W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzym zaskoczyl mnie dzis moj rozsadny malzonek?
Wpada do mieszkania wywala wszystko z szuflad i barku.. kipi caly..
gdzie sa 2 kluczyki .. do auta m . Spokojnie odpowiadam ze u mojej mamy i pytam a gdzie Twoje -NIE MAM ZATRZASNALEM W SRODKU... tak wiec ja z kurza slepota MUSIALAM ZROBIC 60 KM RUNDE do rodzicow gdzie trzymamy czesc rzeczy..
i niech mi ktos powie ze jestem roztargnionaiza30, olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Piękna pogoda, aż chce się żyć Ja się w końcu zaraziłam choróbskiem, chwyciło mi zatoki Pewnie znów cykl do wyrzucenia przez przeziębienie.. Już się przyzwyczaiłam..
Dziś będę mieć szał pał w pracy, biegła przyszła na bilans.. Baba ma 71 lat i jest przec....iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlka to wytrwałości i spokoju ducha w związku z bilansem....i dużo zdrówka:) ja w tamtym tygodniu przechodziłam grypę żołądkową - dobrze, że to już za mną....
U mnie słońca brak, mglisto i zimno do tego...ale może w weekend się rozpogodzi...
Dzień dobry wszystkim:)olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ja nie, ale moja koleżanka, która wysłała później pita dostała.. Tyle, że inny urząd, więc może szybciej rozlicza.. Czasem czekałam tylko dwa tygodnie, ale teraz czekam już ponad miesiąc..
-
olka30 wrote:Ja nie, ale moja koleżanka, która wysłała później pita dostała.. Tyle, że inny urząd, więc może szybciej rozlicza.. Czasem czekałam tylko dwa tygodnie, ale teraz czekam już ponad miesiąc..
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny