W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
hej . ja na sekundke bo juz pozno
kada gratulacje!! bardzo sie ciesze razem z Toba
co do opuszczania owu ja na szczescie nie czuje takiej potrzeby bo wcale sie przez to bardziej nie spinam . nie mierze tempki, nie badam szyjki wiec bez roznicy . a za to jest sie komu wygadac
przesylam buziaki !!
jutro tez nie bede miala za duzo czasu na forum ale napewno wieczorem wpadne zeby was troszke nadrobiciza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej:d
Ja już sie również obudziłam ale leże jeszcze w łożeczku po co wczas stawać Choć dziś mam w planach wyjsc na spacerek:D Już widzę jaka bedzie ladna pogoda:D.
Wszystkim Barbara Wszystkiego Najlepszego i zielonej kropeczki życze:*iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny...Ja własnie wcinam poranna owsianke a pozniej mykam do kumpeli (ona na dniach bedzie rodzic)ja planowałam ciaże ona zaszła...tak czasami jest...Ide troszke z nia posiedziec bo ajkas depresja ja dopadła ..Bede po południu to bede nadczytywac :*
iza30, Karolcia23369 lubią tę wiadomość
-
ilonek wrote:czesc dziewczyny...Ja własnie wcinam poranna owsianke a pozniej mykam do kumpeli (ona na dniach bedzie rodzic)ja planowałam ciaże ona zaszła...tak czasami jest...Ide troszke z nia posiedziec bo ajkas depresja ja dopadła ..Bede po południu to bede nadczytywac :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny