W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Witam z rana
Wczoraj się pochwaliłam że mnie głowa nie boli, a w nocy myślałam że umrę Chole..y łeb.. Całe szczęście jestem jakoś w miarę w stanie funkcjonować.. Pogoda paskudna, zimno, w sumie nie pada, ale jeszcze chwilkę temu padało.. Fe
Olka - jak sie czujesz - lepiej troche? -
Trochę lepiej, dzięki
Normalnie jakiś cud.. Migrena to mnie zazwyczaj trzyma ze 3 dni.. Albo tabletka wzięta o 4 rano zadziałała z dużym opóźnieniem, albo dziurawiec ma zajebiste działanie antymigrenowe (ponoć ma), bo rano wypiłam herbatkę i jak ręką odjął (ale nie zapeszam, żeby nie wróciło)..
Przejaśnia się na zewnątrz Chcę już do domu.. Z dala od mojej ZNOWU zarażającej koleżanki.. -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny szukam porady, w niedzielę w 25 dniu cyklu zrobilam test i wyszla mi strasznie blada widoczna tylko pod kątem kreska w okienku testowym wczoraj zrobiłam test popołudniu i nic nie wyszło dzisiaj czuję sie fatalnie jakbym miała dostać za chwilę miesiączki a temperatura mierzona rano w pochwie to 36.8 u mnie to tem na wyzszym poziomie. Myślicie ze mogę być w upragnionej ciązy?emileczka87
-
Emileczka powiem ci tak.. Poczekaj do term. @ i wtedy testuj.. Ja już dwa razy miałam taką kreseczkę, albo złudzenie optyczne (widoczne do dziś), albo błąd testu i zawsze @ przyłaziła w porę Nie ma sensu testowanie wcześniej i myślenie czy coś było czy nie.. Może jesteś w ciąży, a może nie.. Szanse jak u każdej z nas.. 50 na 50..
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Melduje sie ostatnio troche zalatwana jestem
dzis mialam next wizyte u stom jeszcze w czwartek piatek i wtorek i bede miala spokoj narezci bedzie wszytsko pieknie
wiec przed ewentualnym in vitro bede juz miala stom z głowylilys, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jatez sie bałam... ale poszłam na spontanie bo sie naczytalam ze od zebów to nawet moga pojawiac sie czeste zapalenia jajnikow itp .. poszłam raz dali mi znieczuelenie nic nie czulam wiec dalej chodzilam i w ciagu miesiaca wsyztsko wyleczone a ja mam spokojne sumienie , a jeszcze poszlam do znajomej wiec luzik
sama mi potwierdzila ze 1 od czego powinno sie zaczac przy staraniach to zeby ..a sama jest w ciazy wiec faktycznei wole miec to z głowy a teraz tylko badania kontorlne co 3 miesiace
ja nie bylam u dentysty 10 lat bo tak sie balamiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas to dopieor sie dowiemy jak bedziemy po badaniach genetycznych i biosji jader.. jak znajda plemniki to rozpoczniemy procedure wiec nie wczesniej jak VI/VII bedziemy szukac plemników bo na genetyke czeka sie 6 tyg a wizyte u genetyka i wtedy nam obiora krew mamy 9 maja
-
nick nieaktualny
-
nie niestety nie słyszałam my na genetyke jedziemy do Łodzi ja juz mam skierowanie maz bedzie mial w czwartek lub piatek serio nam ulzylo ze na NFZ nam zrobia bo 2 tys w kieszeni zostaje i mozemy odkladac na biopsje i ewentualnie jak nie zalapeimy sie do programu na in vitro
U nas zarówno moi rodzice jak i meza ( a raczej tylko mamam- boona dokladnie wie jakie sa wyniki ) jak uslyszeli to odrazu sami sie zapytali czy jak nie bedzie zadnych sznas to moze bysmy wzieli dawce a my im na to ze M juz to zaproponowal.. dziwilam sie bo pierwsza zaproponowala to mama M a mysllam ze bedzie przeciwna.. takze u nas in vitro jest w pelni akceptowane uff. bo przynajemnij nie bedziemy musieli sie tlumaczyc..jednak jesli zdecydujemy sie na dawce beda o tym wiedziec tylko moi rodzice i mama M ..nikt wiecejolka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehhh zeby bylo choc 10 o prawidlowej morfologii .. to juz bedzie cos bo z 10 znam przypadki ze zamrazaja i 2 dzieci jedno w jendym roku drugie po 1,5 roku wiec niech bedzie te 10 a wtedy zamroza i bedaziemy probowac
Matko moj M to chyba by sie cieszyl jak male dziecko
on juz teraz chodzi i sie pyta no dlugo do tej biopsj boon to juz moze sobie dac te igl powbijac zeby tylko cos tam bylo
zreszta on do tej pory mi mowi nooo a kiedy jajeczko peka ..a moz esi eudaiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny