X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już półtory godziny w pracy :)
    Po kawie i po plotach.. Nic się nie chce, bo jakoś tak szaro na świecie dzisiaj..

iza30 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szaro i buro :-( u mnie tez nie za ladnie niestety a ja tak lubie sloneczko :-) co ola jutro wolne??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 08:48

olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście :) Jeżeli szał sprzątania można nazwać wolnym :) Ale do pracy w sobotę nie chodzę i całe szczęście..

iza30, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Jak mi sie spac dzisiaj chce. Pogoda ponura . Tramwaj sie spoznia zaraz spoznie sie do pracy :(

rybka, olka30 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kobietki :)
    Ktos pije jeszcze kawe?
    U mnie tez paskudnie znowu deszcz :(

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Hejka kobietki :)
    Ktos pije jeszcze kawe?
    U mnie tez paskudnie znowu deszcz :(
    hej ja ja ja pije ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Oczywiście :) Jeżeli szał sprzątania można nazwać wolnym :) Ale do pracy w sobotę nie chodzę i całe szczęście..
    ale sprzatanie domowe jest pewnie duzo przyjemniejsze niz w pracy byc ;-) ja lubie sprzatac ale pod warunkiem glosnej muzyki ;-)

zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę codziennie sprzątać byle nie iść do pracy..

rybka, iza30, lilys lubią tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaaam :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Zosia :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ja mogę codziennie sprzątać byle nie iść do pracy..
    ale ja pomimo ze sprzatam codziennie nikt mi za to nie placi ty masz kaske ;-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będziemy o tym mówić, bo ja mam do sprzątania trzy piętrowy dom i też mi nikt za to nie płaci, a praca którą wykonuję zarobkowo zupełnie nie sprawia mi satysfakcji :( Wiele lat byłam w domu sprzątaczką, kucharką, mechanikiem, praczką, prasowaczką i nigdy nawet dziękuję za to nie usłyszałam.. Ale lubię sprzątać i serio mogłabym tak zarabiać na życie..

Malenq, lilys lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) a u mnie w końcu słonecznie, wczorajszy dzień był ponury...
    rybka mnie niestety też nikt nie płaci za sprzątanie ;) nie jesteś sama...;)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda to teraz tak jakby mi ktoś za to płacił..

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Wygląda to teraz tak jakby mi ktoś za to płacił..
    oj niedenerwuj sie niemialysmy nic zlego na mysli wiesz ze mi chodzilo o twoja prace w pracy :-) to duzo masz do sprzatania ;-) ja mam tylko jedno pietro bo poddasze mamy nieuzytkowe i szlak mnie trafia jak posprzatam a ktos za jakies polgodziny robi juz slady(zostawia szklanke po sobie,zrobi kanapke i nieposprzata)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihii rybka mam tak samo...mój A. jak wraca i widzi, że "lśni" to aż się boi cukier sypać do kawy:D:D:D:D
    a tak serio..Olka30 3piętrowy dom...duży, u mnie malutki, tak jak u rybki poddasze "jeszcze" nieużytkowe, a przydałoby się trochę więcej miejsca..niekoniecznie do sprzątania:)

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez lubie sprzatac przy glosnej muzyce wtedy praca idzie bardzo sprawinie :)
    Czesc Zosia :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu jest 8 osób, więc czas od porządku do bałaganu zajmuje tyle co wyschnięcie umytej podłogi, bo krzyczę jak ktoś mi wchodzi na mokre :( No ale niestety nie mieszkam u siebie, więc nie mam wiele do powiedzenia.. Wierzcie mi dziewczyny, że chciałabym sobie siedzieć w domu jak moja siostra i co dzień sprzątać, gotować, zmywać gary gdybym miała taką możliwość i pewność, że mój mąż na nas zarobi :( Ale na razie nie stać nas nawet na to żeby wynająć coś swojego, lata lecą, urabiamy się po łokcie i nic z tego nie ma :( Nawet szczęścia w postaci dziecka :(

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Oj ja tez lubie sprzatac przy glosnej muzyce wtedy praca idzie bardzo sprawinie :)
    Czesc Zosia :)
    tak wtedy idzie super sprzatanie ;-) ale najwiecej kocham sprzatac jak jestem sama w domu wtedy 2 godzinki i mam czysto 8-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    U mnie w domu jest 8 osób, więc czas od porządku do bałaganu zajmuje tyle co wyschnięcie umytej podłogi, bo krzyczę jak ktoś mi wchodzi na mokre :( No ale niestety nie mieszkam u siebie, więc nie mam wiele do powiedzenia.. Wierzcie mi dziewczyny, że chciałabym sobie siedzieć w domu jak moja siostra i co dzień sprzątać, gotować, zmywać gary gdybym miała taką możliwość i pewność, że mój mąż na nas zarobi :( Ale na razie nie stać nas nawet na to żeby wynająć coś swojego, lata lecą, urabiamy się po łokcie i nic z tego nie ma :( Nawet szczęścia w postaci dziecka :(
    o ja ale was tam duzo :-) ja slonko znowu chcialabym chodzic do pracy wiec mozemy sie zamienic chociaz na pol roku ;-) niestety wiem o czym piszesz bo my zyjemy za jedna pensje i jest ciezko :-( latem sobie dorabiam pare zlotych ale zima jest katastrofa :-( w tamtym roku wynajelam sie jako niania,ale zarabialm tylko na dojazd nic nie zostawalo..

Malenq lubi tę wiadomość

‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ