W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:teraz wrocilam,bylam pytac o prace i jak mnie przyjma to chyba zawiesze staranka do pazdziernika ale zobaczymy..mam wiedziec do niedzieli
Oj to tak samo jak ja szukasz pracy? Powodzenia zatem. Ja czekam i na pracę i na @ ale jakoś obie mnie opuściłyrybka, iza30 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Oj to tak samo jak ja szukasz pracy? Powodzenia zatem. Ja czekam i na pracę i na @ ale jakoś obie mnie opuściły
iza30 lubi tę wiadomość
-
To nie chodzi o to, że nie sprząta, bo czasem mi pomaga.. A wy młode jesteście i większość już ma jedno dziecko.. To już jednak trochę inaczej.. Za 5 dni kończy mi się abonament i już go nie będę przedłużać, myślę że już koniec mierzenia, sprawdzania i wszystkiego.. Po prochach, które biorę cały czas się czuję w ciąży więc to wszystko nie ma sensu.. Myślę, że nie będę też tu codziennie zaglądać, mimo że fajnie tak mieć z kim pogadać.. Ale jednak wystarczy mi, że w moim otoczeniu same ciężarne, paradują dumne ze swoich brzuszków, tu prawie codziennie któraś zachodzi i mimo, że każdej tego życzę to po paru miesiącach na forum żal dupę ściska, jak się widzi kolejną, która beczy, że dopiero zaczyna, ale już wie że będzie trudno i po pierwszym miesiącu zachodzi mówiąc, że Ty będziesz NA PEWNO następna.. Tak na pewno..
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:To nie chodzi o to, że nie sprząta, bo czasem mi pomaga.. A wy młode jesteście i większość już ma jedno dziecko.. To już jednak trochę inaczej.. Za 5 dni kończy mi się abonament i już go nie będę przedłużać, myślę że już koniec mierzenia, sprawdzania i wszystkiego.. Po prochach, które biorę cały czas się czuję w ciąży więc to wszystko nie ma sensu.. Myślę, że nie będę też tu codziennie zaglądać, mimo że fajnie tak mieć z kim pogadać.. Ale jednak wystarczy mi, że w moim otoczeniu same ciężarne, paradują dumne ze swoich brzuszków, tu prawie codziennie któraś zachodzi i mimo, że każdej tego życzę to po paru miesiącach na forum żal dupę ściska, jak się widzi kolejną, która beczy, że dopiero zaczyna, ale już wie że będzie trudno i po pierwszym miesiącu zachodzi mówiąc, że Ty będziesz NA PEWNO następna.. Tak na pewno..
zoosiaa, Saramago, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ktoś sobie w końcu u mnie w pracy pomyśli, że jestem jebnięta.. Siedzi i beczy No cóż ponoć na starość się głupieje..
olka30, iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
dobra ja zmykam bo obowiazki wzywaja a dzis znowu na rozaniec do kaplicy za dziadzie wczoraj jak poszlam pisalam do meza ze jest jeszcze zamknieta ale przez drzwi oszklone widzialam trumne i pisze mu ze dobrze ze jest zamknieta bo tak jakos dziwnie by mi bylo patrzec na dziedzie i byc z nim sama ale przezylam szok bo trumna byla otwarta jednak.. najgorzej plakala babcia kazala dziadzi wlozyc dwie poduszki bo on spal zawsze wysoko(mam tak samo) babcia juz niema sily chodzic wiec z wozka niewidziala i jak ja trzymali zeby sobie popatrzyla wtedy byl lament,placz,itp.oj i dzis i jutro to samo..jak dla mnie to za dlugo wszystko trwa...ale jak moge nieisc i niemodlic sie za dziadzie??? by mnie z rodziny calkowicie wydziedziczyli
-
chce wam zyczyc milego dzionka,usmiechu,radosci i samej milosci papatki do jutra choc jutro dlugo niebede bo pogrzeb...sloneczka prosze o usmiechy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:23
olka30, Saramago, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
Trzymaj się Rybko
iza30, rybka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają