X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    No ja w ogóle nie umiem dzieci robić, bo mi się nigdy nie udało :(
    slonko uwierz ze sie uda wszystko ma swoj czas i miejsce tam gdzies na gorze mamy wszystko zapisane ale w swoim czasie :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)
    Ktos ma ochote na kawe ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 08:50

olka30, rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Witam sie i ja :)
    Ktos ma ocote na kawe ?
    hejka ja ja ja pije !!!!! moze byc puszczalska z mleczkiem ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie pozdrowionka od agnieszki :-*

iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję :)
    Jakoś mnie nie przekonuje "w swoim czasie".. Mam 32 lata, to kiedy będzie ten czas? Staram się od 29 roku życia.. Teraz szwagierka koleżanki z pracy urodziła pierwsze dziecko, lat 36, tak jej pojechała ciąża po organizmie że dostała zatoru płucnego i prawie wykitowała.. Druga koleżanka z pracy też pierwsze rodziła po 36 roku życia i oczywiście wcześniak, bo całą ciążę miała nadciśnienie mimo, że mała i chuda.. To już nie jest wiek na pierwsze dziecko..

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A latka lecą przerażająco szybko, mam pracę terminową, więc miesiąc to mgnienie oka, tak samo rok.. Nie obejrzę się a będzie 40 na karku :(

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ja piję :)
    Jakoś mnie nie przekonuje "w swoim czasie".. Mam 32 lata, to kiedy będzie ten czas? Staram się od 29 roku życia.. Teraz szwagierka koleżanki z pracy urodziła pierwsze dziecko, lat 36, tak jej pojechała ciąża po organizmie że dostała zatoru płucnego i prawie wykitowała.. Druga koleżanka z pracy też pierwsze rodziła po 36 roku życia i oczywiście wcześniak, bo całą ciążę miała nadciśnienie mimo, że mała i chuda.. To już nie jest wiek na pierwsze dziecko..
    troszke optymizmu :-) mialam tu kolezanke co miala 36 lat chyba jesli nie wiecej i co ma sliczna coreczke wiec nie zawsze jest zle itp.tule cie mocno i prosze usmiech :-)

iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę dziecka przed 40.. Już teraz przychodzę do domu i jestem tak zmęczona że ledwo żyję, za parę lat młodsza nie będę, ani silniejsza.. Z czego tu się cieszyć :(

rybka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym zawsze chciałam mieć minimum 3 dzieci.. To co? Do 50 się będę wyrabiać ?? Wszystko jest bez sensu :(

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Nie chcę dziecka przed 40.. Już teraz przychodzę do domu i jestem tak zmęczona że ledwo żyję, za parę lat młodsza nie będę, ani silniejsza.. Z czego tu się cieszyć :(
    bardzo mi przykro ze nie mozesz znalezc powodu do usmiechu choc malego....czas ucieka tak ale niewierz co masz zapisane moze sie uda juz niebawem i bedziesz sie cieszyc uwierz w to!!!! <3

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Poza tym zawsze chciałam mieć minimum 3 dzieci.. To co? Do 50 się będę wyrabiać ?? Wszystko jest bez sensu :(
    zaciazysz raz odczekasz pol roku zaciazysz drugi raz a potem bedzie wpadka :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie musze uciekac
    Milego dnia Wam zycze

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Ja narazie musze uciekac
    Milego dnia Wam zycze
    a mialysmy pic kawe ;-) milego dnia :-) <3

olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybciu wierzyłam przez dwa lata.. Naprawdę.. CO miesiąc czekałam, za każdym razem pewna, że to już.. Z takimi problemami to jak mi się uda w pierwszą ciążę zajść to w drugą się nie będzie dało.. Niektórzy całe życie mają pod górkę.. I powiem ci, że naprawdę o wszystko muszę zabiegać, starać się, nic nie dostaję na tacy.. Ale taka jestem, że nie siadam i nie płaczę i cieszę się, że wszystko sobie zawdzięczam. Za to moje rodzeństwo płynie przez życie, niczym się n ie przejmuje, nie wysila, bo po co i po prostu wszystko im spada z nieba.. Taka jest sprawiedliwość na świecie. Myślałam, że chociaż z dzieckiem będzie inaczej, ale nie..

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak samo mam siedmioro rodzenstwa, i 6 z nich ma po 2 dzieci jedna ma 4 .. ja to myslalam ze mi tez to tak łatwo przyjdzie z tym dzieckiem a okazuje sie że to nie jest takie proste.. :/

olka30, rybka lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jest 7 z rodzeństwa i też wszyscy mają dzieci :( Na pewno wszyscy myślą, że wziął sobie starą babę, karierowiczkę i przeze mnie nie ma dzieci :(

A tam, takie moje skromne przemyślenia.. Nie zanudzam już :)
    Nie przejmujcie się mną i nie dołujcie moimi smutami, bo nie ma sensu.. Nie z takimi rzeczami sobie w życiu radziłam..

rybka, zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wierze ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

zoosiaa, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam... i nic...
    kolejny cykl bez efektow... nawet nie wiem ktory z rzedu....trace nadzieje...

• rybka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    Czekam... i nic...
    kolejny cykl bez efektow... nawet nie wiem ktory z rzedu....trace nadzieje...
    hm...witam na poczatku :-) ale trzeba myslec troszke pozytywniej :-) ja bardzo dlugo sie tez staram i za kazdym razem jest nadzieja i za kazdym razem pryska jak banka mydlana ale nadzieja jest i bedzie zawsze :-) chcialabym pomoc ale nieumie was zarazic swoim optymizmem a tak bardzo bym chciala :-(

iza30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty już Rybcia masz dziecko? Prawda? Wydaje mi się, że to jednak inna sytuacja, choć oczywiście nie mówię, że nie przeżywasz niepowodzeń.. Ale masz kogoś na kogo patrzysz i cię to pociesza.. Ja mam króliczki.. Tylko one żyją parę lat.. I wywołują śmiech otoczenia, bo tylko idioci mają inne zwierzątka niż psy i koty..
    Myślę, że inaczej bym do tych całych starań podchodziła gdybym miała kogoś kto mówił by do mnie mamo..

lilys, iza30 lubią tę wiadomość

‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ