W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika85 wrote:tylko nie wiem czy to normalne, uczucie jakby @ miała być zaraz
-
Cześć dziewczyny..
Ja dziś mam migrenę, w zasadzie od wczorajszego wieczora.. Nie wiem czy tak po prostu się przyplątała, czy od leków na prolaktynę, bo po wszystkich mnie bolała głowa Łykłam moje końskie tablety na migrenę, których unikałam kilka mies., ale to i tak bez sensu więc przynajmniej mi przejdzie..
Mika gratulacjerybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć dziewczyny..
Ja dziś mam migrenę, w zasadzie od wczorajszego wieczora.. Nie wiem czy tak po prostu się przyplątała, czy od leków na prolaktynę, bo po wszystkich mnie bolała głowa Łykłam moje końskie tablety na migrenę, których unikałam kilka mies., ale to i tak bez sensu więc przynajmniej mi przejdzie..
Mika gratulacje -
zoosiaa wrote:no no to bierz bierz sie za mężulka
ja to jestem troche rozczarowana ze ta @ przylazła tak szybko po co?!?!?! 26 dc a ona juz .. i to prawie nie leci, a niech sie buja hehe.. niech jak najszybciej spadaolka30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:nieraz sa jakies skapsze miesiaczki,ja kiedys mialam niedosyc ze skapa to jeszcze przez az3 dni ale siknelam na testa i byl oczywiscie negatywny...masz moze jakis pomysl jak pocieszyc i poprawic humor oli???
Strasznie szkoda mi jest Olki nie wiem jak jej pomóc, nie chce pocieszenia ani nic od nas..rybka, olka30 lubią tę wiadomość