W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Joannaaa wrote:A ja chyba zawieszę branie tego Wiesiołka.. dziś 10@ a ja mam co prawda już śluz ale taki dziwny jakby jasno brązowy. W życiu nie miałam takiego i wg tak długo @.. dzisiaj nie wezmę, zobaczę co z tego wyniknie
-
olka30 wrote:Właśnie wyczytałam, że mdłości, zawroty głowy i bóle mięśni plus zmęczenie i depresja to skutki uboczne Dostinexu, super Czyli dłuższa imprezka..
Idę robić kawę..
Wow kochana, mam nadzieję że szybciutko zamienisz ten lek na witaminy dla kobiet w ciąży, trzymam kciuki
olka30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Wspolczuje Ci ja na szczescie w domu ale w ciaglym biegu miedzy salonem a pokojem mlodego bo co jakis czas temperatura go dopada i nie wiem czy ja juz czegos nie podlapalam bo tez czuje sie nie wyraznie
-
Anastazjaaa wrote:To przez te wasze pogody, dużo zdrowka
-
Tak łobuz znajduje wyjscie a pozniej albo stoi pod brama albo sie podkpuje i wraca grzecznie na fotelik
iza30, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dobra namówili mnie robie jutro test,... choc i tak nie wierze ze sie udlao.. bo to byłby cud..
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dobra namówili mnie robie jutro test,... choc i tak nie wierze ze sie udlao.. bo to byłby cud..
Cuda sie zdarzajaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 17:37
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
jutro sie okaze.. pink test zakupiony.. chce jeszcze raz przezyc ten dreszczyk hehe wariotka jestem sama nie wiem czego oczekuje..
iza30 lubi tę wiadomość