X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz ja sciskam uwaga!!!! sciskam :-D

Saramago, olka30, zoosiaa lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Cześć Kochane. A ja dzisiaj pojechałam na bete bo dziwny mam ten cykl. Trzymajcie kciuki, może do 15 nie umrę. Nic nie kumam z tym cyklem moim, testy negatywne wychodzą, Beta rozwieje wątpliwości :)
    HEJ..JAK NA MOJE OKO MOGLAS MIEC POZNIEJ OWULKE,wiec testy mogly jeszcze niewyjsc ale oczywiscie brawo dla ciebie ze poszlas na bete :-) oczywiscie mocno kciukamy!!! a jak sie czujesz???

Saramago lubi tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    HEJ..JAK NA MOJE OKO MOGLAS MIEC POZNIEJ OWULKE,wiec testy mogly jeszcze niewyjsc ale oczywiscie brawo dla ciebie ze poszlas na bete :-) oczywiscie mocno kciukamy!!! a jak sie czujesz???

poza mega wku*wem to całkiem ok. Brzuch mnie nie boli, od czasu do czasu tak jakby ćmił... kłucie w dole też momentami chwilowe. piersi bolą tylko jak nacisnę. Trochę mnie wysypało. czyli wszystko jakby na @ :)
    Do tego jakiś taki śluz bardziej kremowy... no i tyle z objawów.
    Ciągle się zastanawiam o ile się mogła ovu przsunąć, zazwyczaj mam 26 dniowe cykle a fl 14

rybka lubi tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Rybka ciebie i dzięki :D

Saramago trzymamy kciuki :)

Saramago, rybka, iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    poza mega wku*wem to całkiem ok. Brzuch mnie nie boli, od czasu do czasu tak jakby ćmił... kłucie w dole też momentami chwilowe. piersi bolą tylko jak nacisnę. Trochę mnie wysypało. czyli wszystko jakby na @ :)
    Do tego jakiś taki śluz bardziej kremowy... no i tyle z objawów.
    Ciągle się zastanawiam o ile się mogła ovu przsunąć, zazwyczaj mam 26 dniowe cykle a fl 14
    hm..moze dzis jestes 12 dzien po owulce wydaje mi sie ze mialas pozniej bo mialas jeszcze po zaznaczonej owulce plodny sluz...ale pewna nie jestem..to czekamy na wyniki bety!!!! mocno kciukam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saramago, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Tak Rybka ciebie i dzięki :D

Saramago trzymamy kciuki :)
    hm...tu rybka robi sie czerwona na buzi z zawstydzenia ;-) za co dziekujesz??? ze cie usciskalam??? jak tak to masz sciskam cie jeszcze raz ;-)

olka30, zoosiaa lubią tę wiadomość

• magda8869 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dolaczam rowniez staram se od stycznie i wszystko mi si poprzemienialo do konca grudnia zawsze mialam bardzo bol pierdi na dwa tyg przed miesiaczka wszystko bylo ok wtedy sie nie staralismy o dziecko od poczatku grudnia bralam castangus na zlagodzenie tego bolu polowe tabl wybralam i odstawilam od stycznia sie staramy i nagle bolu nie ma zero zaczelam od lutego obserwowac tempki ale nie wiem o co chodzi z ta temp bo testy uowulke pokzalay mi pare dni temu prosze o pomoc zinterpretowaniu mojego wykresu i wogole
    czy mam za krotka faze lutealna czy co....bol brzucha jajnikow mialam w polowie cyklu .... a od 9 lutego strasznie bolal dol brzucha i jajnika lewego az ciaglo i trwalo to do 15 lutego w niedziele cisza tylko mdlosci w niedziele i dzis a test negatywny i nie wiem czy hormony buzuje czy mi sie cos poprzestawialo czy mam cykle bezowulacyjne??prosze o pomoc doswiadczone i wogole plissss

87b34b10b1d405929cba4ab171654b50.png

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hm..moze dzis jestes 12 dzien po owulce wydaje mi sie ze mialas pozniej bo mialas jeszcze po zaznaczonej owulce plodny sluz...ale pewna nie jestem..to czekamy na wyniki bety!!!! mocno kciukam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obu na betę nie było za wcześnie. Kilka dziewczyn twierdzi, że ovu mogła być nawet 18dc. ja stawiałam na 13 potem na 15 a teraz to jestem głupia. czekam. uf uf dam radę :)

rybka lubi tę wiadomość

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Obu na betę nie było za wcześnie. Kilka dziewczyn twierdzi, że ovu mogła być nawet 18dc. ja stawiałam na 13 potem na 15 a teraz to jestem głupia. czekam. uf uf dam radę :)
    moim zdaniem niepowinno byc za wczesnie...ale obstawiam ze owulka byla pozniej i dlatego testy maja prawo niewyjsc :-)

• Saramago Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    moim zdaniem niepowinno byc za wczesnie...ale obstawiam ze owulka byla pozniej i dlatego testy maja prawo niewyjsc :-)

jeśli ovu była później to mam mniejszą nadzieję. bo to oznacza, że @ przede mną, ale może jakiś cud się zdarzy. Jeszcze 4 godziny :)

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    dolaczam rowniez staram se od stycznie i wszystko mi si poprzemienialo do konca grudnia zawsze mialam bardzo bol pierdi na dwa tyg przed miesiaczka wszystko bylo ok wtedy sie nie staralismy o dziecko od poczatku grudnia bralam castangus na zlagodzenie tego bolu polowe tabl wybralam i odstawilam od stycznia sie staramy i nagle bolu nie ma zero zaczelam od lutego obserwowac tempki ale nie wiem o co chodzi z ta temp bo testy uowulke pokzalay mi pare dni temu prosze o pomoc zinterpretowaniu mojego wykresu i wogole
    czy mam za krotka faze lutealna czy co....bol brzucha jajnikow mialam w polowie cyklu .... a od 9 lutego strasznie bolal dol brzucha i jajnika lewego az ciaglo i trwalo to do 15 lutego w niedziele cisza tylko mdlosci w niedziele i dzis a test negatywny i nie wiem czy hormony buzuje czy mi sie cos poprzestawialo czy mam cykle bezowulacyjne??prosze o pomoc doswiadczone i wogole plissss

87b34b10b1d405929cba4ab171654b50.png
    witam :-) super ze dolaczylas..za duzo ci niestety ja niepomoge bo faktycznie masz dziwny ten wykres ale jak na moje oko dzisiejszy spadek moze swiadczyc dopiero o owulacji ale czy az tak by ci sie przesunela owulka??? serduszkuj i mierz tempke :-)powodzenia :-) przepraszam ze za duzo nie pomoglam napewno ktoras z dziewczyn ci pomoze jak bedzie wiedziala co i jak ;-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    jeśli ovu była później to mam mniejszą nadzieję. bo to oznacza, że @ przede mną, ale może jakiś cud się zdarzy. Jeszcze 4 godziny :)
    a zdarzaja sie wierz mi :-) juz nie jedno widzialam na owu ;-) mocno kciukam i pamietaj ze nadzieja jest zawsze dopoki niema wrednej :-)

Saramago lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra sloneczka ja zmykam juz na amen pojawie sie jutro :-) milego dzionka wam zycze :-) tylko uwaga bede was podczytywac z telefonu ;-) papatki :-) <3 <3 <3

Saramago, olka30 lubią tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a zdarzaja sie wierz mi :-) juz nie jedno widzialam na owu ;-) mocno kciukam i pamietaj ze nadzieja jest zawsze dopoki niema wrednej :-)

dziękuję. ściskam :*

rybka lubi tę wiadomość

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Rybka :)

Madzia moim zdaniem nie było owulki..

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam juz z zakupow teraz wypoczywam :)
    Saramago trzymam mocno kciuki :)

Saramago, zoosiaa, rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam iza na zakupach ? :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety u mnie beta <1,00 no nic, trza walczyć dalej. Tylko co z tą małpą, co z małpą? ;)

rybka lubi tę wiadomość

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mi przykro :(

rybka lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Niestety u mnie beta <1,00 no nic, trza walczyć dalej. Tylko co z tą małpą, co z małpą? ;)
    kochana jaki masz długi cykl ?

rybka lubi tę wiadomość

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ