W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:A ja wierzę że w poniedziałek albo wtorek wkleisz zdjęcie z pięknymi dwiema kreseczkami
olka30, Anastazjaaa, rybka lubią tę wiadomość
-
Bo u mnie temp. chyba się nie sprawdzi.. od zawsze wynosi ponad 37*.. nikt nie zna przyczyny, a kilku lekarzy mówi "taka uroda", czuje się dobrze, wyniki ok nie mam pojecia więc od czego,w moim przypadku mogę polegać tylko na testach
rybka lubi tę wiadomość
-
witam was moje sloneczka wpadlam tylko na chwilke podczytac was,podpatrzec wykresiki i spadam..dzis bylismy na imprezce troszke se lyklam i teraz spac okropnie mi sie chce a wczoraj szok poszlam spac po 21!!!!!!! w pracy oki,tylko jak wrocilam mialam nadwyrezona reke dzis mniej juz boli ale ani palcami ruszac ani reka mikus i kada mocno kciukam zeby wszystko bylo idealnie i trzymam za wszystkie was kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pamietam papatki kochane do popisania nastepnym razem
iza30, Anastazjaaa, olka30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:wim ze mus tylko w 1 ciazy nie mialam takich klopotow jak teraz
-
hejka u mnie dziś leniwa niedziela
Joannaaa powiem Ci tak ja różne opinie słyszałam na pewno nie powinno robic sie rano lepiej po południu, gdzieś czytałam ze chyba do 20 powinno sie robić, ja przy pierwszych staraniach robiłam o godzinie 19.00 i mi wychodziły a teraz jak sie staraliśmy ze względu na pracę, gdzie nie mogłam zrobić wczesniej robiłam o 17.00 i tez mi wychodziłyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 12:37
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Dziewczyny bo ja już głupieje.. wykonuje testy owulaycyjne koło 20. max 20.30.
aa tutaj mnie znajoma opieprza że najlepiej w południe koło 15, 16.. jak to jest u Was?Anastazjaaa, rybka lubią tę wiadomość