W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochanee :* ja jednak nie mogłam isc w piątek do lekarza bo o 1 w nocy z czwartku na piątek zostałam pobita, ogólnie trafiłam do szpitala, przetrzymali m nie na obserwacji całą noc, tylko że lekarza nie było ginekologa... więc ide jutro, bo już z bólu wytrzymac nie moge... A co u was?
rybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Anastazja a co u ciebie slychac?
Zaczynam remont mieszkania, i........ Juz nie mogę się doczekać efektu końcowego
No i najważniejsze właśnie zaczęłam tygodniowy urlop, tydzien byczenia się jeeeee!!!
Zosiaaa wow, zdrowka kochana, co się stało, złapali sprawców?rybka lubi tę wiadomość
-
Witam sie z Wami
Kawusia gotowa ktos chetny?
Joanna ja robilam przewznie 3-4 porownywalam bo pierwszy test przewaznie kreska byla blada 2-3 to byl juz ten test byla kreska wyrazna, wydaje mi sie ze przez kolejne 36 godzin od pozytywnego testu powinna wystapic owulacja.olka30 lubi tę wiadomość
-
Hello, jestem i ja, kawa wypita i zastanawiam się...... Kupić ten żyrandol czy nie... Eh taki fajny, ale czy naprawdę go teraz potrzebuje..... Życiowe rozterki ha ha ha
Olka30 może jakieś problemy z żołądkiem masz? Ja tak miałam pół roku temu, okazało się ze mam za dużo kwasu żołądkowegoiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:
Joanna ja robilam przewznie 3-4 porownywalam bo pierwszy test przewaznie kreska byla blada 2-3 to byl juz ten test byla kreska wyrazna, wydaje mi sie ze przez kolejne 36 godzin od pozytywnego testu powinna wystapic owulacja.
Ja w pierwszej ciąży robiłam tak samo, przeważnie ok 3
Teraz odpuszczam testy owulacyjne, jak się nie uda przez dwa trzy cykle wówczas zakupie taki zestawik
Kasiula, uwielbiam czytać twój suwaczek, 6 milimetrów i 1 gram.... Jak cudownie to brzmi, rosnijcie zdrowo
iza30, rybka lubią tę wiadomość