W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:widziałam i ja wczoraj super dziewczynie sie przytrafiła miła niespodzianka jednak cuda sie zdarzają
Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość
-
Rybka najpierw kazalas mi robić test bo przeczuwalas że będzie zielono, wczoraj zyczylas mi wymiotow i były...Czarownica Moja to teraz jeszcze niech się spełni Twoją przepowiednia o serduszku i tym że będzie wszystko dobrze!
rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Rybka najpierw kazalas mi robić test bo przeczuwalas że będzie zielono, wczoraj zyczylas mi wymiotow i były...Czarownica Moja to teraz jeszcze niech się spełni Twoją przepowiednia o serduszku i tym że będzie wszystko dobrze!
iza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:tak super wpadka wiem ze cuda sie zdarzaja juz tu niejedno widzialam..chociaz nieraz sa komentarze u niektorych dziewczyn ze udaja ciaze i potem poronienia ale niewiem jaki bylby w tym sens
no i ja nie wiem czy faktycznie ktoś sobie wkreca a potem niby poronienie czy faktycznie coś w tym jest, ale ja tez tu słyszałam że dziewczynom wychodziły testy pozytywne a nieraz znalazły sie dziewczyny co nie wierzyły ze sie udało bo wg wykresu nic na to nie wskazywało, także różne sa ludzie ale ja jestem pod ogromnym wrażeniem u Anoolkirybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:no i ja nie wiem czy faktycznie ktoś sobie wkreca a potem niby poronienie czy faktycznie coś w tym jest, ale ja tez tu słyszałam że dziewczynom wychodziły testy pozytywne a nieraz znalazły sie dziewczyny co nie wierzyły ze sie udało bo wg wykresu nic na to nie wskazywało, także różne sa ludzie ale ja jestem pod ogromnym wrażeniem u Anoolki
-
olka30 wrote:Ja też na razie lecę, bo się nie wyrobię z robotą, a jak jestem zalogowana to non stop zerkam Wpadnę później.
Miłego dnia!Mika85, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
ola niektórzy lekarze to jednak matoły...ciekawe czy ten od ciebie chciałby żeby jego żona poszła w bok dupek jeden.
rybka a moze i mnie zaczarujesz i wywróżysz bobasa widzę ze twoje przepowiednie się sprawdzają
a mnie coś dzisiaj dół brzucha bolirybka lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny ja wlasnie dolaczylam a wszystkie uciekaja, ale ja teraz tylko na chwile w koncu was nadrobilam
Milego dzionka wszystkim zycze u mnie pogoda do d... pada nawet z domu sie nie chce wychodzic a ja musze isc zalatwic sprawerybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:tak rybko juz w tym cyklu zaczynamy ponownie sie starać ale narazie nie nastawiam sie ze uda sie od razu no ale zobaczymy jak to wyjdzie
Mam nadzieje ze nie dlugo posypia sie same zielone kropeczkiKasiula09, rybka lubią tę wiadomość