W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
zoosiaa wrote:kochana jaki masz długi cykl ?
ten obecny? 28 dzisiaj dc. A zazwyczaj mam 26. min 25 max 28 zgodnie z tym co mówi ten serwisrybka lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:ten obecny? 28 dzisiaj dc. A zazwyczaj mam 26. min 25 max 28 zgodnie z tym co mówi ten serwis
Saramago, rybka lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
wpadłam podejrzeć co u was słychać
Kasia już to pisałam, ale jeszcze raz gratuluję
Rybka przykro mi z powodu dziadka...
Saramago szkoda że tym razem się nie udało mam nadzieję że następny cykl będzie w końcu pozytywny!!
Iza no to czekamy sobie do pozytywu
Magda a byłaś u lekarza na jakiejś kontroli??
Ja dziś byłam na kontroli u lekarza i teraz nic nie pozostaje tylko czekać i jak to powiedziała moja gin zaciskać kciuki więc zaciskamrybka, Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Dzien dobry dziewczynki jak dzis sie zaczął wam ranek ?
hej u mnie ok, ale bez @ znowu. Obrazila się na mnie czy coiza30, rybka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witam i ja, troszkę później bo byłam na badaniach. Tak mi dziś babsko wbiło szczykawę, że gwiazdy zobaczyłam, masakra..
Pogoda piękna, a ja dla odmiany mam parszywy humor.. Pokłóciłam się wczoraj z moim, doszłam do wniosku, że ze wszystkim jestem sama, faceci to wieczne dzieci i ten cały ślub to mi był w ogóle nie potrzebny.. Dziecko to mój problem, więc on się nie musi angażować, pogadać nie mam z kim, bo ten zmęczony po pracy albo gra na kompie albo siedzi przed tv.. Dziś temp. poleciała w dół, mam już dość.. Wszystkiego.. Naprawdę wszystkiego..iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Witam i ja, troszkę później bo byłam na badaniach. Tak mi dziś babsko wbiło szczykawę, że gwiazdy zobaczyłam, masakra..
Pogoda piękna, a ja dla odmiany mam parszywy humor.. Pokłóciłam się wczoraj z moim, doszłam do wniosku, że ze wszystkim jestem sama, faceci to wieczne dzieci i ten cały ślub to mi był w ogóle nie potrzebny.. Dziecko to mój problem, więc on się nie musi angażować, pogadać nie mam z kim, bo ten zmęczony po pracy albo gra na kompie albo siedzi przed tv.. Dziś temp. poleciała w dół, mam już dość.. Wszystkiego.. Naprawdę
zystkiego..
rybka lubi tę wiadomość
-
Nie będzie, co miesiąc mówię sobie, że będzie dobrze i co miesiąc nie jest, to już nie trwa tygodnie, ani miesiące, ale lata, już mi się nie chce. Nie pocieszajcie mnie dziś proszę. Jeszcze po wczorajszym dniu gdzie chyba z 5 dziewczyn ogłosiło, że jest w ciąży, a tu kolejny raz nic, odechciało mi się żyć. Nie chce mi się z nikim gadać, nie chce mi się chodzić do pracy, nie mogę się skupić na robocie, chcę do domu, spać, spać i spać. Nie myśleć..
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Witam i ja, troszkę później bo byłam na badaniach. Tak mi dziś babsko wbiło szczykawę, że gwiazdy zobaczyłam, masakra..
Pogoda piękna, a ja dla odmiany mam parszywy humor.. Pokłóciłam się wczoraj z moim, doszłam do wniosku, że ze wszystkim jestem sama, faceci to wieczne dzieci i ten cały ślub to mi był w ogóle nie potrzebny.. Dziecko to mój problem, więc on się nie musi angażować, pogadać nie mam z kim, bo ten zmęczony po pracy albo gra na kompie albo siedzi przed tv.. Dziś temp. poleciała w dół, mam już dość.. Wszystkiego.. Naprawdę wszystkiego..iza30 lubi tę wiadomość