W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Joannaaa wrote:Hej dziewczyny! Ja dzisiaj wyjątkowo lenie się w łóżku, ale pewnie wyjdę na spacerek bo u mnie słońce! Muszę Was się doradzić, wczoraj spotkałam się ze znajomą i ona poleciła mi WIESIOŁEK.. mówi, że jej pomogło to zajść w ciąże, kiedyś ginekolog jej to zalecił.. Eh a Wy jakie macie doświadczenie, albo zdanie na ten temat?
Polecamiza30 lubi tę wiadomość
-
cześć wszystkim
kejt wrote:Dzięki, u mnie również spokojnie:) ja testuję w niedzielę o ile @ nie pojawi się wcześniej...
Co do Irlandii to ja nie byłam ale mam w planach zobaczyć, choć moja lista krajów do zobaczenia jest baaardzo długazoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
1
Piersi umyj, pokrój w szerokie pasy i mocz w jogurcie na noc.
2
Następnie potłucz tłuczkiem krakersy w woreczku.
3
Najpierw mocz kurczak w jajku, potem w krakersach. Piecz w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 20 minut.
Anastazjaaa, Kasiula09, kejt, iza30 lubią tę wiadomość
-
Anastazja wizyte mam w poniedziałek ale jeszcze sie nie nastawiam ze bedzie biiło serduszko ide dla swietego spokoju chociaz dzis duzo sie zastanawiałam czy nie przełożyć ale jednak pójde i bede spokojniejsza.
Zosiu to prawda nie warto sie denerwować no ale czasem tak jest niestety ze sie człowiek martwi
A co u was słychać ? -
Kasiula09 wrote:Anastazja wizyte mam w poniedziałek ale jeszcze sie nie nastawiam ze bedzie biiło serduszko ide dla swietego spokoju chociaz dzis duzo sie zastanawiałam czy nie przełożyć ale jednak pójde i bede spokojniejsza.
Zosiu to prawda nie warto sie denerwować no ale czasem tak jest niestety ze sie człowiek martwi
A co u was słychać ?