W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Cześć Kochane. A ja dzisiaj pojechałam na bete bo dziwny mam ten cykl. Trzymajcie kciuki, może do 15 nie umrę. Nic nie kumam z tym cyklem moim, testy negatywne wychodzą, Beta rozwieje wątpliwości
Saramago lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:HEJ..JAK NA MOJE OKO MOGLAS MIEC POZNIEJ OWULKE,wiec testy mogly jeszcze niewyjsc ale oczywiscie brawo dla ciebie ze poszlas na bete oczywiscie mocno kciukamy!!! a jak sie czujesz???
poza mega wku*wem to całkiem ok. Brzuch mnie nie boli, od czasu do czasu tak jakby ćmił... kłucie w dole też momentami chwilowe. piersi bolą tylko jak nacisnę. Trochę mnie wysypało. czyli wszystko jakby na @
Do tego jakiś taki śluz bardziej kremowy... no i tyle z objawów.
Ciągle się zastanawiam o ile się mogła ovu przsunąć, zazwyczaj mam 26 dniowe cykle a fl 14rybka lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:poza mega wku*wem to całkiem ok. Brzuch mnie nie boli, od czasu do czasu tak jakby ćmił... kłucie w dole też momentami chwilowe. piersi bolą tylko jak nacisnę. Trochę mnie wysypało. czyli wszystko jakby na @
Do tego jakiś taki śluz bardziej kremowy... no i tyle z objawów.
Ciągle się zastanawiam o ile się mogła ovu przsunąć, zazwyczaj mam 26 dniowe cykle a fl 14Saramago, iza30 lubią tę wiadomość
-
dolaczam rowniez staram se od stycznie i wszystko mi si poprzemienialo do konca grudnia zawsze mialam bardzo bol pierdi na dwa tyg przed miesiaczka wszystko bylo ok wtedy sie nie staralismy o dziecko od poczatku grudnia bralam castangus na zlagodzenie tego bolu polowe tabl wybralam i odstawilam od stycznia sie staramy i nagle bolu nie ma zero zaczelam od lutego obserwowac tempki ale nie wiem o co chodzi z ta temp bo testy uowulke pokzalay mi pare dni temu prosze o pomoc zinterpretowaniu mojego wykresu i wogole
czy mam za krotka faze lutealna czy co....bol brzucha jajnikow mialam w polowie cyklu .... a od 9 lutego strasznie bolal dol brzucha i jajnika lewego az ciaglo i trwalo to do 15 lutego w niedziele cisza tylko mdlosci w niedziele i dzis a test negatywny i nie wiem czy hormony buzuje czy mi sie cos poprzestawialo czy mam cykle bezowulacyjne??prosze o pomoc doswiadczone i wogole plissss
-
rybka wrote:hm..moze dzis jestes 12 dzien po owulce wydaje mi sie ze mialas pozniej bo mialas jeszcze po zaznaczonej owulce plodny sluz...ale pewna nie jestem..to czekamy na wyniki bety!!!! mocno kciukam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obu na betę nie było za wcześnie. Kilka dziewczyn twierdzi, że ovu mogła być nawet 18dc. ja stawiałam na 13 potem na 15 a teraz to jestem głupia. czekam. uf uf dam radęrybka lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Obu na betę nie było za wcześnie. Kilka dziewczyn twierdzi, że ovu mogła być nawet 18dc. ja stawiałam na 13 potem na 15 a teraz to jestem głupia. czekam. uf uf dam radę
-
rybka wrote:moim zdaniem niepowinno byc za wczesnie...ale obstawiam ze owulka byla pozniej i dlatego testy maja prawo niewyjsc
jeśli ovu była później to mam mniejszą nadzieję. bo to oznacza, że @ przede mną, ale może jakiś cud się zdarzy. Jeszcze 4 godzinyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
magda8869 wrote:dolaczam rowniez staram se od stycznie i wszystko mi si poprzemienialo do konca grudnia zawsze mialam bardzo bol pierdi na dwa tyg przed miesiaczka wszystko bylo ok wtedy sie nie staralismy o dziecko od poczatku grudnia bralam castangus na zlagodzenie tego bolu polowe tabl wybralam i odstawilam od stycznia sie staramy i nagle bolu nie ma zero zaczelam od lutego obserwowac tempki ale nie wiem o co chodzi z ta temp bo testy uowulke pokzalay mi pare dni temu prosze o pomoc zinterpretowaniu mojego wykresu i wogole
czy mam za krotka faze lutealna czy co....bol brzucha jajnikow mialam w polowie cyklu .... a od 9 lutego strasznie bolal dol brzucha i jajnika lewego az ciaglo i trwalo to do 15 lutego w niedziele cisza tylko mdlosci w niedziele i dzis a test negatywny i nie wiem czy hormony buzuje czy mi sie cos poprzestawialo czy mam cykle bezowulacyjne??prosze o pomoc doswiadczone i wogole plissss
-
Saramago wrote:jeśli ovu była później to mam mniejszą nadzieję. bo to oznacza, że @ przede mną, ale może jakiś cud się zdarzy. Jeszcze 4 godziny
Saramago lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:a zdarzaja sie wierz mi juz nie jedno widzialam na owu mocno kciukam i pamietaj ze nadzieja jest zawsze dopoki niema wrednej
dziękuję. ściskam :*rybka lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Niestety u mnie beta <1,00 no nic, trza walczyć dalej. Tylko co z tą małpą, co z małpą?
rybka lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają