W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:A gdzie reszta kobietek chyba dzis zaspaly wszystkie
Wogole wczoraj zauwazylam ze program przesunal mi @ jeden dzien pozniej nie wiem czemu i pierwszy raz mi sie tak zdazylo. -
hey dziewczyny
moge dołączyć ?
Zrobilam wczoraj kolo 17.00 bobo test czułość 25ml (na ulotce przed @ powinno robić sie z porannego moczu i to jeszcze tak mig migiem (może nie dokładnie) bo mi sie na wymioty wzielo od tego moczu ;/) no i niestety negatyw ;( normalnie bym go jeszcze nie robila bo przewidywany termin @ to za tydzień w środę (mam rozjechany cykl po poronieniu ;( )ale dopadla mnie wczoraj gorączka 38,8 ;( mdłości, dreszcze i wogóle więc musiałam sprawdzić czy mogę zażyć jakieś leki na zbicie temp.
Teraz się tak łudzę, że może jeszcze będę w tej ciąży ;( dzisiaj temp 37,6, ból gardła i brak apetytu ;( chyba to raczej grypa niż objawy ;( co sądzicie???
iza30, olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Hej Slodka
Jasne ze mozesz dolaczyc
Pewnie to objawy grypy przynajmniej ja tak mysle
Kasiu u mnie w porzadku, tylko noga dale o sobie czesto znac, reheabilitantka caly czas mowi ze sciegna, miesnie sa bardzo zastane i dlatego odczuwam ten bol.
i mam je caly czas rozciagacrybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Hej Slodka
Jasne ze mozesz dolaczyc
No tak;/ ale będę teraz wyczekiwała czy tempka spadnie calkowicie do 36,6 bo jakby sie utrzymala do @ troche wyzsza to będę miała nadzieje na +
tak mialam z tempka w poprzedniej ciazyrybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Hej Slodka
Jasne ze mozesz dolaczyc
Kasiu u mnie w porzadku, tylko noga dale o sobie czesto znac, reheabilitantka caly czas mowi ze sciegna, miesnie sa bardzo zastane i dlatego odczuwam ten bol.
i mam je caly czas rozciagac
uuu to niedobrze ze dalej boli ale faktycznie teraz to trzeba ją rozciągać nie ma wyjściarybka lubi tę wiadomość
-
Cześć pewnie już nikogo nie ma..
Ja dziś do pracy dotarłam dopiero o 11.. Rano nie mogłam wstać, miałam gorączkę.. Wczoraj rano wzięłam Metoformax, apetytu do końca dnia brak, popołudniu dostałam dreszczy, bolał mnie każdy kawałek ciała, dostałam wysokiej gorączki. Jak wróciłam z pracy i ległam to nie mogłam wstać wieczór żeby się umyć.. Jeszcze wzięłam Dostinex, ból głowy gwarantowany.. Drugiej dawki Metoformaxu już nie wzięłam, gorączka już mi spadła, ale teraz się boję tego brać. W pon. pójdę do gina i mu powiem, ciekawe co znowu wymyśli..rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć pewnie już nikogo nie ma..
Ja dziś do pracy dotarłam dopiero o 11.. Rano nie mogłam wstać, miałam gorączkę.. Wczoraj rano wzięłam Metoformax, apetytu do końca dnia brak, popołudniu dostałam dreszczy, bolał mnie każdy kawałek ciała, dostałam wysokiej gorączki. Jak wróciłam z pracy i ległam to nie mogłam wstać wieczór żeby się umyć.. Jeszcze wzięłam Dostinex, ból głowy gwarantowany.. Drugiej dawki Metoformaxu już nie wzięłam, gorączka już mi spadła, ale teraz się boję tego brać. W pon. pójdę do gina i mu powiem, ciekawe co znowu wymyśli..
mi niby tez gorączka juz spadła bo mam 37 i tez brak jakiegos apetytu chyb ze cos slodkiego bym wszamala ;p no i bol brzucha czy tam zołądkarybka lubi tę wiadomość
-
Halo dziewczyny
mozna dołaczyc?
To moj 2 cykl staran po poronieniu(i niestety po łyzeczkowaniu)
Teraz jestem 7 dni po owu(potw. monitoringiem),za 7 się wszystko okaże.
Ale... martwie się bardzo bo dość mocno boli mnie podbrzusze od kilku dni i kłują oba jajniki na przemian
Ide dzis do gina bo boje sie ze to jakas infekcja:/ akurat teraz:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 16:11
iza30, rybka lubią tę wiadomość