W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
hej moje slonka ale strasznie tesknilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiec tak niestety wpadam tylko narazie na chwilke bo musze jechac z synem do lekarza ale dzis jeszcze jak wroce postaram sie zajrzec a musze was jeszcze mega nadrobic milego dzionka
olka30, iza30, Anastazjaaa, Mika85 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Co tam u Was slychac?
iza30 lubi tę wiadomość
-
Tak dopadla, Rybka juz sie przyzwyczajam ze ona do mnie droge zawsze znajdzie
byle do nastepnej owulki teraz powiedzialm juz nawet tempki nie mierze chce miec spontaniczny cykl kiedy mamy ochote a nie bo trzeba mowie wyluzowalam juz calkiem drugi cykl Po za tym wszystko dobrze jak codzienrybka lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie kobietki
ja z mężem zaczęliśmy starać się o dzidzię w maju 2013. Zaszłam w ciążę w listopadzie 2013r...szczęście ni8e trwało długo 29 grudnia zaczęłam plamić i na ostrym dyżurze usłyszałam, że zaczęło się poronienie bo maleństwo się nei rozwija bardzo to przeżyłam
16 stycznia 2014 miałam zabieg łyżeczkowania. W tej chwili czuję się już dobrze i z mężem zaczynamy starać się znowu pani ginekolog dała nam zielone światło i nie kazała zwlekać
boję się ale wierzę, że w końcu zostanę mamą zdrowego maleństwa
pozdrawiamrybka, olka30, iza30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Rybka a moze to dobre oznaki ze sie spoznia moze juz Cie nie odwiedzi Trzymam mocno kciuki kiedy bedziesz testowac?
iza30 lubi tę wiadomość
-
roxana90_1990 wrote:Witam wszystkie kobietki
ja z mężem zaczęliśmy starać się o dzidzię w maju 2013. Zaszłam w ciążę w listopadzie 2013r...szczęście ni8e trwało długo 29 grudnia zaczęłam plamić i na ostrym dyżurze usłyszałam, że zaczęło się poronienie bo maleństwo się nei rozwija bardzo to przeżyłam
16 stycznia 2014 miałam zabieg łyżeczkowania. W tej chwili czuję się już dobrze i z mężem zaczynamy starać się znowu pani ginekolog dała nam zielone światło i nie kazała zwlekać
boję się ale wierzę, że w końcu zostanę mamą zdrowego maleństwa
pozdrawiam -
rybka wrote:hej moje slonka ale strasznie tesknilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiec tak niestety wpadam tylko narazie na chwilke bo musze jechac z synem do lekarza ale dzis jeszcze jak wroce postaram sie zajrzec a musze was jeszcze mega nadrobic milego dzionka
Rybka kochana, my też tesknilysmyrybka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Rybka kochana, my też tesknilysmy
iza30 lubi tę wiadomość