W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny odebralismy wyniki
brak plemników w nasieniu po odwirowaniu rozpoznanie Azooseprmia ..
teraz nie wiem co robic.. i czy da sie wogole cos zrobic
Trzymam za Was kciuki zebyscie juz wkrotce mogły zobaczyc II -
rybka wrote:a jest izka juz ja tez widze witaj izko pytalam z tym testem bo ja nawet jak odczytywalam po duzo wiecej minutach byla jedna ale znam tez przypadki ze pojawila sie druga i byla ciaza ....
U mnie ciazy nie bylo 2 dni pozniej pojawila sie @ wtedy bylo rozczarowanie, powinna sie udac na bete bedzie wiedziala na 100%
Mowia ze po 5 minutach test jest oszukany ze moglo dojsc do jakiej reakcji, nie wiem wiem na swoim przypadku jak ja mialam.
Znajoma miala tak ze wyszla jej blada kreska po 15 minutach i okazalo sie ze jest w ciazy wiec nie wiem od czego to zalezy
Ale zycze kolezace z calego serca oby to byla ciazarybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny odebralismy wyniki
brak plemników w nasieniu po odwirowaniu rozpoznanie Azooseprmia ..
teraz nie wiem co robic.. i czy da sie wogole cos zrobic
Trzymam za Was kciuki zebyscie juz wkrotce mogły zobaczyc II
Przykro mi Aniu z tego powodu ale napewno da sie z tym cos zrobic, tak jak rybka pisze. Trzymam kciuki za Wasrybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Hahahaha oj jutro bede napewno wczesniej to moze zrobimy Tobie psikusja
-
rybka wrote:izus jak tam u ciebie ty juz po tym pieknym magicznym dniu???(mam na mysli owulke ) jak tam byly iskry???? chodzi mi o serduszka nie o swieczki
Za to wczoraj iskierki byly jak nie ten cykl to bedzie nastepny powiem Ci szczerze ze teraz to juz sie calkiem wyluzowalamrybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:To jeszcze zdradź nam Rybka, u której się ta zieleń pojawi
Cześć Iza
Ania nie załamuj się, facetów też się leczy.. Poszukajcie dobrego androloga.. Tak naprawdę tylko garstce ludzi nie można pomóc i to na pewno nie Wy!iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Rybko powiem Ci ze owulke to ja chyba dopiero wczoraj mialam tak na prawde w walentynki iskier nie bylo bo Andrzej byl zmeczony ale jak juz wczesniej pisalam nic na sile
Za to wczoraj iskierki byly jak nie ten cykl to bedzie nastepny powiem Ci szczerze ze teraz to juz sie calkiem wyluzowalamiza30 lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ryba aleś ty tajemnicza Niedobra i tyle
olka30 lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane. A ja dzisiaj pojechałam na bete bo dziwny mam ten cykl. Trzymajcie kciuki, może do 15 nie umrę. Nic nie kumam z tym cyklem moim, testy negatywne wychodzą, Beta rozwieje wątpliwości
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają