W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:Ojejku ale napisałyście dużo mi dopiero światło zrobili w pracy bo coś sie popsuło dziewczynki za każda z was trzymam mocno kciuki i sle wiruski
Olka co do Twojego pytania to jest to mój pierwszy cykl starań po stracie i do tego szczesliwyKasiula09, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:slonce a jak sie czujesz??? widze ze serc duzo u ciebie ;-)byle pewnie do soboty
rybka lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Jest dobrze Nie robie sobie wielkich nadziei bo nie ma sensu.. co bedzie i kiedy bedzie to bedzie.. :)i bede mega szczęścilwa na niedziele @ jest przewidywana..
zoosiaa, Mika85 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Mi też został jeden dziadzia, babci już nie mam.. Takie życie, ale pięknych lat dożył twój dziadzia.. Ale szkoda, że uroczystości pogrzebowe tyle będą trwały, to trudne..
-
rybka wrote:mam pytanko a wiec tak czy zdarzylo wam sie ze zrobiliscie test wyszla jedna ale po dziesieciu minutach pojawila sie druga ktora widac bez krecenia testem pod swiatlo.. prosze o rade ale niechodzi to oczywiscie o mnie tylko o moja bliska kolezanke
Hejka Kochane milego dnia wam zycze u mnie znowu pochmurno a musze dzis ruszyc sie na zakupy
Tak rybka zdazylo mi sie cos takiego. Mowia ze tes jest wiarygodny tylko do 5 minut po zrobieniu
rybka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny odebralismy wyniki
brak plemników w nasieniu po odwirowaniu rozpoznanie Azooseprmia ..
teraz nie wiem co robic.. i czy da sie wogole cos zrobic
Trzymam za Was kciuki zebyscie juz wkrotce mogły zobaczyc IIrybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:kasiu niezmiernie sie mocno ciesze ze ci sie udalo i teraz obiecujemy trzymac dalej mocno kciuki zeby bylo wszystko idealnie do konca
ja tez bardzo bym chciała zeby teraz juz wszystko było dobrze ale jestem dobrej mysli i nie myśle że mogło by być coś złego. Za was trzymam mocno kciuki i nie wiem czy już to pisałam ale przesyłam każdej wiruskiMika85, rybka lubią tę wiadomość