X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    czesc kochane :) karmelek zaciskam mocno kciuki żeby sie udało :) i przesyłam duzooo wirusków dla wszystkich <3
    o tak kasiu zarazaj nas zarazaj :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    Ja to kurde spac nie moglam do 2 w nocy, tak mi dokuczal ból brzucha jak na @ :( ale jaak a ona dopiero nieproszona na niedziele jest...
    a moze ze ona nieproszona jest to nieprzyjdzie :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    Rybko wrocilas juz ? :)
    teraz wrocilam,bylam pytac o prace i jak mnie przyjma to chyba zawiesze staranka do pazdziernika :-) ale zobaczymy..mam wiedziec do niedzieli :-)

zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a moze ze ona nieproszona jest to nieprzyjdzie :-)
    z moim szczęściem na pewno hehe :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    z moim szczęściem na pewno hehe :)
    oj tam oj tam :-) musimy byc dobrej mysli...<3

zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    teraz wrocilam,bylam pytac o prace i jak mnie przyjma to chyba zawiesze staranka do pazdziernika :-) ale zobaczymy..mam wiedziec do niedzieli :-)

Oj to tak samo jak ja szukasz pracy? Powodzenia zatem. Ja czekam i na pracę i na @ ale jakoś obie mnie opuściły ;)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez szukam i czekam na prace hehe :) i na tamtą też czekam wredotee :P

rybka, Saramago, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Oj to tak samo jak ja szukasz pracy? Powodzenia zatem. Ja czekam i na pracę i na @ ale jakoś obie mnie opuściły ;)
    ja na 98 % bede miala ta prace ale niestety to tylko sezonowka czyli na pol roku,zima zazwyczaj siedze w domku...a ja czekam na owulke ;-) rowniez wam zycze powodzenia <3 ja w tamtym roku pracowalam zima jako nianka ale dupa blada zarabialam tylko na bilety wiec sie zwolnilam bo co jak co ale wtedy zostawilam swoje dziecko by opiekowac sie innym dzieckiem :-( wyrzuty sumienia mnie zjadaly :-(

iza30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie chodzi o to, że nie sprząta, bo czasem mi pomaga.. A wy młode jesteście i większość już ma jedno dziecko.. To już jednak trochę inaczej.. Za 5 dni kończy mi się abonament i już go nie będę przedłużać, myślę że już koniec mierzenia, sprawdzania i wszystkiego.. Po prochach, które biorę cały czas się czuję w ciąży więc to wszystko nie ma sensu.. Myślę, że nie będę też tu codziennie zaglądać, mimo że fajnie tak mieć z kim pogadać.. Ale jednak wystarczy mi, że w moim otoczeniu same ciężarne, paradują dumne ze swoich brzuszków, tu prawie codziennie któraś zachodzi i mimo, że każdej tego życzę to po paru miesiącach na forum żal dupę ściska, jak się widzi kolejną, która beczy, że dopiero zaczyna, ale już wie że będzie trudno i po pierwszym miesiącu zachodzi mówiąc, że Ty będziesz NA PEWNO następna.. Tak na pewno..

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    To nie chodzi o to, że nie sprząta, bo czasem mi pomaga.. A wy młode jesteście i większość już ma jedno dziecko.. To już jednak trochę inaczej.. Za 5 dni kończy mi się abonament i już go nie będę przedłużać, myślę że już koniec mierzenia, sprawdzania i wszystkiego.. Po prochach, które biorę cały czas się czuję w ciąży więc to wszystko nie ma sensu.. Myślę, że nie będę też tu codziennie zaglądać, mimo że fajnie tak mieć z kim pogadać.. Ale jednak wystarczy mi, że w moim otoczeniu same ciężarne, paradują dumne ze swoich brzuszków, tu prawie codziennie któraś zachodzi i mimo, że każdej tego życzę to po paru miesiącach na forum żal dupę ściska, jak się widzi kolejną, która beczy, że dopiero zaczyna, ale już wie że będzie trudno i po pierwszym miesiącu zachodzi mówiąc, że Ty będziesz NA PEWNO następna.. Tak na pewno..
    ja taka mloda to ci juz nie jestem ale fakt mam juz synka...slonce nie bede ci pisac co mowia ci inni,wiec napisze tylko PAMIETAJ ZE NAS MASZ I MOZESZ PISAC KRZYCZEC I SIE ZALIC <3 <3 <3 po to tez jest takie nasze forum...wczoraj mnie tulilas a dzis cio??? to dzis ja cie sciskam pierwsza <3 <3 <3 <3

zoosiaa, Saramago, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :* To teraz sobie trochę popłaczę, ale tak żeby nikt nie widział..

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Dzięki :* To teraz sobie trochę popłaczę, ale tak żeby nikt nie widział..
    ocieram ci lzy...<3 <3 <3 :-*

olka30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś sobie w końcu u mnie w pracy pomyśli, że jestem jebnięta.. Siedzi i beczy :( No cóż ponoć na starość się głupieje..

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ktoś sobie w końcu u mnie w pracy pomyśli, że jestem jebnięta.. Siedzi i beczy :( No cóż ponoć na starość się głupieje..
    ale tez nieraz jest bardzo dobrze wszystko z siebie wyrzucic i wlasnie poplakac :-) a co do starosci i glupoty :-) cos w tym jest bo ja nieraz sama z siebie sie smieje ze dostaje kuku na muniu ;-)

olka30, iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIE WIE NIKT CO SIE MOZE STAC,NIE WIE NIKT CO SIE MOZE ZDARZYC...<3

Saramago, iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja zmykam bo obowiazki wzywaja a dzis znowu na rozaniec do kaplicy za dziadzie :-( wczoraj jak poszlam pisalam do meza ze jest jeszcze zamknieta ale przez drzwi oszklone widzialam trumne i pisze mu ze dobrze ze jest zamknieta bo tak jakos dziwnie by mi bylo patrzec na dziedzie i byc z nim sama ale przezylam szok bo trumna byla otwarta jednak..:-( najgorzej plakala babcia :-( kazala dziadzi wlozyc dwie poduszki bo on spal zawsze wysoko(mam tak samo) babcia juz niema sily chodzic wiec z wozka niewidziala i jak ja trzymali zeby sobie popatrzyla wtedy byl lament,placz,itp.oj i dzis i jutro to samo..jak dla mnie to za dlugo wszystko trwa...ale jak moge nieisc i niemodlic sie za dziadzie??? by mnie z rodziny calkowicie wydziedziczyli :-(

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce wam zyczyc milego dzionka,usmiechu,radosci i samej milosci <3 <3 <3 papatki do jutra choc jutro dlugo niebede bo pogrzeb...sloneczka prosze o usmiechy :-) <3 <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:23

olka30, Saramago, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna ta twoja babcia.. Współczuję, trzymaj się..

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Rybko <3

iza30, rybka lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie Rybko <3 wspolczuje

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ