W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie i ja hej kobietki :-* witam nowe staraczki super ze dolaczylyscie kasiu trzymam kciukaski za bete daj znac,zosiu milego dnia i zalatwienia wszystkich spraw,ola witam i jak dzis humorek??? ja dzis dlugo niebede..wpadlam tylko na pare minut
olka30, kejt, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:O hej kasiula jak tylko odbierzesz wyniki daj znac
ok dam znać tylko nie wiem o której bedą bo przez internet mają być a w tej formie jeszcze wyników nie odbierałam wiec nie wiem kiedy mogą sie pojawić a co tam u was?
rybka, zoosiaa, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:ok dam znać tylko nie wiem o której bedą bo przez internet mają być a w tej formie jeszcze wyników nie odbierałam wiec nie wiem kiedy mogą sie pojawić a co tam u was?
zoosiaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
U mnie @ na całego, zdycham, brzuch mnie boli okropnie, w pracy zajob nie ma czasu zdychać. Z M się nie odzywam, powiedziałam że się do niego odezwę jak dorośnie do rozmowy.. Myślę, że humor mi się szybko nie poprawi.. Pogoda też u nas parszywa..
A ty Rybka masz pogrzeb więc pewnie też nieciekawy dzień się szykuje
Ja chcę już wiosnę.rybka, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:U mnie @ na całego, zdycham, brzuch mnie boli okropnie, w pracy zajob nie ma czasu zdychać. Z M się nie odzywam, powiedziałam że się do niego odezwę jak dorośnie do rozmowy.. Myślę, że humor mi się szybko nie poprawi.. Pogoda też u nas parszywa..
A ty Rybka masz pogrzeb więc pewnie też nieciekawy dzień się szykuje
Ja chcę już wiosnę.Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:no pojutrze mąż codziennie pyta czemu nie zrobiłam jeszcze
Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:O żalach trzeba zapomnieć w takim momencie, bo najważniejsze żeby było mu dobrze tam gdzie teraz jest, a Ty pamiętaj dobre chwile, nawet jeśli było ich mało. Bo to Twój Dziadek.
Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
To prawda co piszesz Rybka, zawsze pozostają jakieś niezałatwione sprawy, żale o to co się powiedziało bądź o to czego się nie zdążyło powiedzieć, ale takie mamy teraz życie zabiegane, że dla najbliższych czasu nie starcza a potem jest już za późno
rybka, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:To prawda co piszesz Rybka, zawsze pozostają jakieś niezałatwione sprawy, żale o to co się powiedziało bądź o to czego się nie zdążyło powiedzieć, ale takie mamy teraz życie zabiegane, że dla najbliższych czasu nie starcza a potem jest już za późno
olka30, Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość