krk, no chyba że jadę szybko (czyli zwykle). Można spytać gdzie dokładnie?

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    tak super wpadka :-) wiem ze cuda sie zdarzaja juz tu niejedno widzialam..chociaz nieraz sa komentarze u niektorych dziewczyn ze udaja ciaze i potem poronienia ale niewiem jaki bylby w tym sens

no i ja nie wiem czy faktycznie ktoś sobie wkreca a potem niby poronienie czy faktycznie coś w tym jest, ale ja tez tu słyszałam że dziewczynom wychodziły testy pozytywne a nieraz znalazły sie dziewczyny co nie wierzyły ze sie udało bo wg wykresu nic na to nie wskazywało, także różne sa ludzie :/ ale ja jestem pod ogromnym wrażeniem u Anoolki :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

preg.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    no i ja nie wiem czy faktycznie ktoś sobie wkreca a potem niby poronienie czy faktycznie coś w tym jest, ale ja tez tu słyszałam że dziewczynom wychodziły testy pozytywne a nieraz znalazły sie dziewczyny co nie wierzyły ze sie udało bo wg wykresu nic na to nie wskazywało, także różne sa ludzie :/ ale ja jestem pod ogromnym wrażeniem u Anoolki :)
    a moge cos sie spytac?? moge??? a wiec ty starasz sie juz??

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana je spadam bo czuje się bardziej złe niż dobrze, a oczy od tableta już bolą i mam wrażenie ze od tego też mi bardziej nie dobrze, buziaki :)

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Kochana je spadam bo czuje się bardziej złe niż dobrze, a oczy od tableta już bolą i mam wrażenie ze od tego też mi bardziej nie dobrze, buziaki :)
    milego dzionka zycze :-) odpoczywaj sobie teraz masz do tego prawo :-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na razie lecę, bo się nie wyrobię z robotą, a jak jestem zalogowana to non stop zerkam :) Wpadnę później.
    Miłego dnia!

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ja też na razie lecę, bo się nie wyrobię z robotą, a jak jestem zalogowana to non stop zerkam :) Wpadnę później.
    Miłego dnia!
    pa pa milej pracy :-) i ja zmykam :-) ide jeszcze troszke podejrzec na wykresy :-) pa patki :-)

Mika85, olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:05

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

ola niektórzy lekarze to jednak matoły...ciekawe czy ten od ciebie chciałby żeby jego żona poszła w bok dupek jeden.

rybka a moze i mnie zaczarujesz i wywróżysz bobasa :-) widzę ze twoje przepowiednie się sprawdzają :-P

a mnie coś dzisiaj dół brzucha boli :-(

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny ja wlasnie dolaczylam a wszystkie uciekaja, ale ja teraz tylko na chwile w koncu was nadrobilam :)
    Milego dzionka wszystkim zycze u mnie pogoda do d... pada nawet z domu sie nie chce wychodzic a ja musze isc zalatwic sprawe :/

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuje całkiem dobrze rano się czuje lepiej jak wieczorem ale śpię po 12-13godzin w nocy i cycki trochę bolą i jajniki ale to jest mały ból w sumie mało odczuwalny :*

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zadzwoniłam dziś do lekarza i jutro o 9 mam wizytę...nie wiem dlaczego jestem taka spokojna ale to stres na mnie spokojem działa :p

iza30 lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje kochane,
    miłego dnia życzę ja będę zaglądać troszki bo muszę mieszkanie ogarnąć bo normalnie masakrunia:)<3

MartaR.., iza30, rybka lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a moge cos sie spytac?? moge??? a wiec ty starasz sie juz??

tak rybko juz w tym cyklu zaczynamy ponownie sie starać ale narazie nie nastawiam sie ze uda sie od razu no ale zobaczymy jak to wyjdzie :)

rybka lubi tę wiadomość

preg.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    tak rybko juz w tym cyklu zaczynamy ponownie sie starać ale narazie nie nastawiam sie ze uda sie od razu no ale zobaczymy jak to wyjdzie :)
    Trzymam Kasiu kciuki <3
    Mam nadzieje ze nie dlugo posypia sie same zielone kropeczki

Kasiula09, rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ