W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana, znów ładny dzień, ale jeszcze większy przymrozek niż wczoraj..
Nastrój gorszy niż wczoraj, bo wczoraj po weekendzie byłam wyspana i pełna życia, a dziś już mi się ciężko wstawało.. Gdzie tam do piątku..rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:heej rybkooo :* ajjjć tam z rana telefony mam takie ze szkoda mi dzisiejszego dnia normalniee... a jak tamu Ciebie? :*
olka30, iza30, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:u mnie??? oki,moze byc choc humorek jest malpa zrobila mi cudowny prezent na dzien kobiet i przylazla se ze spoznieniem pozatym mialam jechac se w piatek do ginka ale narazie musze znowu przelozyc swoje plany bo z kasa krucho a jak juz pojde chce zrobic badania itp.ale spoko pojde w kwietniu a teraz jeszcze pomierze tempke i jej to wydrukuje niech babka mi pomoze bo ja juz niemam pomyslow jak sie robi dziecko
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:hehehe dobre rybkoo już zapomialaaś jak sie robi wiesz ze ja mam tak samo.. ja juz tez nie wiem jak to sie robi.. bo nie które to tylko pojdą sie wysikac i juz zachodzą hee.. masakra.. ostatnio jak była to mi powiedziala ze wyniki mam bardzo dobre tylko zachodzic... haa to parsknełam smiechem bo w tkaim razie co tu jest nie tak..??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 08:22
iza30 lubi tę wiadomość