W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Ja rozliczalam się sama online
Spróbuj tez, są tam podpowiedzi jak coś źle wypełniszrybka lubi tę wiadomość
-
Musisz tam wejść, zainstalować na kompie taki programik, wybrać odpowiedni pit, wszystkie są fajnie opisane wiec nie powinnaś mieć problemu, później wypelniasz, jest taki fajny przycisk aby ci sprawdził czy dobrze wypelnilas są też wzory jak wypełnić, później wysyłasz i gotowe, bez wychodzenia z domu, dla mnie to ważne bo mieszkam za granicą i nie mam jak iść do urzedu
rybka lubi tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Hej Kobitki :* u mnie niestety poranek pełen nerwów i kłotni..;/ pozytywy takie że zbliża się weekend!
Tak weekend to stanowczo wielki pozytyw, dużo relaksu i spokoju kochana a w klotniach najlepsze jest godzenie się, wiec życzę szybkiego pogodzenia sięrybka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Musisz tam wejść, zainstalować na kompie taki programik, wybrać odpowiedni pit, wszystkie są fajnie opisane wiec nie powinnaś mieć problemu, później wypelniasz, jest taki fajny przycisk aby ci sprawdził czy dobrze wypelnilas są też wzory jak wypełnić, później wysyłasz i gotowe, bez wychodzenia z domu, dla mnie to ważne bo mieszkam za granicą i nie mam jak iść do urzedu
Anastazjaaa, rybka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja wysłałąm mojego dzis na bilard z kolegami niech chłopina ma troche czasu dla siebie
choc teraz mi jest tak smutno bez zniego tylko moja kocica sie tu wałesa miedzy nogamiolka30, iza30, rybka lubią tę wiadomość