W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:Testy robilam roznie, rano wieczorem, popoludniu.. Czulosc 25
Ja zawsze mierze pod pacha i te zapisauje ale dodatkowo mierze w pochwie i nigdy ponizej 37... Np teraz 37.5
to jak w pochwie masz 37 to może to jednak jest ciąża
Ovulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjest bardzo wielka roznica bo w ciagu dnia funkcjonujesz, ruszasz sie i tempka rosnie, mierz rano przed wstaniemOvulka wrote:A jest jakas wieksza roznica? Teraz mam 37,3 .. Najlepiej jest mierzyc rano?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 21:01
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana tempke mierzy sie najlepiej o stalej godzinie naprzyklad o 7 i codziennie o tej samej porze przed wstaniem z lozkaOvulka wrote:A jest jakas wieksza roznica? Teraz mam 37,3 .. Najlepiej jest mierzyc rano?
bo jak sie ruszamy czy chodzimy to ona bedzie wysoka
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bede pytac o kazdej porze
dostalam dzisiaj wyniki z tarczycy, cale szczecie ze wszytsko sie ustabilizowalo, prosilam norweska lekarke tez o wszystkie badania potrzebne w ciazy, witaminy itp... I wszytsko w normie... Szkoda ze te badania robilam tydzien temu i nie robilam wtedy jeszcze testow.. Moze juz bym wiedziala na czym stoje,..,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya nie wiesz gdzie mozesz zrobic bete? byla by wiarygodna . bo tak to widzisz ta temka pod pacha wskazuje ogolna temperature ciala . ustal sobie kochana jedna godzine do mierzenia . Ja mam o 6 dlatego zeby nie ignorowac tempki jak chodze do pracy i czy mam wolne wstaje mierze i sie klade dalejOvulka wrote:Bede pytac o kazdej porze
dostalam dzisiaj wyniki z tarczycy, cale szczecie ze wszytsko sie ustabilizowalo, prosilam norweska lekarke tez o wszystkie badania potrzebne w ciazy, witaminy itp... I wszytsko w normie... Szkoda ze te badania robilam tydzien temu i nie robilam wtedy jeszcze testow.. Moze juz bym wiedziala na czym stoje,..,

13.08.2014