X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie znowu nikogo nie ma.. Jutro się postaram wpaść na chwilę rano to może kogoś zastanę..

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :) Kurcze nie mam czasu w tym urlopie pogadać w ciągu dnia... Za kilka dni powrócę :) Póki co serdecznie Was pozdrawiam i trzymam kciuki za każdą z Was! Buziaki Dziewczyny :)

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika serdeczne GRATULACJE!!! :) :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie :-) hej kochane :-) witam nowe kolezanki :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, już po pączku z bitą śmietaną..
    Szkoda tylko, że od rana wierci mnie w brzuchu i mam mdłości, drugi dzień mam gorączkę i nie mogę dociec czy to po tym Metoformaxie czy mnie złapała grypa żołądkowa. U mnie w domu panowała w tamtym tygodniu, może mam opóźniony zapłon..

Co tam słychać?

• rybka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Witam dziewczyny, już po pączku z bitą śmietaną..
    Szkoda tylko, że od rana wierci mnie w brzuchu i mam mdłości, drugi dzień mam gorączkę i nie mogę dociec czy to po tym Metoformaxie czy mnie złapała grypa żołądkowa. U mnie w domu panowała w tamtym tygodniu, może mam opóźniony zapłon..

Co tam słychać?
    hej ola :-) u mnie paczka nie bylo i niewiem czy bedzie bo jestem se na diecie :-) mam dzis mega zakwasy :-( wczoraj se pocwiczylam z mel b i potem jeszcze biegalam w lesie :-( oj chyba za duzo na raz :-( moze faktycznie to spozniony wirus??? choc jak u mnie mial moj syn to ja z mezem odrazu na drugi dzien z nim mielismy...zdrowka ci zycze :-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też muszę przejść na dietę bez cukrową i bez glutenową, ale jednak tłusty czwartek to nie jest dobry termin do przechodzenia na dietę.. Zresztą jeden pączek to jeszcze nieźle..

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz po zimie kil duzo nadrobilam ale czy uda sie chociaz troszke zgubic??? chcialam se kupic jeszcze kijki ale niewiem czy bede miala werwe sama chodzic..dzis moze nie pojde biegac a pocwicze sobie na orbitku :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na post mam postanowienie ze w poniedzialki srody i piatki jem sam chleb i pije wode (ale oczywiscie nie objadam sie nim ) moj tata tak zrobil w ostatni post i duzo zgubil :-) ale juz nadrobil :-D

olka30 lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no do lata juz tylko 3 miesiąceeee :) ja też sie wzielam za siebie po świętach..i lece w dół z wagą.. :)

a tak na marginesie ide jutro do gina... nie pokoi mnie caly czas ten ból i cała ta @ co była, ( dziwna w ogóle jej nie było praktycznie ) wole isc sie upewnic co sie tam dzieje ... :) wczoraj to ja myslalam ze znowu wredna przyjdzie tak mnie brzuch bolał..

• rybka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    no no do lata juz tylko 3 miesiąceeee :) ja też sie wzielam za siebie po świętach..i lece w dół z wagą.. :)

a tak na marginesie ide jutro do gina... nie pokoi mnie caly czas ten ból i cała ta @ co była, ( dziwna w ogóle jej nie było praktycznie ) wole isc sie upewnic co sie tam dzieje ... :) wczoraj to ja myslalam ze znowu wredna przyjdzie tak mnie brzuch bolał..
    hm...a sikalas moze na testa??? pytam z ciekawosci,sama juz nie jeden widzialam wykres z okresem slabym a potem byla ciaza :-) niechce ci robic nadzieji ale lepiej siknac :-) a jaka stosujesz diete??? cwiczysz tez czy tylko dieta??? ile zgubilas kil po drodze :-)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Ja już w pracy :)
    Rybko widze ze ostro wzielaś sie za siebie ale jak bedziesz w ciąży to i tak kilogramów przybędzie :/
    Dziewczyny wiecie co chyba wykrakałam sobie mdłości :/

iza30 lubi tę wiadomość

preg.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Dziewczyny :)
    U mnie dziecko zlapalo wirusa mam nadzieje ze mnie nie zlapie :/
    Nie wiem co myslec o dzisiejszej temperaturze bo moze byc zaklamana poniewaz wstawalam w nocy do synka
    Zycze wam milego dnia

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hm...a sikalas moze na testa??? pytam z ciekawosci,sama juz nie jeden widzialam wykres z okresem slabym a potem byla ciaza :-) niechce ci robic nadzieji ale lepiej siknac :-) a jaka stosujesz diete??? cwiczysz tez czy tylko dieta??? ile zgubilas kil po drodze :-)
    Nie kochanie nie sikałam, tak myslalam sobie czy siknąć czy nie, ale i tak jutro ide do lekarza to bede pewniejsza.. :)
    Chleb zmienilam na pełnoziarnisty , z dynią itd... dużo grejpfrutów jeem pomaranczy jabłek, zielona herbata 2 dziennie, i oczywiscie ćwicze sobie z Mel b tak jak ty..i troche z chodakowską , na rowerku jeżdżę w domku na chodziarzu sobie chodze hmm i spaceru dużo.. a ubyło mi od połowy grudnia do teraz 13 kg.. :)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Cześć :) Ja już w pracy :)
    Rybko widze ze ostro wzielaś sie za siebie ale jak bedziesz w ciąży to i tak kilogramów przybędzie :/
    Dziewczyny wiecie co chyba wykrakałam sobie mdłości :/
    hej...boje sie ze ten zapal lada dzien minie fajnie by bylo z kims cwiczyc ale u mnie tu nie mam kolezanki ktora potrzebuje schudnac :-( powiadasz ze masz mdlosci??? nie zazdroszcze ale to tez jest dobry znak ze dzidzia dobrze sie rozwija :-) zycze ci zeby mdlosci cie mocno nie meczyly :-)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow zosia no to moje gratulacje :)

rybka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza może nie złapiesz a to coś poważnego ?
    Rybko powiem Ci ze nawet troszke sie ciesze ze są przynajmniej wiem ze fasolka jest a jutro ide do gin wiec zobaczymy co tam sie dzieje :)

zoosiaa lubi tę wiadomość

preg.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    Nie kochanie nie sikałam, tak myslalam sobie czy siknąć czy nie, ale i tak jutro ide do lekarza to bede pewniejsza.. :)
    Chleb zmienilam na pełnoziarnisty , z dynią itd... dużo grejpfrutów jeem pomaranczy jabłek, zielona herbata 2 dziennie, i oczywiscie ćwicze sobie z Mel b tak jak ty..i troche z chodakowską , na rowerku jeżdżę w domku na chodziarzu sobie chodze hmm i spaceru dużo.. a ubyło mi od połowy grudnia do teraz 13 kg.. :)
    o ja ja tez tyle chce chociaz tyle :-) mialam juz kiedys taki okres w swym zyciu ze schudlam tak ze mialam niedowage 49 kg...ale maz wrocil z zagranicy,zaczal mnie kusic jedzeniem i szybko zaczelam nadrabiac :-( z drugiej strony majac te49 kg maz byl na mnie zly ze przesadzilam ze wygladam jak mala dziewczynka a nie jak matka lub zona :-) ale kiedy to bylo...ja bym siknela przed wizyta bo ginek moze i tak ci kazac zrobic albo wysle cie moze na bete,no chyba ze cie zbada i bedzie wiedzial co i jak :-) gratuluje ci tej wytrwalosci :-) super!!!!

• rybka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Iza może nie złapiesz a to coś poważnego ?
    Rybko powiem Ci ze nawet troszke sie ciesze ze są przynajmniej wiem ze fasolka jest a jutro ide do gin wiec zobaczymy co tam sie dzieje :)
    slonce daj znac jak bedziesz po wizycie bedziemy tu czekac :-)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    slonce daj znac jak bedziesz po wizycie bedziemy tu czekac :-)

ok dam dam tylko pewnie późnym wieczorkiem albo w sobote rano :)

preg.png
‹‹ 300 301 302 303 304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ