W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie ja kawy sie chyba z Wami nie napije bo pojawily sie oczekiwane lekkie mdlosci jak tylko wstalam, dlatego wrocilam do lozka za oknem wieje i sypie wiec nosa za drzwi nie wystawie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 09:50
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Witam sie ja kawy sie chyba z Wami nie napije bo pojawily sie oczekiwane lekkie mdlosci jak tylko wstalam, dlatego wrocilam do lozka za oknem wieje i sypie wiec nosa za drzwi nie wystawie.
Nie martw się my się tu napijemy za ciebie -
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Pojawily sie ale ja nie marudze tylko sie ciesze z kazdego objawu i niecierpliwie czekam do 14 lutepo
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzoosiaa wrote:Dzien dobry i jednak małpa mnie znalazła.. ale to nic jest kolejny miesiąc..
-
A jaa dalej czekam.. tempka w dól czyli pewnie jest za rogiem.. ale trudno
Waniulka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam moje kochane!!!! wpadlam tylko sie przywitac podczytac i zobaczyc jak test u kolezanki !!! ale widze ze tu okresowo sie robi zosiu zbieraj sily na nowy cykl!!! kiedys sie uda musimy czekac cierpliwie agniesiu super ze pojawiaja sie jakies juz objawy ciazowe,aniu dalej kciukam moze jutro tempka odbije??waniulko kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&&
Waniulka, zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaR.. wrote:AAAAAAA!!!!! Laski zmusiłam meza do tego by pojechal do apteki po test i sa dwie krechy jak w morde !!!! zaraz postaram się wrzucić zdjecie...
GRATULACJE
czekamy na focieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 11:57
MartaR.., rybka lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:http://smiecimarty.wrzuta.pl/obraz/powieksz/5uzujjBDUYZ
MartaR.., iza30, rybka lubią tę wiadomość