X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka to całkiem " blisko" moich okolic ja mieszkam 30' od Katowic i godzinę od Krk :)

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    widziałam i ja wczoraj super dziewczynie sie przytrafiła miła niespodzianka :) jednak cuda sie zdarzają :)
    tak super wpadka :-) wiem ze cuda sie zdarzaja juz tu niejedno widzialam..chociaz nieraz sa komentarze u niektorych dziewczyn ze udaja ciaze i potem poronienia ale niewiem jaki bylby w tym sens

Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka najpierw kazalas mi robić test bo przeczuwalas że będzie zielono, wczoraj zyczylas mi wymiotow i były...Czarownica Moja :) to teraz jeszcze niech się spełni Twoją przepowiednia o serduszku i tym że będzie wszystko dobrze! <3 :)

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Rybka najpierw kazalas mi robić test bo przeczuwalas że będzie zielono, wczoraj zyczylas mi wymiotow i były...Czarownica Moja :) to teraz jeszcze niech się spełni Twoją przepowiednia o serduszku i tym że będzie wszystko dobrze! <3 :)
    bedzie bilo jak dzwon ja ci to mowie :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Hej dziewczynki ale dziś tu groźna atmosfera :D
    hej :-) jak sie czujecie??? jakies objawy?? :-)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie też mam godz. do Krk, no chyba że jadę szybko (czyli zwykle). Można spytać gdzie dokładnie?

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    tak super wpadka :-) wiem ze cuda sie zdarzaja juz tu niejedno widzialam..chociaz nieraz sa komentarze u niektorych dziewczyn ze udaja ciaze i potem poronienia ale niewiem jaki bylby w tym sens

no i ja nie wiem czy faktycznie ktoś sobie wkreca a potem niby poronienie czy faktycznie coś w tym jest, ale ja tez tu słyszałam że dziewczynom wychodziły testy pozytywne a nieraz znalazły sie dziewczyny co nie wierzyły ze sie udało bo wg wykresu nic na to nie wskazywało, także różne sa ludzie :/ ale ja jestem pod ogromnym wrażeniem u Anoolki :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

age.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    no i ja nie wiem czy faktycznie ktoś sobie wkreca a potem niby poronienie czy faktycznie coś w tym jest, ale ja tez tu słyszałam że dziewczynom wychodziły testy pozytywne a nieraz znalazły sie dziewczyny co nie wierzyły ze sie udało bo wg wykresu nic na to nie wskazywało, także różne sa ludzie :/ ale ja jestem pod ogromnym wrażeniem u Anoolki :)
    a moge cos sie spytac?? moge??? a wiec ty starasz sie juz??

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana je spadam bo czuje się bardziej złe niż dobrze, a oczy od tableta już bolą i mam wrażenie ze od tego też mi bardziej nie dobrze, buziaki :)

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Kochana je spadam bo czuje się bardziej złe niż dobrze, a oczy od tableta już bolą i mam wrażenie ze od tego też mi bardziej nie dobrze, buziaki :)
    milego dzionka zycze :-) odpoczywaj sobie teraz masz do tego prawo :-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na razie lecę, bo się nie wyrobię z robotą, a jak jestem zalogowana to non stop zerkam :) Wpadnę później.
    Miłego dnia!

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ja też na razie lecę, bo się nie wyrobię z robotą, a jak jestem zalogowana to non stop zerkam :) Wpadnę później.
    Miłego dnia!
    pa pa milej pracy :-) i ja zmykam :-) ide jeszcze troszke podejrzec na wykresy :-) pa patki :-)

Mika85, olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:05

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

ola niektórzy lekarze to jednak matoły...ciekawe czy ten od ciebie chciałby żeby jego żona poszła w bok dupek jeden.

rybka a moze i mnie zaczarujesz i wywróżysz bobasa :-) widzę ze twoje przepowiednie się sprawdzają :-P

a mnie coś dzisiaj dół brzucha boli :-(

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny ja wlasnie dolaczylam a wszystkie uciekaja, ale ja teraz tylko na chwile w koncu was nadrobilam :)
    Milego dzionka wszystkim zycze u mnie pogoda do d... pada nawet z domu sie nie chce wychodzic a ja musze isc zalatwic sprawe :/

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuje całkiem dobrze rano się czuje lepiej jak wieczorem ale śpię po 12-13godzin w nocy i cycki trochę bolą i jajniki ale to jest mały ból w sumie mało odczuwalny :*

rybka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zadzwoniłam dziś do lekarza i jutro o 9 mam wizytę...nie wiem dlaczego jestem taka spokojna ale to stres na mnie spokojem działa :p

iza30 lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje kochane,
    miłego dnia życzę ja będę zaglądać troszki bo muszę mieszkanie ogarnąć bo normalnie masakrunia:)<3

MartaR.., iza30, rybka lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a moge cos sie spytac?? moge??? a wiec ty starasz sie juz??

tak rybko juz w tym cyklu zaczynamy ponownie sie starać ale narazie nie nastawiam sie ze uda sie od razu no ale zobaczymy jak to wyjdzie :)

rybka lubi tę wiadomość

age.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    tak rybko juz w tym cyklu zaczynamy ponownie sie starać ale narazie nie nastawiam sie ze uda sie od razu no ale zobaczymy jak to wyjdzie :)
    Trzymam Kasiu kciuki <3
    Mam nadzieje ze nie dlugo posypia sie same zielone kropeczki

Kasiula09, rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ