W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy jeszcze szefów, którzy kultywują PRL-owskie tradycje.. W sumie fajnie
Ja też często wpadam i tylko patrzę po różnych forach co dziewczyny piszą.. Jakoś tak mam już czasem dość tego wszystkiego, całych starań, leczenia na chybił trafił i dziewczyn które oznajmiają, że się im udało po pierwszym cyklu starań.. Ale fajnie że te fora są, bo dużo ciekawych rzeczy z nich wyniosłam
Miłego wieczorku, spadamiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego Kobietki Życzę Wam żeby spełniły się Wasze marzenia i żeby za rok każda z Was była juz mama / lub byla w ciazy
Anastazjaaa, iza30, olka30, Mika85, rybka lubią tę wiadomość
-
Witam i ja, jako że kupiłam mojemu M kwiatki dla kobietek, bo jak zwykle nie ma kasy, to czuję się i ja upoważniona żeby Wam złożyć życzenia z okazji Dnia Bab.. Żeby każda za nie długo trzymała w rękach zdjęcie USG swojej upragnionej fasoleczki
Miłego dnia kochane BabyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 12:40
Mika85, Anastazjaaa, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka chcialam wam moje kobietki zlozyc zyczenia spelnienia wszystkich marzen tych wypowiedzianych glosno jak i tych noszonych po cichutku w serduszku :-* zycze wam wszystkim upragnionego dzidziusia a zaciazalym bezobjawowej ciazy papatki!!!! dziewczynki prosze pisac wiecej bo cos cichutko jestescie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 19:56
Anastazjaaa, iza30, olka30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja oszaleje...robie test,czekam 5 min i nic,pozniej wstaje i
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e6681ac7f846a79.html
tak samo wczoraj,nic ,a po ok 20 min bylorybka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
olka30 wrote:Hej dziewczynki
Popiłam wczoraj trochę winka i szampana i boli mnie głowa Tak znośnie..
Alka w którym dc jesteś??
Może kup inny test?
Dzien @ na dzis,(ostatnia mialam 7.02)ale i tak nie przyszlaby bo luteine biore od 27 na ewentualne podtrzymanie,wczoraj test tez wyszedl,ale po 20 min,a pisza ,ze jak ponad 5 min to nie sugerowac sie kreska bo to moga zachodzic reakcje chemiczne,dzis tez nic przez 5 min,potem wstalam za godz,patrze i sa dwierybka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Przekazuje dobre wieści
alka89 wrote:NIE WYTRZYMALAM. POJECHALAM DO SZPITALA PONAD 60 KM I PROSILAM ICH ZEBY ZROBILI BETE,ALE NIC Z TEGO SA OD NAGLYCH PRZYPADKOW ,A LABORATORIUM NIECZYNNE. pOSZLAM TAM SAMA I POPROSILAM TA KOBIETE,DALAM 50 ZL I ZROBILA MI...JESTEM MAMUSIA,4-5 TYDZIEN
TERAZ DZIWI MNIE CO LEKARZ WIDZIAL ZA PECHERZYK NA USG JAK KAZAL SIE STARAC,WTEDY BYLAM JUZ WEDLUG BETY W 2 TYG CIAZY,A POTEM GIN MOWIL,ZE PECHERZYKL PEKL OK 27.02...iza30 lubi tę wiadomość