W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
A jakoś leci, a raczej ciągnie się jak krew z nosa.. Co za dzień.. I dopiero wtorek. W pt. mam urlop to chociaż nie będę się cały tydz. męczyć, ale ogólnie mam jakiś spadek formy. Spać bym poszła, a legnąć to bym mogła nawet pod biurkiem na podłodze..
-
olka30 wrote:Cześć Zosia, cześć dziewczyny z rana. Na polu tak paskudnie, że już paskudniej być nie może Mam zły humor, przez tą wczorajszą wizytę się głowię czy brać ten lek czy poczekać do @. Wiem, wiem, lekarz kazał, ale ja nie jestem potulne ciele, coś tam o lekach wiem i mam obiekcje Nie lubię nie wiedzieć co mam robić Buuu!!!
Na pocieszenie sobie myślę o swojej pięknej komodzie, którą sobie wczoraj kupiłam. Zapłaciłam zamiast 990 tylko 706 zł Jaka oszczędna jestem
Szkoda, że tylko jeden dzień miałam trochę kasy na koncie, no ale. Oprócz tego znalazłam aptekę, w której Dostinex 8 tabl. kosztuje 260 zł a nie 370, to też sukces, choć i tak aż żal tyłek ściska, jak pomyślę ile wydaję na leki
Olka masakra z cenami.
Ale dla fasolki jesteśy poświecić o wiele więcej :* -
ilonek wrote:Hej dziewczyny.....
Iza jak u ciebie staranka?
Ja opusciłam troche forum totalnie wrzuciłam na luz ostatni cyk na monitoringu i kompletnie bez wiary....
Wlasnie czekam na owulke wrocilam do staranek ale na luziku co ma byc to bedzie
Fajnie Ilona ze wrocilas -
cześć dziewczyny
Iza zobacz jak szybko zleciała ta wasza przerwa a jak noga? już nie dokucza?
Ilonek do trzech razy sztuka! teraz będzie pozytywnie! trzymam kciuki!
Olka a gdzieś na urlop jedziecie?? ja też coś ostatnio jestem bez formy i energiiiza30 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:cześć dziewczyny
Iza zobacz jak szybko zleciała ta wasza przerwa a jak noga? już nie dokucza?
Ilonek do trzech razy sztuka! teraz będzie pozytywnie! trzymam kciuki!
Olka a gdzieś na urlop jedziecie?? ja też coś ostatnio jestem bez formy i energii
Hej Karmelek a no czasem jeszcze dokucza ale mam nadzieje ze w koncu bedzie ok, coraz lepiej oj tak zlecialy mi 3 miesiace bardzo szybciutko i dobrze nabralam sil i terz powracam z podwojona sila
A co tam u Ciebie slychac ?