W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Hejka Dziewczyny
U mnie dziecko zlapalo wirusa mam nadzieje ze mnie nie zlapie
Nie wiem co myslec o dzisiejszej temperaturze bo moze byc zaklamana poniewaz wstawalam w nocy do synka
Zycze wam milego dniaiza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:o ja ja tez tyle chce chociaz tyle mialam juz kiedys taki okres w swym zyciu ze schudlam tak ze mialam niedowage 49 kg...ale maz wrocil z zagranicy,zaczal mnie kusic jedzeniem i szybko zaczelam nadrabiac z drugiej strony majac te49 kg maz byl na mnie zly ze przesadzilam ze wygladam jak mala dziewczynka a nie jak matka lub zona ale kiedy to bylo...ja bym siknela przed wizyta bo ginek moze i tak ci kazac zrobic albo wysle cie moze na bete,no chyba ze cie zbada i bedzie wiedzial co i jak gratuluje ci tej wytrwalosci super!!!!
no zobaczymy co jutro im powie, aż sie boje...rybka lubi tę wiadomość
-
Kasia i zosia to dajcie znac co po wizycie.
Kasiu oby szybko ci przeszly mdlosci i oby nie byly za bardzo uciazliwe.
Rybka ja do konca tej tempce nie wierze juz kiedys tez mialam taki ladny wykres i co czar prys z dniem kiedy dostalam @rybka, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
Ja już kurde dziewczyny nie miałam sie kogo poradzic, od czego tak moze byc, dlaczego itd.. już nie mam sił, to tylko mi lekarz może pomóc..
Tak odrazu jutro dam znać co wyszło.. czy długo pożyje jeszcze czy nie hehe :*rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Rybko ja musialam schudnąć już patrzec na siebie nie mogłam aż w końcu sie zebrałam.. i dokonałam swojego, ważyłam 72 przy wzroscie 163 no to lekka przesada.. ale dalej ćwicze jeszcze lepszy efekt będzie :*
no zobaczymy co jutro im powie, aż sie boje... -
rybka wrote:no ja tez juz unikam lustra bo wiem ze zobacze tam babe a nie kobiete wiem ze przesadzilam bo wszystkie fajskie spodnie sa opiete gdzie nie trzeba gratuluje jeszcze raz...daj znac jak bedziesz po wizycie..a na ktora godzine idziesz???
-
iza30 wrote:Narazie nic powazne od wczoraj boli go glowa i ma temeraturke, ale u nas w Irlandii od 3 tyg wirus panuje i tak dziwne ze dopiero teraz go zlapalo mam nadzieje ze bedzie jutro juz lepiej
iza30 lubi tę wiadomość