W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny, już po pączku z bitą śmietaną..
Szkoda tylko, że od rana wierci mnie w brzuchu i mam mdłości, drugi dzień mam gorączkę i nie mogę dociec czy to po tym Metoformaxie czy mnie złapała grypa żołądkowa. U mnie w domu panowała w tamtym tygodniu, może mam opóźniony zapłon..
Co tam słychać?rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Witam dziewczyny, już po pączku z bitą śmietaną..
Szkoda tylko, że od rana wierci mnie w brzuchu i mam mdłości, drugi dzień mam gorączkę i nie mogę dociec czy to po tym Metoformaxie czy mnie złapała grypa żołądkowa. U mnie w domu panowała w tamtym tygodniu, może mam opóźniony zapłon..
Co tam słychać? -
no no do lata juz tylko 3 miesiąceeee ja też sie wzielam za siebie po świętach..i lece w dół z wagą..
a tak na marginesie ide jutro do gina... nie pokoi mnie caly czas ten ból i cała ta @ co była, ( dziwna w ogóle jej nie było praktycznie ) wole isc sie upewnic co sie tam dzieje ... wczoraj to ja myslalam ze znowu wredna przyjdzie tak mnie brzuch bolał.. -
zoosiaa wrote:no no do lata juz tylko 3 miesiąceeee ja też sie wzielam za siebie po świętach..i lece w dół z wagą..
a tak na marginesie ide jutro do gina... nie pokoi mnie caly czas ten ból i cała ta @ co była, ( dziwna w ogóle jej nie było praktycznie ) wole isc sie upewnic co sie tam dzieje ... wczoraj to ja myslalam ze znowu wredna przyjdzie tak mnie brzuch bolał.. -
rybka wrote:hm...a sikalas moze na testa??? pytam z ciekawosci,sama juz nie jeden widzialam wykres z okresem slabym a potem byla ciaza niechce ci robic nadzieji ale lepiej siknac a jaka stosujesz diete??? cwiczysz tez czy tylko dieta??? ile zgubilas kil po drodze
Chleb zmienilam na pełnoziarnisty , z dynią itd... dużo grejpfrutów jeem pomaranczy jabłek, zielona herbata 2 dziennie, i oczywiscie ćwicze sobie z Mel b tak jak ty..i troche z chodakowską , na rowerku jeżdżę w domku na chodziarzu sobie chodze hmm i spaceru dużo.. a ubyło mi od połowy grudnia do teraz 13 kg..iza30 lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Cześć Ja już w pracy
Rybko widze ze ostro wzielaś sie za siebie ale jak bedziesz w ciąży to i tak kilogramów przybędzie
Dziewczyny wiecie co chyba wykrakałam sobie mdłościKasiula09 lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Nie kochanie nie sikałam, tak myslalam sobie czy siknąć czy nie, ale i tak jutro ide do lekarza to bede pewniejsza..
Chleb zmienilam na pełnoziarnisty , z dynią itd... dużo grejpfrutów jeem pomaranczy jabłek, zielona herbata 2 dziennie, i oczywiscie ćwicze sobie z Mel b tak jak ty..i troche z chodakowską , na rowerku jeżdżę w domku na chodziarzu sobie chodze hmm i spaceru dużo.. a ubyło mi od połowy grudnia do teraz 13 kg.. -
Kasiula09 wrote:Iza może nie złapiesz a to coś poważnego ?
Rybko powiem Ci ze nawet troszke sie ciesze ze są przynajmniej wiem ze fasolka jest a jutro ide do gin wiec zobaczymy co tam sie dzieje