W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ucięłam sobie drzemkę w środku dnia, a teraz czuję, że szybko nie zasnę...roztroiłam się troszkę Iza może Ty mi podpowiesz? To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp, tzn zaczęłam drugi, ale nie wiem czy podczas @ też mierzyć tempkę?
rybka lubi tę wiadomość
Z nadzieją... -
kejt wrote:Ja ucięłam sobie drzemkę w środku dnia, a teraz czuję, że szybko nie zasnę...roztroiłam się troszkę Iza może Ty mi podpowiesz? To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp, tzn zaczęłam drugi, ale nie wiem czy podczas @ też mierzyć tempkę?
Ja na poczatku mierzylam nawet w @ a teraz czekam az mam plamienie i wtedy zaczynam mierzyc, pamietaj zeby miezyc do 9 rano i przed wyjsciem z lozka i zawsze o jednej porzerybka lubi tę wiadomość
-
Tak wiem wiem:) mierzę o 7.00-7.30. Tylko tak zastanawiałam się jak jest z tą @, bo przeglądając wykresy innych dziewczyn bywało różnie... niektóre mierzą, niektóre nie. Dziś zmierzyłam i miałam 37,18 i tak zastanawiałam się czy przez @ może być podwyższona, ale później pomyślałam, że może być to spowodowane wczorajszym zakrapianym winem wieczorem:)
rybka lubi tę wiadomość
Z nadzieją... -
mam mega zajefajny humorek imprezka mi sie mega udala wypilam se duzo i czulam sie super nawet odbylo sie bez kaca po drugie duzo moich znajomych tu z owu obwieszcza mi dobre nowiny od rana jedna ze urodzila coreczke a trzy ze sa w ciazy
zoosiaa, olka30, iza30 lubią tę wiadomość