W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a nie wiesz gdzie mozesz zrobic bete? byla by wiarygodna . bo tak to widzisz ta temka pod pacha wskazuje ogolna temperature ciala . ustal sobie kochana jedna godzine do mierzenia . Ja mam o 6 dlatego zeby nie ignorowac tempki jak chodze do pracy i czy mam wolne wstaje mierze i sie klade dalej
Ale do tego czasu to moze i ja juz nabiore pewnosci... Poczekam moze jeszcze do konca cyklu i wtedy bede dzialac -
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:jejku chwilke mnie nie bylo i już tyle zapisałycie ale nadrobiłam:D Ja własnie dopiero co ze sklepuu wróciłam i zaraz ide spać z męzulkiem i znowu jutro z Izka bedziemy wisiec na necie:D
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOvulka wrote:Musialabym pojsc do lekarza no i zapisac sie i poczekac pewnie znowu do 3 tygodni.., i pobiora mi krew...
Ale do tego czasu to moze i ja juz nabiore pewnosci... Poczekam moze jeszcze do konca cyklu i wtedy bede dzialac
no pomierz ta temke i zobaczysz co i jak bo troche dziwnie to wyglada
A @ mialas normalnie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ale to prywatnie tyle sie czeka ?
no pomierz ta temke i zobaczysz co i jak bo troche dziwnie to wyglada
A @ mialas normalnie ?
No dwa dni to mialam brazowe uplawy... Takie plamienia, a nastepne dwa dni inne i skapsze niz zwykle krwawienia... A potem koniec....
Teraz bede pilnowac tempki codziennie rano
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOvulka wrote:Prywatnie to tu tez trezba czekac... Norwegia i ich bezstresowosc....
No dwa dni to mialam brazowe uplawy... Takie plamienia, a nastepne dwa dni inne i skapsze niz zwykle krwawienia... A potem koniec....
Teraz bede pilnowac tempki codziennie rano -
Ewelina23 wrote:Tu w Irlandii u nas na tallaght robia co piatek i dzwonisz i masz a w centrum na nastempny dzien cie przyjmuje gin prywatnie na badanie i nanastempny dzien masz wynik tu tez sie niczym, nie przejmuja . ale co kraj to obyczaj
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:mogę powisieć z Wami?
pewnie że tak:D choć ja musze z domu wychodzić bo w tym łozku jeszcze zalegne;/ Mąż kazał mi wychodzić...ale co to za przyjemnosc jak mieskam tu dopiero pół roku i nie mam tak blisko kolezanek aby sie umowic;/iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:pewnie że tak:D choć ja musze z domu wychodzić bo w tym łozku jeszcze zalegne;/ Mąż kazał mi wychodzić...ale co to za przyjemnosc jak mieskam tu dopiero pół roku i nie mam tak blisko kolezanek aby sie umowic;/
Noo i nie ma z kim poplotkowac przy kawce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny