W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
dlaczego tak jest że do owulacji mi jest wszystko lotto. moge nie zaglądać tu kilka dni i jest ok ... traktuje na luzie wszystko.. a jak tylko na teście owulacyjnym zobacze II. To od razu mimo woli zaczynm wszystko przeżywać.. wrrrr
Tynka1990, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:dlaczego tak jest że do owulacji mi jest wszystko lotto. moge nie zaglądać tu kilka dni i jest ok ... traktuje na luzie wszystko.. a jak tylko na teście owulacyjnym zobacze II. To od razu mimo woli zaczynm wszystko przeżywać.. wrrrr
Hehe a ja mam całkiem odwrotnie
Do owulki szaleje, jem zdrowo, łykam witaminki itp a później twierdzę, że co ma być to będzie:-)rybka lubi tę wiadomość
-
Do lekarza miałam się udac jutro na 9 ale pojechałam ostatecznie dziś przed praca ubrana jak do pracy lekarz mnie zbadal powiedział ze jeszcze jest wczesna ciaza zaprosil mnie do siebie na 6 lutego i zabronil isc do pracy od razu wypisal zwolnienie do 7 lutego nie miałam nawet nic do powiedzenia... w pracy gorzej poszlam powiedziałam kierowniczce ze do niej przyszłam przyniosłam zwolnienie spojrzała mowi - wciazy jesteś? z takim wyrzutem ja ze tak 5 tydzień ona podpisz karty pracy podpisałam ona to wszystko ja ze tak otworzyla mi drzwi wyszłam ... szkoda slow...
Waniulka, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Do lekarza miałam się udac jutro na 9 ale pojechałam ostatecznie dziś przed praca ubrana jak do pracy lekarz mnie zbadal powiedział ze jeszcze jest wczesna ciaza zaprosil mnie do siebie na 6 lutego i zabronil isc do pracy od razu wypisal zwolnienie do 7 lutego nie miałam nawet nic do powiedzenia... w pracy gorzej poszlam powiedziałam kierowniczce ze do niej przyszłam przyniosłam zwolnienie spojrzała mowi - wciazy jesteś? z takim wyrzutem ja ze tak 5 tydzień ona podpisz karty pracy podpisałam ona to wszystko ja ze tak otworzyla mi drzwi wyszłam ... szkoda slow...
Boże dlaczego tak jest że inni nie potrafią zrozumieć szczęścia drugich. I teraz zamiast się cieszyć to pewnie się dołujesz i myślisz jak to będzie.
Martuś ściskam mocnorybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Dokladnie najgorsza myśl to taka ze jeżeli cos z ciaza by było nie tak i będę musiala wrocic do pracy to zyc mi nie da a nie zdziwie się jak mnie zwolni od razu...
MartaR.., rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta nawet tak nie mysl ze coś bedzie sie złego działo masz tu mysleć pozytywnie ze wszystko bedzie w porządku. A kierowniczką sie nie martw teraz jest ważniejsza ciąża niz praca a skoro lekarz Ci wypisał zwolnienie od razu to jej nic do tego
Waniulka, MartaR.., iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Marta nawet tak nie mysl ze coś bedzie sie złego działo masz tu mysleć pozytywnie ze wszystko bedzie w porządku. A kierowniczką sie nie martw teraz jest ważniejsza ciąża niz praca a skoro lekarz Ci wypisał zwolnienie od razu to jej nic do tego
-
Tynka1990 wrote:Ale z drugiej strony też nie można tak źle oceniać. To fakt, że chamsko postąpiła ale może ona też ma jakiś problem z zaciążeniem albo zazdrość ją dopadła.
W jakim wieku mniej więcej jest?Tynka1990, rybka lubią tę wiadomość
-
Z tym ze w marketach a bynajmniej u mnie jest tak ze druga umowa na 2 lata a potem dowidzenia nikt nie ma wyżej umowy jak moja także i tak w październiku bym się liczyla z tym ze nie miałabym przedluzonej...
Tynka1990, Waniulka, rybka lubią tę wiadomość