W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej :-)Izus ja tez wyluzowalam bynajmniej tak mi sie wydaje chyba ze podswiadomosc zrobi swoje...czekam na płodne ale teraz serduszkujemy sie jak jest ochota nie bo płodne sa dni i trzeba koniecznie....
Karmelek a co u Ciebie?jak monit?iza30 lubi tę wiadomość
-
Ilonek na monicie jajo miało 18mm a endo 9,9mm więc nic tylko działać, mowi że najpewniej jutro jajo pęknie więc działamy!! oby tym razem to był strzał w dziesiątkę!! dosłownie bo już 10msc mija
Poza tym tez mi się wydaję że jestem całkiem wyluzowana, ale chyba tylko mi się wydajęiza30 lubi tę wiadomość
-
Doberek z rana :*
Kurde dziewczyny nie wiem co sie ze mną dzieje, od 4 dni tak mnie podbrzusze boli jak na okres, a mam go dopiero za 9 dni.. jeszcze dzisiejszy sen , snilo mi sie z tym bólem wlasnie ze karetka po mnie przyjechala i zabrali, takie mialm bóle jak bym miala urodzic, i sie obudzilam...olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek Dziś w końcu ładna pogoda, ale pizga..
Ja się dziś obudziłam po 4 i to był koniec spania
Nerka mnie boli, albo krzyże, ale z jednej strony.. Nie wiem czy nie jakiś skutek uboczny Metoformaxu, pieprze nie biorę tego dzisiaj. Najwyżej spróbuję jeszcze raz po @..
Co tam z rana?iza30 lubi tę wiadomość
-
Witaj olka
No u mnie czysciutkie niebo nawet tak nie wieje
No ja jak sie obudzilam po tym śnie o 5 to juz nici ze spania, ale pewnie mnie pózniej zmuli i zasne,albo sie rozkręce
A Ty to moze faktycznie przestan na razie brac ten Metoformax bo pewnie to po nim tak sie czujesz obolała..