W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Kasiula
No dziwne sny mnie ostatnio otaczają, 2 dni temu co mi sie snilo to juz w ogole.. snilo mi sie ze mamy swojego dzieciaczka tylko bylo jakies chore rączki miało tak przy samej glowce prawie i takie za duze za chude sie urodzilo...
Głupie sny... -
Tobie się tylko wydaje, że na luzie, a psychika swoje..
A bo ja wiem po czym ta zgaga? Tylko coś rano wypiję poza wodą i już zgaga.. Kiedyś mnie męczyła okropnie, ale odstawiłam produkty mleczne, a mleko piję kozie do kawy i przeszła, teraz znowu wróciła.. Pewnie po tych wszystkich prochach żołądek nie wydala. -
olka30 wrote:Tobie się tylko wydaje, że na luzie, a psychika swoje..
A bo ja wiem po czym ta zgaga? Tylko coś rano wypiję poza wodą i już zgaga.. Kiedyś mnie męczyła okropnie, ale odstawiłam produkty mleczne, a mleko piję kozie do kawy i przeszła, teraz znowu wróciła.. Pewnie po tych wszystkich prochach żołądek nie wydala.olka30 lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny
Witam sie z wami z kawka, u mnie na szczescie dzis tez ładnie jak narazie ale jutro znowu maja byc deszcze i wiatry takie ze masakra.
Po wczorajszym huraganie kolejna czesc ogrodzenia wyrwana kiedy sie skoncza te wiatry w Irlandii -
karmelek wrote:Ilonek na monicie jajo miało 18mm a endo 9,9mm więc nic tylko działać, mowi że najpewniej jutro jajo pęknie więc działamy!! oby tym razem to był strzał w dziesiątkę!! dosłownie bo już 10msc mija
Poza tym tez mi się wydaję że jestem całkiem wyluzowana, ale chyba tylko mi się wydaję
To trzymam kciuki :)Ja teraz w sobote lece do niemiec iw poniedziałek pojde tam do przychodni aby ktos zrobil mi zastrzyk z pregnylu.....mi tez sie wydaje ze wyluzowałam ale moze to tylko wlasnie mi sie wydaje :)ale najwazniejsze to byc dobrej myslikarmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej moje sloneczka ja tylko na chwilke wpadne na dluzej w poniedzialek ale przyznam sie ze was podczytywalam...fajnie jest tak nieraz odpoczac jak ja teraz no ale juz za mocno tesknilam za wami...buziaczki kochane gratuluje nowym zaciazalym a i za staraczki mocno kciukam..pa pa
Mika85, Tynka1990, zoosiaa, olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja na chwilke wpadłam podpatrzec co tam u Was
Pozdrawiam gratulacje dla zafasolkowanych a dla dlaej starajacych sie duzo cierpliwosci , wiary że sie uda , i przede wszytskim miłegozoosiaa, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość