W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, czy nie macie nic przeciwko aby popisała sobie z Wami?
Od niedawna podjęłam z mężem decyzje o drugim dziecku, pod koniec marca miałam zacząć pierwszy cykl starań, ale po wyjęciu wkładki wszystko się rozregulowało i nie jestem pewna kiedy teraz wypadnie owulka...iza30, olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Jestem tutaj od od niedawna jak wiecie
I mam pytanie mianowicie waszych wykresów.. prowadzicie je tutaj,
czy faktycznie się sprawdzają i pomagają? Póki co ja stosuje testy owulacyjne i wiem kiedy występuje u mnie owulacja.. z góry dziękuje za odp :* -
Dla mnie wykres jest przydatny, pomaga w obserwacji organizmu, np. jak dostałam nowy lek, to ginekolog pytał jak reagowałam, mogę nie pamiętać szczegółów, a tu sobie można zapisać, zaznaczyć. U mnie temperatura też się sprawdziła, wiedziałam kiedy mogła być owulacja (nie tylko dzięki testowi), a potem czekałam na efekty.
Anastazjaaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Dla mnie wykres jest przydatny, pomaga w obserwacji organizmu, np. jak dostałam nowy lek, to ginekolog pytał jak reagowałam, mogę nie pamiętać szczegółów, a tu sobie można zapisać, zaznaczyć. U mnie temperatura też się sprawdziła, wiedziałam kiedy mogła być owulacja (nie tylko dzięki testowi), a potem czekałam na efekty.
W takim razie też zacznę zapiski Kochana ja nie jestem w temacie.. ile WY kochana się staraliścię I oczywiście z całego serca Ci gratuluję! :* -
Witam nowe staraczki dla mnie tez wykres jak najbardziej przydatny bo tak jak mówi Mika wielu rzeczy sie nie pamieta jak sie czuło itp a tak to można sobie zawsze wejsc i podpatrzec mniej wiecej wiadomo kiedy można testować ale ja do tego programu podchodze a raczej podchodziłam z dystansem bo wiadomo jak to program może sie mylić
Anastazjaaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Dla mnie wykres jest przydatny, pomaga w obserwacji organizmu, np. jak dostałam nowy lek, to ginekolog pytał jak reagowałam, mogę nie pamiętać szczegółów, a tu sobie można zapisać, zaznaczyć. U mnie temperatura też się sprawdziła, wiedziałam kiedy mogła być owulacja (nie tylko dzięki testowi), a potem czekałam na efekty.