W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki mam problem i może Wy mi pomożecie
Wczoraj powinna być @ ale nie dotarła a dzisiaj mam tylko plamienia co nigdy do tej pory mi się nie zdarzyło. Zawsze 1 dnia @ dawała popalić i leciało ze mnie jak woda z kranu.
Test robiłam i jest negatywny. Cycki ogromne i bolą a innych dolegliwości oprócz kłucia jajcorów brak
Dzwoniłam do mojej ginki ale najwcześniej może mnie przyjąć 3 marca. Do innego teraz się nie dostanę bo jutro i w piątek siedzę do późna w pracy, w weekend szkoła a później znów praca
Miała któraś z Was podobną sytuację?rybka lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Dziewczynki mam problem i może Wy mi pomożecie
Wczoraj powinna być @ ale nie dotarła a dzisiaj mam tylko plamienia co nigdy do tej pory mi się nie zdarzyło. Zawsze 1 dnia @ dawała popalić i leciało ze mnie jak woda z kranu.
Test robiłam i jest negatywny. Cycki ogromne i bolą a innych dolegliwości oprócz kłucia jajcorów brak
Dzwoniłam do mojej ginki ale najwcześniej może mnie przyjąć 3 marca. Do innego teraz się nie dostanę bo jutro i w piątek siedzę do późna w pracy, w weekend szkoła a później znów praca
Miała któraś z Was podobną sytuację?
Ja kiedyś też tak miałam, że pierwszego dnia i od razu lało się jak z cebra...
Później też z niewiadomych mi przyczyn zaczęło się tak jak u Ciebie, że pierwszy dzień mam tylko takie lekie plamienia (jakby śluz połączony z krwią).
Póżniej jak powiedziałam o tym gin to powiedział, że u mnie może tak być, ponieważ mam lekką nadżerke:(rybka, Tynka1990 lubią tę wiadomość
Z nadzieją... -
Tynka1990 wrote:Ok dzięki dziewczyny.
Zobaczę co będzie jutro i jak nic się nie zmieni to będę się dobijać do ginki. Żebym chociaż czuła się okresowo to co innego a ja nie mam żadnych objawów na @Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Rybka tak szczerze to ja wolę chyba żeby przyszła i będę spokojna bo teraz nie wiem co się dzieje
Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Rybka tak szczerze to ja wolę chyba żeby przyszła i będę spokojna bo teraz nie wiem co się dzieje
Ja miałam podobnie.. zawsze wielki wylew..
w tym miesiącu okres spóznił mi się 2dni i również 1dzień jak nigdy lekkie plamienie bez bóli.. ale za to drugiego dnia wylew się pojawił..rybka, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Słyszałam ale wiesz o moich testach. Gdyby jednak fasolinka była to test coś by wykazał
Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:wiem ale tez mam nadzieje bo pojawiala sie druga tak?? a ze pojawiala sie po 10 minutach to moze jest jeszcze za wczesnie ja dopoki cie niezaleje mocno kciukam i wierze ze bedziesz nas zarazac
Zobaczę co będzie jutrorybka lubi tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Ja miałam podobnie.. zawsze wielki wylew..
w tym miesiącu okres spóznił mi się 2dni i również 1dzień jak nigdy lekkie plamienie bez bóli.. ale za to drugiego dnia wylew się pojawił..Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Miałam bóle brzucha, ale troszkę inne niż na @, normalnie zawsze mam takie skurcze a tym razem miałam takie kłucie.. już sb wkręciłam ciąże, ale już w 2 dzień @ wiedziałam że znów pudło
-
Joannaaa wrote:Miałam bóle brzucha, ale troszkę inne niż na @, normalnie zawsze mam takie skurcze a tym razem miałam takie kłucie.. już sb wkręciłam ciąże, ale już w 2 dzień @ wiedziałam że znów pudło
rybka lubi tę wiadomość