W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:Testy robilam roznie, rano wieczorem, popoludniu.. Czulosc 25
Ja zawsze mierze pod pacha i te zapisauje ale dodatkowo mierze w pochwie i nigdy ponizej 37... Np teraz 37.5
to jak w pochwie masz 37 to może to jednak jest ciążaOvulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOvulka wrote:A jest jakas wieksza roznica? Teraz mam 37,3 .. Najlepiej jest mierzyc rano?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 21:01
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOvulka wrote:A jest jakas wieksza roznica? Teraz mam 37,3 .. Najlepiej jest mierzyc rano?
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bede pytac o kazdej porze dostalam dzisiaj wyniki z tarczycy, cale szczecie ze wszytsko sie ustabilizowalo, prosilam norweska lekarke tez o wszystkie badania potrzebne w ciazy, witaminy itp... I wszytsko w normie... Szkoda ze te badania robilam tydzien temu i nie robilam wtedy jeszcze testow.. Moze juz bym wiedziala na czym stoje,..,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOvulka wrote:Bede pytac o kazdej porze dostalam dzisiaj wyniki z tarczycy, cale szczecie ze wszytsko sie ustabilizowalo, prosilam norweska lekarke tez o wszystkie badania potrzebne w ciazy, witaminy itp... I wszytsko w normie... Szkoda ze te badania robilam tydzien temu i nie robilam wtedy jeszcze testow.. Moze juz bym wiedziala na czym stoje,..,