W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Eh widzę ze nastroje nienajlepsze, niech ta wiosna już przyjdzie i obudzi w nas drzemiace pokłady energii
Kasiula, Wypoczywaj, zdrowie przede wszystkim
Iza grunt to dobre nastawienie, na szczęście dni szybko mijają i szybko pojawia się kolejna szansa zaciazenia
Joanna udansie w tym zobaczysz, ale lykaj, lykaj, na pewno nie zaszkodzi
Olka nie patrz na ludzi patrz na siebie, to nie twoja wina ze masz taki nastrój, to prochy, ludzie muszą to zniasc, niedługo będzie lepiej
Zoosiaa jak się czujesz, fizycznie i psychicznie?
Rybka a ty gdzie się podziewasz -
Joanna a te testy są każdy tego samego odcienia czy na którymś jest druga kreska bardziej widoczna?
Iza ja miałam kiedyś przy @ coś niewiele brakowało do 37 a na drugi dzień spadła.
Alka ja luteiny jako tak nie brałam wiec nie pomoge
Zosia czyżby sie coś szykowało skoro wysłała Cie na bete?iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:A u mnie ok, czekam na owulke i zielone światło, dziś wybieralam drzwi wejściowe.... I albo mi się podobają i są za drogie, albo cena dobra i mi się nie podobają.... Eh kobiety
rybka lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Joanna a te testy są każdy tego samego odcienia czy na którymś jest druga kreska bardziej widoczna?
Iza ja miałam kiedyś przy @ coś niewiele brakowało do 37 a na drugi dzień spadła.
Alka ja luteiny jako tak nie brałam wiec nie pomoge
Zosia czyżby sie coś szykowało skoro wysłała Cie na bete?
Tak identyczne.. a jak zrobiłam dla porównania te z allegro to kreska prawie niewidoczna.. i kórym tu wierzyć.. ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:57
-
Joannaaa wrote:Tak identyczne.. a jak zrobiłam dla porównania te z allegro to kreska prawie niewidoczna.. i kórym tu wierzyć.. ;/
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Mogą wychodzić testy 3 dni..
Iza mi przed ostatni temp. spadła dopiero na drugi dzień @, więc możliwe.. Ale może to nie to ..
ja juz tez tak kiedys mialam ze dopiero w drugim dniu spadla tempkarybka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Oooo to nie dobrze ze taka rozbieżność, nie mam pojęcia którym masz wierzyć, a wcześniej stosowalas jakieś
Tak, tych z allegro. CHyba zaufam tym kupionym w Rossmanie.. wyglądają na solidniejsze i bardziej wiarygodne.Anastazjaaa, rybka lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki
Zycze milego dnia wszystkim dzis mnie juz raczej tu nie bedzie chyba ze wieczorkiem uda mi sie zajrzec?
Kto pije kawe?
Jak mija poranek
Ania_84 co tam u ciebie?
A gdzie reszta naszych forumowiczek wszytkie pouciekaly znowu nastala glucha cisza:/olka30, Ania_84, rybka lubią tę wiadomość