W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim, ja mam urlop jedno-dniowy, więc pobyczyłam się troszkę w łóżeczku, a teraz pomału się krzątam, nie chce mi się za wiele, bo u nas pogoda paskudna.. Szaro i dup..to.. Jeszcze zimno i co pewien czas pada, ale czegóż się mogłam spodziewać biorąc urlop..
Wczoraj kolejna tabletka Dostinexu i chyba się zaczynam przyzwyczajać, bo przespałam noc bez problemów.. Dobrze..
Od dziś post, więc zaczynam plan unikania cukru w każdej postaci, na początek zacznę od ograniczania, bo jakbym całkiem zrezygnowała to pewnie by mnie po 2 dniach zaczęło nosić.. Ciekawe ile wytrwam.. Ale muszę, jak nie chcę brać metoforminy. Wolę metody naturalne, a nie samą chemię..
Miłego dnia..iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:cześć wam miłego dnia zycze coś tu pusto dziś halooo gdzie sie podziałyście?
Zosia jak beta?iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Witam kobietki
Zycze milego dnia wszystkim dzis mnie juz raczej tu nie bedzie chyba ze wieczorkiem uda mi sie zajrzec?
Kto pije kawe?
Jak mija poranek
Ania_84 co tam u ciebie?
A gdzie reszta naszych forumowiczek wszytkie pouciekaly znowu nastala glucha cisza:/
z M doszlismy do wnioskow ze nie ma co sie zalamywac i zyc normalnie..bo nikomu to n dobre nie wyjdzie jak sie bedziemy stresowac
Zreszta ostatnio chodzilam jak otepialam bo balam sie ze M wezma do woja bo ma karte mobilizacyjna..w doskonale wiem ze on teraz sie nie nadaje do wojska .. z takimi wynikami ;/iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Dziękuję Aniu za pamięć o mnie i za wpis w moim kalendarzu bardzo miło mi się zrobiło
rybka lubi tę wiadomość