W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
U ciebie może cudny, u mnie leje od rana... W taką pogodę chce się tylko pod kocykiem leżeć...
Zawsze na początku nowej pracy jest dziwnie, bynajmniej ja tak miałam, z czasem zaczyna się człowiek przyzwyczjac, będzie dobrzerybka lubi tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Hej dziewczyny, jak mija wieczór? Ja dzisiaj wyskoczyłam ze znajomymi na zakupy, oderwałam się od codzienności i lepiej poczułam. Kupiłam też wałściwy Wiesiołek, zaczeła łykać i mam nadzieję że niebawem zostanę mamą. W końcu pozytywne nastawienie to PODSTAWA!
Trzymam kciukirybka lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim z rana..
Słonko świeci ładnie prosto w moje oczy jak patrzę na komputer
W nowej pracy nie jestem, raczej w starej na nowym miejscu.. Nic nikomu nie pasuje, szefowie, sztuk siedem szaleją, nagle niczego nie wolno, masakra jakaś. Mam nadzieję, że to tylko taki początek..
Jak tam humory?rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć wszystkim z rana..
Słonko świeci ładnie prosto w moje oczy jak patrzę na komputer
W nowej pracy nie jestem, raczej w starej na nowym miejscu.. Nic nikomu nie pasuje, szefowie, sztuk siedem szaleją, nagle niczego nie wolno, masakra jakaś. Mam nadzieję, że to tylko taki początek..
Jak tam humory? -
Cześć Rybka, ja zaraz idę nastawić ekspres..
Humor mam niezły, ale na razie mnie atmosfera w biurze przytłacza. Wszyscy się czepiają o wszystko, poza tym jesteśmy w akwarium, ale bynajmniej się nie czuję jak szczęśliwa rybkarybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć Rybka, ja zaraz idę nastawić ekspres..
Humor mam niezły, ale na razie mnie atmosfera w biurze przytłacza. Wszyscy się czepiają o wszystko, poza tym jesteśmy w akwarium, ale bynajmniej się nie czuję jak szczęśliwa rybkaiza30, kejt lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ale z cukrem??? witam witam i o humorek i o noge pytam niebawem twoj wielki dzien testowanko a idzie wiosna i my czekamy na swieze wiruski
A no narazie jest oki z noga zobaczymy jak bedzie pozniej, kurde ale 3 dni pod rzad bolala jak nie wiem dzis rehabilitacje wiec moze mi cos powiedzarybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Kawa z cukrem oczywiscie,
A no narazie jest oki z noga zobaczymy jak bedzie pozniej, kurde ale 3 dni pod rzad bolala jak nie wiem dzis rehabilitacje wiec moze mi cos powiedza