W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny, już po pączku z bitą śmietaną..
Szkoda tylko, że od rana wierci mnie w brzuchu i mam mdłości, drugi dzień mam gorączkę i nie mogę dociec czy to po tym Metoformaxie czy mnie złapała grypa żołądkowa. U mnie w domu panowała w tamtym tygodniu, może mam opóźniony zapłon..
Co tam słychać?rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Witam dziewczyny, już po pączku z bitą śmietaną..
Szkoda tylko, że od rana wierci mnie w brzuchu i mam mdłości, drugi dzień mam gorączkę i nie mogę dociec czy to po tym Metoformaxie czy mnie złapała grypa żołądkowa. U mnie w domu panowała w tamtym tygodniu, może mam opóźniony zapłon..
Co tam słychać?u mnie paczka nie bylo i niewiem czy bedzie bo jestem se na diecie
mam dzis mega zakwasy
wczoraj se pocwiczylam z mel b i potem jeszcze biegalam w lesie
oj chyba za duzo na raz
moze faktycznie to spozniony wirus??? choc jak u mnie mial moj syn to ja z mezem odrazu na drugi dzien z nim mielismy...zdrowka ci zycze
-
no no do lata juz tylko 3 miesiąceeee
ja też sie wzielam za siebie po świętach..i lece w dół z wagą..
a tak na marginesie ide jutro do gina... nie pokoi mnie caly czas ten ból i cała ta @ co była, ( dziwna w ogóle jej nie było praktycznie ) wole isc sie upewnic co sie tam dzieje ...wczoraj to ja myslalam ze znowu wredna przyjdzie tak mnie brzuch bolał..
-
zoosiaa wrote:no no do lata juz tylko 3 miesiąceeee
ja też sie wzielam za siebie po świętach..i lece w dół z wagą..
a tak na marginesie ide jutro do gina... nie pokoi mnie caly czas ten ból i cała ta @ co była, ( dziwna w ogóle jej nie było praktycznie ) wole isc sie upewnic co sie tam dzieje ...wczoraj to ja myslalam ze znowu wredna przyjdzie tak mnie brzuch bolał..
niechce ci robic nadzieji ale lepiej siknac
a jaka stosujesz diete??? cwiczysz tez czy tylko dieta??? ile zgubilas kil po drodze
-
rybka wrote:hm...a sikalas moze na testa??? pytam z ciekawosci,sama juz nie jeden widzialam wykres z okresem slabym a potem byla ciaza
niechce ci robic nadzieji ale lepiej siknac
a jaka stosujesz diete??? cwiczysz tez czy tylko dieta??? ile zgubilas kil po drodze
Chleb zmienilam na pełnoziarnisty , z dynią itd... dużo grejpfrutów jeem pomaranczy jabłek, zielona herbata 2 dziennie, i oczywiscie ćwicze sobie z Mel b tak jak ty..i troche z chodakowską , na rowerku jeżdżę w domku na chodziarzu sobie chodze hmm i spaceru dużo.. a ubyło mi od połowy grudnia do teraz 13 kg..iza30 lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Cześć
Ja już w pracy
Rybko widze ze ostro wzielaś sie za siebie ale jak bedziesz w ciąży to i tak kilogramów przybędzie
Dziewczyny wiecie co chyba wykrakałam sobie mdłościpowiadasz ze masz mdlosci??? nie zazdroszcze ale to tez jest dobry znak ze dzidzia dobrze sie rozwija
zycze ci zeby mdlosci cie mocno nie meczyly
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Nie kochanie nie sikałam, tak myslalam sobie czy siknąć czy nie, ale i tak jutro ide do lekarza to bede pewniejsza..
Chleb zmienilam na pełnoziarnisty , z dynią itd... dużo grejpfrutów jeem pomaranczy jabłek, zielona herbata 2 dziennie, i oczywiscie ćwicze sobie z Mel b tak jak ty..i troche z chodakowską , na rowerku jeżdżę w domku na chodziarzu sobie chodze hmm i spaceru dużo.. a ubyło mi od połowy grudnia do teraz 13 kg..mialam juz kiedys taki okres w swym zyciu ze schudlam tak ze mialam niedowage 49 kg...ale maz wrocil z zagranicy,zaczal mnie kusic jedzeniem i szybko zaczelam nadrabiac
z drugiej strony majac te49 kg maz byl na mnie zly ze przesadzilam ze wygladam jak mala dziewczynka a nie jak matka lub zona
ale kiedy to bylo...ja bym siknela przed wizyta bo ginek moze i tak ci kazac zrobic albo wysle cie moze na bete,no chyba ze cie zbada i bedzie wiedzial co i jak
gratuluje ci tej wytrwalosci
super!!!!
-
Kasiula09 wrote:Iza może nie złapiesz a to coś poważnego ?
Rybko powiem Ci ze nawet troszke sie ciesze ze są przynajmniej wiem ze fasolka jest a jutro ide do gin wiec zobaczymy co tam sie dzieje