W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wam ostatnio mało sie udzielam bo jakoś nie za specjalnie sie czuje i po pracy to już całkiem siły nie mam i leże Iza przytulam mam nadzieje ze ten cykl bedzie lepszy i zakończony zieloną kropką czego wam wszystkim życze
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
U mnie w porządku.. Powiem Wam, że w tym cyklu zauważyłam zmiany po Wiesiołku! miałam obawy, drobne dolegliwości.. ale warto! Jak w tym cyklu nie zafasolkuje od następnego mimo wszystko dalej bd go łykać! aaaa i dotarły do mnie testy owu. po 1,5 tyg..
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
U mnie po staremu, nie dość że przedwiośnie więc ogólny spadek formy, to jeszcze prochy przez które się źle czuję i ogólnie słabszy miesiąc ciągnę. Taki wręcz depresyjny, choć ostatnio bardziej zołzowaty niż depresyjny.. Się czasem zastanawiam jak ludzie ze mną wytrzymują..
rybka lubi tę wiadomość
-
Eh widzę ze nastroje nienajlepsze, niech ta wiosna już przyjdzie i obudzi w nas drzemiace pokłady energii
Kasiula, Wypoczywaj, zdrowie przede wszystkim
Iza grunt to dobre nastawienie, na szczęście dni szybko mijają i szybko pojawia się kolejna szansa zaciazenia
Joanna udansie w tym zobaczysz, ale lykaj, lykaj, na pewno nie zaszkodzi
Olka nie patrz na ludzi patrz na siebie, to nie twoja wina ze masz taki nastrój, to prochy, ludzie muszą to zniasc, niedługo będzie lepiej
Zoosiaa jak się czujesz, fizycznie i psychicznie?
Rybka a ty gdzie się podziewaszolka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Nom nie wiem czy się uda..
Dziewczyny czy miała z Was któraś tak, że testy przez 3 dni wychodziły pozytywne?
u mnie właśniee tak wychodzą..
Jak 3 razy to pewnie sie udalo.rybka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Moze opisze,ost @ 7.02,potem gin wyznaczyl dni plodne i byly staranka,pecherzykl pekl i od czwartku biore luteine na ewentualne podtrzymanie,a jak nie to wywolanie @. Ogolnie @ powinnam dostac 10,ale czy jak biore luteine to ewentualnie wywola ja szybciej? Jak bralam na wywolanie @ to przyszla po 5 dniach ,a teraz nie wiem
z gory dziekujeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Moze opisze,ost @ 7.02,potem gin wyznaczyl dni plodne i byly staranka,pecherzykl pekl i od czwartku biore luteine na ewentualne podtrzymanie,a jak nie to wywolanie @. Ogolnie @ powinnam dostac 10,ale czy jak biore luteine to ewentualnie wywola ja szybciej? Jak bralam na wywolanie @ to przyszla po 5 dniach ,a teraz nie wiem
z gory dziekujeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.