W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim, ja mam urlop jedno-dniowy, więc pobyczyłam się troszkę w łóżeczku, a teraz pomału się krzątam, nie chce mi się za wiele, bo u nas pogoda paskudna.. Szaro i dup..to.. Jeszcze zimno i co pewien czas pada, ale czegóż się mogłam spodziewać biorąc urlop..
Wczoraj kolejna tabletka Dostinexu i chyba się zaczynam przyzwyczajać, bo przespałam noc bez problemów.. Dobrze..
Od dziś post, więc zaczynam plan unikania cukru w każdej postaci, na początek zacznę od ograniczania, bo jakbym całkiem zrezygnowała to pewnie by mnie po 2 dniach zaczęło nosić.. Ciekawe ile wytrwam.. Ale muszę, jak nie chcę brać metoforminy. Wolę metody naturalne, a nie samą chemię..
Miłego dnia..iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:cześć wam
miłego dnia zycze
coś tu pusto dziś halooo gdzie sie podziałyście?
Zosia jak beta?negatywny wynik niestety, ale to nic doktor powiedziała że dzis możemy działać bo owulacja dzis sie zbliżaa...
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Witam kobietki
Zycze milego dnia wszystkim dzis mnie juz raczej tu nie bedzie chyba ze wieczorkiem uda mi sie zajrzec?
Kto pije kawe?
Jak mija poranek
Ania_84 co tam u ciebie?
A gdzie reszta naszych forumowiczek wszytkie pouciekaly znowu nastala glucha cisza:/nawet dobrze
z M doszlismy do wnioskow ze nie ma co sie zalamywac i zyc normalnie..bo nikomu to n dobre nie wyjdzie jak sie bedziemy stresowac
Zreszta ostatnio chodzilam jak otepialam bo balam sie ze M wezma do woja bo ma karte mobilizacyjna..w doskonale wiem ze on teraz sie nie nadaje do wojska .. z takimi wynikami ;/iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Dziękuję Aniu za pamięć o mnie i za wpis w moim kalendarzu
bardzo miło mi się zrobiło
ale jakos ostatnie dni mnie wytracily z równowagi psychicznej ..
rybka lubi tę wiadomość