W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie i ja
hej kobietki :-* witam nowe staraczki super ze dolaczylyscie
kasiu trzymam kciukaski za bete daj znac,zosiu milego dnia i zalatwienia wszystkich spraw,ola witam i jak dzis humorek??? ja dzis dlugo niebede..wpadlam tylko na pare minut
olka30, kejt, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:O hej kasiula
jak tylko odbierzesz wyniki daj znac
ok dam znać tylko nie wiem o której bedą bo przez internet mają być a w tej formie jeszcze wyników nie odbierałam wiec nie wiem kiedy mogą sie pojawić a co tam u was?
rybka, zoosiaa, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:ok dam znać tylko nie wiem o której bedą bo przez internet mają być a w tej formie jeszcze wyników nie odbierałam wiec nie wiem kiedy mogą sie pojawić a co tam u was?
juz niebawem ide obudzic meza a przy okazji moze zlapac serduszko
zartowalam
nic na sile jak bedzie ochota to oki jak nie to moze nadejdzie..pozatym niebawem szykuje sie na pogrzeb
zoosiaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
U mnie @ na całego, zdycham, brzuch mnie boli okropnie, w pracy zajob nie ma czasu zdychać. Z M się nie odzywam, powiedziałam że się do niego odezwę jak dorośnie do rozmowy.. Myślę, że humor mi się szybko nie poprawi.. Pogoda też u nas parszywa..
A ty Rybka masz pogrzeb więc pewnie też nieciekawy dzień się szykuje
Ja chcę już wiosnę.rybka, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:U mnie @ na całego, zdycham, brzuch mnie boli okropnie, w pracy zajob nie ma czasu zdychać. Z M się nie odzywam, powiedziałam że się do niego odezwę jak dorośnie do rozmowy.. Myślę, że humor mi się szybko nie poprawi.. Pogoda też u nas parszywa..
A ty Rybka masz pogrzeb więc pewnie też nieciekawy dzień się szykuje
Ja chcę już wiosnę.stralam sie nie plakac byc twarda ale jak babcia lamentuje placze szlocha itp. nie potrawie nie plakac..a chcialam byc twarda bo ostatnio troszke zalu do dziadzi mi sie uskladalo
chcialam nawet jak bysmy byli chwilke sami troche mu sie wyrzalic ze mnie olal,ze nie kochal jak kochal inne wnuki,ze niemial dla mnie czasu,ze jak byl u mnie kolo domu nawet nie wszedl do domu..ze....ale on pewnie juz to wie i ladnie sie z nim pozegnam...
Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:no pojutrze
mąż codziennie pyta czemu nie zrobiłam jeszcze
moj jak jest 10 dni po owulce lata za mna z testem i kaze sikac
ale ma troszke racji bo fakt boli jedna krecha ale jest zdania ze lepiej widziec jedna niz sie nakrecac..i ja tez tak zaczelam myslec..bo zawsze po owu krazyla mysl czy sie udalo,jak zapikal jajnik oooo juz mozejakis znak,jak zamdlilo jak mniej lub wiecej bolaly piersi itp.a tak sikam i wiem choc powiem tak tylko wam ze nawet jak widze jedna dopoki mnie niezaleje mam nadzieje
Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:O żalach trzeba zapomnieć w takim momencie, bo najważniejsze żeby było mu dobrze tam gdzie teraz jest, a Ty pamiętaj dobre chwile, nawet jeśli było ich mało. Bo to Twój Dziadek.
ale zawsze jak ktos bliski umiera jest taki zal (czesto nawet sama mam do siebie) ze rzadko sie odwiedzalo,ze sie bylo np.malo milym itp.dziadzia jaki byl taki byl ale byl moim ostatnim dziadzia i to mnie wkurza i to mnie zlosci ze juz go niema
ale dobra juz nie doluje..
Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
To prawda co piszesz Rybka, zawsze pozostają jakieś niezałatwione sprawy, żale o to co się powiedziało bądź o to czego się nie zdążyło powiedzieć, ale takie mamy teraz życie zabiegane, że dla najbliższych czasu nie starcza a potem jest już za późno
rybka, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:To prawda co piszesz Rybka, zawsze pozostają jakieś niezałatwione sprawy, żale o to co się powiedziało bądź o to czego się nie zdążyło powiedzieć, ale takie mamy teraz życie zabiegane, że dla najbliższych czasu nie starcza a potem jest już za późno
pa pa
olka30, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość