W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Joannaaa wrote:A ja jestem wkurozna! zamówiłam testy owulacyjne w tamtym tygodniu na allegro i nadal ich nie ma...!!!
-
Dzień dobry sobotnio co słychać, my zaczynamy karnawał, tydzien przebieranek, parad na mieście i mnustwo zabawy każdego dnia
Kasiula09 wrote:hejka ja już po wizycie wszystko jest dobrze ale ciąża jest młodsza o tydzień ale ginka powiedziała ze nie ma obaw do niepokoju za 10dni ide na słuchanie serduszka
Gratulacje teraz rosnijcie zdrowoiza30, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
testowałam- cudu nie ma ..ale czego moglam sie spodziewc.. tempka dalej 14 dpo 37,07 ;/ @ brak .. wkurza mnie ju to wsyztsko.. juz sie pogodzilam ze nidgy nie ujrze II to mi teraz nadziei sie zachcialo.. i mam ..;/doła
przy tych wynikach meza nie mialo prawa nic zaskoczyc wiec na co ja liczylam.. -
Ania_84 wrote:testowałam- cudu nie ma ..ale czego moglam sie spodziewc.. tempka dalej 14 dpo 37,07 ;/ @ brak .. wkurza mnie ju to wsyztsko.. juz sie pogodzilam ze nidgy nie ujrze II to mi teraz nadziei sie zachcialo.. i mam ..;/doła
przy tych wynikach meza nie mialo prawa nic zaskoczyc wiec na co ja liczylam..rybka lubi tę wiadomość