W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć widzę, że dziś dotarłam ostatnia
Tak to jest na wolnym, chociaż w sumie dawno wstałam.. Dziś mam doła, bo obudziłam się z myślą, że znów się nie udało Pewnie temu, że wczoraj znów odwiedziłam ciężarną koleżankę i wszędzie miała porozwieszane zdjęcia z usg..
Na walentynki dostałam pięknego kwiata, więc chociaż cieszy wzrok.. Wieczorem kino i jakaś kolacja, bo w sumie nie ma co robić. Mieliśmy jechać na termy z noclegiem w Bukowinie to brat męża robi jutro 10-lecie ślubu i trzeba iść Wkur...ją mnie takie imprezy.. Uważam, że rocznicę ślubu to powinni obchodzić małżonkowie, ewentualnie z dziećmi.. No i oczywiście własnych rodziców też.. Ale mam iść do kogoś, choć nie byłam na jego ślubie i gratulować, że wytrzymali 10 lat? Jeszcze sobie wymyślili na prezent mikrofalówkę, niedoczekanie..
Coś mam zły dzień.. Może to pozostałość po czasach kiedy Walentynki tylko mnie wkurzały, w sumie nadal wkurzają..rybka, zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Rybka stęskniłyśmy się za tobą
Ale fakt, że czasem dobrze robi takie odetchnięcie tego forum, mierzenia temp. i szukania wszelkich objawówiza30, olka30 lubią tę wiadomość
-
co do walentynek hm..faktycznie bylo jak dla mnie to swieto fajniejsze jak bylam smarkata i ktos nieznajomy dal mi walentynke ale teraz nic do nich niemam niech se beda ja staram sie jak najczesciej okazywac mezowi ze dalej kocham choc to jest coraz trudniejsze okazywanie w takich czasach wczoraj mialam zajefajny humorek i dzis tez nienarzekam a wiec zarazam pozytywna energia %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Uciekam narazie bede pozniej o ile mi sie uda
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 11:19
iza30 lubi tę wiadomość
-
dobra sloneczka moje ja tez zmykam trzeba troche podszykowac obiada i dziecko zaczac przygotowywac do szkoly bo jeszcze tylko dwa dni wolnego ale zlecialy te ferie a wiec jeszcze raz naj z okazji walentynek wszystkim takze zafajnego humorku i duzo serduszek niewiem czy jutro zajrze chyba niestety dopiero w poniedzialek ale wiem ze poczekacie pa pa
iza30 lubi tę wiadomość
-
Olka to wpsółczuje tej imprezy ale moze bedzie fajnie na szczescie u mnie w rodzinie nie ma takich imprez z czego sie bardzo ciesze ze nie musze chodzić a tym bardziej wydawać kase na jakies prezenty. A z ta mikrofalówką to tez wymyślili co to jesteście jakis bank wspierania czy co normalnie dla mnie tacy ludzie są nie poważni rozumiem jeszce pójśc i jakiś drobny prezent kupić ale nie tak zeby narzucali co chcą
-
cześć dziewczyny.. rowniez czekam na @ ;((( po zabiegu..