W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybciu - nie licze na eykresik.. z brakiem plemników i z takimi badaniami hormonó szanse na ciaze są 0
teraz czekamy na wizyte u lekrzy.. wiec nasza ciaze jest pod wielkim znakiem zapytania ..
rozpoznanie u meza Azoospermi - brak plemników w nasieniu
Badania hormonów tak jak pisalam pod wykresem ..wszytsko powyzej normy FSH, LH, Porlaktyna testosteron za niski..
a tempkka robi mnie w bambuko..
-
Dziewczyny nie wiem gdzie to napisać, żeby dotrzeć do jak największej liczny staraczek z ovu. Wybrałam ten wątek.
Bardzo Wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję za wsparcie, za dobre słowo, za otuchę, za dodawanie sił, podnoszenie na duchu... Za to że jesteście, za kazdy miły komentarz pod wykresem, za zrozumienie, za trzymanie kciuków, za słanie wirusków, za gratulacje i waszą radość kiedy zaznaczyłam pozytywny test. Staranie się o dziecko jest pieknym, ale niestety dla wielu z nas także trudnym okresem w życiu. Kiedy pojawiają się problemy, diagnozy brzmiące jak wyrok, kiedy otoczenie wywiera presję, kiedy nie masz już pomysłu jak odpowiadać na pytanie "a wy kiedy?", wystarczy wejść na ovufriend i wyżalić się. Tutaj znalazłam wiele zrozumienia, ciepła i wsparcia i jeszcze raz serdecznie Wam za to dziękuję. Udało mi się. Udało się akurat wtedy, kiedy powiedziano mi, że jedyne wyjście to in vitro. Nie spodziewałam się więc cudu.. Ale ten cud nadszedł. A wiecie jak objawia się cud? Wcale... Nie bolą piersi, nie biega się do toalety, nie ma żadnych mdłości... Nic takiego nie dzieje się 10 dni po owulacji. Test zrobiłam tylko dlatego, że miałam sen. Takie prorocze sny miewam od dziecka, więc nauczyłam się w nie wsłuchiwać. Ale próżno było na tamtym etapie dopatrywać się objawów. Dopiero teraz piersi mi urosły, sutki są wrażliwe i wstaję w nocy siusiu. I to wszystko. Kochane staraczki, nie doszukujcie się objawów, nie kochajcie się na czas, bo to dziś, bo trzeba. Wiem, że łatwo powiedzieć. Przecież robiłam to samo. Ale udało się dopiero wtedy, kiedy odpuściłam myśląc, że nie mam szans. Trzymam za was kciuki. Za piękne ciążowe brzuszki Idzie wiosna, świat pięknieje, będzie dobrze! Jeszcze raz dziękuję!Ania_84, Malenq, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
bergo gratuluje!!!! zycze spokojnej i zdrowej ciazy!!! co do twojego komentarza,oki zgodze sie z toba ze jak wsluchujemy sie w swoj organizm wiecej mamy objawow itp.masz w tym racje ale niektore kobietki maja np.bol piersi wczesniej,bol sutek itp.kazda z nas jest inna i inaczej wszystko przezywa gratuluje jeszcze raz!!!!
Ania_84, iza30, Bergo lubią tę wiadomość
-
BERGO - Gratulacje spokojnej ciazy i za 9 miesiecy krzyku malucha na porodóce
rybka, Bergo lubią tę wiadomość
-
dobra slonka ja tez zmykam bo czas ucieka a trzeba obiad jakis wymyslic sam niestety sie niezrobi mam dziwny ten cykl,nigdy mnie tak nie zalewalo po owulacji ale moze to zasluga octu jablkowego papatki milego dnia!!! zajrze jutro
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:chciałąbym wierzyc w CUD ale jakos nie umiem..
iza30 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:hej wszystkim, właśnie wróciłam z pracy, lecę po młodego i zaraz was doczytam
mika gratulacje
joannaaa, nie mam pojęcia ale nie strasz bo też zaczęłam wiesiołek łykać
Ja mam nadzieję, że to zbieg okoliczności Ale już ustaje, mam nadzieję, że teraz tak pocierpie żeby mieć 9msc spokojurybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:To moze trzeba znowu troche rozruszac forum i jak bedzie 500 strona to robimy wirtualna imprezke bedziemy pic e co moga winko,piwko a te co maja fasoleczki beda pily soczki
iza30 lubi tę wiadomość