W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
mam pytanko a wiec tak czy zdarzylo wam sie ze zrobiliscie test wyszla jedna ale po dziesieciu minutach pojawila sie druga ktora widac bez krecenia testem pod swiatlo..
prosze o rade
ale niechodzi to oczywiscie o mnie tylko o moja bliska kolezanke
-
rybka wrote:mam pytanko a wiec tak czy zdarzylo wam sie ze zrobiliscie test wyszla jedna ale po dziesieciu minutach pojawila sie druga ktora widac bez krecenia testem pod swiatlo..
prosze o rade
ale niechodzi to oczywiscie o mnie tylko o moja bliska kolezanke
rybka lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:A ja nawet też mam dobry humor, słoneczko też świeci, dziś się dowiem ile dostałam podwyżki
a bo ci nienapisalam ze to beda blizniaki
ja tez mam mega humorek ale mam tak czesto do owulki
chociaz wczoraj dostawalam kuku na muniu
raz sie smialam z byle czego jak glupi do sera potem dol bez powodu...ale dzis narazie jest oki,choc pewnie juz niedlugo bo dzis maja przywiezc dziadzie w trumnie do kaplicy i idziemy odmawiac tam rozaniec itp..
pogrzeb dopiero w srode wiec troche sie to pozegnanie ociagnie i niewiem czy to dobry pomysl ze tak bedzie to trwalo
-
Mika85 wrote:no tyle to trwa niestety, takie pożegnania zawsze są ciężkie...
niemialam z tym dziadzia jakiegos dobrego kontaktu,mial duzo innych wnukow tych lepszych ale smutno mi bo to jedyny moj dziadzia
ale oki narazie juz niesmutam...u mnie tez sloneczko choc jak szlam rano synolka odprowadzic to slizgawka na maksa na ulicy
-
Ojejku ale napisałyście dużo
mi dopiero światło zrobili w pracy bo coś sie popsuło
dziewczynki za każda z was trzymam mocno kciuki i sle wiruski
Olka co do Twojego pytania to jest to mój pierwszy cykl starań po stracie i do tego szczesliwyrybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość