W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wszystkim Baskom wszystkiego naj i II na tescie
rybka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Liath wrote:masakra obudziałam się dokładnie o 23:58 i zasnełam o 3:40 a budzik zadzwonil o 4:30 chyba 5 razy szłam sikać w nocy
-
nick nieaktualnyja sie napije Inki:D ale to jeszcze nie teraz bo mi si eisc nie chce zrobić;PZaraz pojde zrobić sniadanko z szyneczka sopocka i z pomidorkiem ale czy pasowac bedzie inka ...hmmmm:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 08:51
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:mam tak czesto po owulacji..rycze czesto bez powodu..wczoraj grajac z moim mezem w gry jak zaczelam przegrywac popakalam sie smieszne ale niemoglam sie uspokoic..zawsze ta faza moja jest smutna dolujaca i placzaca..ale spoko przejdzie mi z wredna
-
szczerze niewierze ze mi sie juz uda..ogolem zostaje jeszcze jeden cykl i potem bede tylko do was zagladac..moze jest mi dane tylko jedno dziecko? synek ma juz 8 lat to juz chlopisko ktore pyskuje zawsze marzyla mi sie trojka dzieci ale najwidoczniej tak ma byc..
-
Dzień dobry! Leżę jeszcze w łóżku, bo nie mam siły wstać. Wczoraj mimo że kompletnie nie miałam siły posprzątałam sobie domek i grałam 3 godziny w siatkówkę! Dzisiaj mam basen, a mnie plecy tak bolą, że nie mogę się nawet podnieść Muszę iść na śniadanie i okna chciałam sobie umyć. Później jak będzie coraz zimniej to się będę męczyć, bo to zaraz zamarzają szyby.
rybka, iza30 lubią tę wiadomość