X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już półtory godziny w pracy :)
    Po kawie i po plotach.. Nic się nie chce, bo jakoś tak szaro na świecie dzisiaj..

iza30 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szaro i buro :-( u mnie tez nie za ladnie niestety a ja tak lubie sloneczko :-) co ola jutro wolne??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 08:48

olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście :) Jeżeli szał sprzątania można nazwać wolnym :) Ale do pracy w sobotę nie chodzę i całe szczęście..

iza30, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Jak mi sie spac dzisiaj chce. Pogoda ponura . Tramwaj sie spoznia zaraz spoznie sie do pracy :(

rybka, olka30 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kobietki :)
    Ktos pije jeszcze kawe?
    U mnie tez paskudnie znowu deszcz :(

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Hejka kobietki :)
    Ktos pije jeszcze kawe?
    U mnie tez paskudnie znowu deszcz :(
    hej ja ja ja pije ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Oczywiście :) Jeżeli szał sprzątania można nazwać wolnym :) Ale do pracy w sobotę nie chodzę i całe szczęście..
    ale sprzatanie domowe jest pewnie duzo przyjemniejsze niz w pracy byc ;-) ja lubie sprzatac ale pod warunkiem glosnej muzyki ;-)

zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę codziennie sprzątać byle nie iść do pracy..

rybka, iza30, lilys lubią tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaaam :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Zosia :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ja mogę codziennie sprzątać byle nie iść do pracy..
    ale ja pomimo ze sprzatam codziennie nikt mi za to nie placi ty masz kaske ;-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będziemy o tym mówić, bo ja mam do sprzątania trzy piętrowy dom i też mi nikt za to nie płaci, a praca którą wykonuję zarobkowo zupełnie nie sprawia mi satysfakcji :( Wiele lat byłam w domu sprzątaczką, kucharką, mechanikiem, praczką, prasowaczką i nigdy nawet dziękuję za to nie usłyszałam.. Ale lubię sprzątać i serio mogłabym tak zarabiać na życie..

Malenq, lilys lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) a u mnie w końcu słonecznie, wczorajszy dzień był ponury...
    rybka mnie niestety też nikt nie płaci za sprzątanie ;) nie jesteś sama...;)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda to teraz tak jakby mi ktoś za to płacił..

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Wygląda to teraz tak jakby mi ktoś za to płacił..
    oj niedenerwuj sie niemialysmy nic zlego na mysli wiesz ze mi chodzilo o twoja prace w pracy :-) to duzo masz do sprzatania ;-) ja mam tylko jedno pietro bo poddasze mamy nieuzytkowe i szlak mnie trafia jak posprzatam a ktos za jakies polgodziny robi juz slady(zostawia szklanke po sobie,zrobi kanapke i nieposprzata)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihii rybka mam tak samo...mój A. jak wraca i widzi, że "lśni" to aż się boi cukier sypać do kawy:D:D:D:D
    a tak serio..Olka30 3piętrowy dom...duży, u mnie malutki, tak jak u rybki poddasze "jeszcze" nieużytkowe, a przydałoby się trochę więcej miejsca..niekoniecznie do sprzątania:)

rybka lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez lubie sprzatac przy glosnej muzyce wtedy praca idzie bardzo sprawinie :)
    Czesc Zosia :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu jest 8 osób, więc czas od porządku do bałaganu zajmuje tyle co wyschnięcie umytej podłogi, bo krzyczę jak ktoś mi wchodzi na mokre :( No ale niestety nie mieszkam u siebie, więc nie mam wiele do powiedzenia.. Wierzcie mi dziewczyny, że chciałabym sobie siedzieć w domu jak moja siostra i co dzień sprzątać, gotować, zmywać gary gdybym miała taką możliwość i pewność, że mój mąż na nas zarobi :( Ale na razie nie stać nas nawet na to żeby wynająć coś swojego, lata lecą, urabiamy się po łokcie i nic z tego nie ma :( Nawet szczęścia w postaci dziecka :(

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Oj ja tez lubie sprzatac przy glosnej muzyce wtedy praca idzie bardzo sprawinie :)
    Czesc Zosia :)
    tak wtedy idzie super sprzatanie ;-) ale najwiecej kocham sprzatac jak jestem sama w domu wtedy 2 godzinki i mam czysto 8-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    U mnie w domu jest 8 osób, więc czas od porządku do bałaganu zajmuje tyle co wyschnięcie umytej podłogi, bo krzyczę jak ktoś mi wchodzi na mokre :( No ale niestety nie mieszkam u siebie, więc nie mam wiele do powiedzenia.. Wierzcie mi dziewczyny, że chciałabym sobie siedzieć w domu jak moja siostra i co dzień sprzątać, gotować, zmywać gary gdybym miała taką możliwość i pewność, że mój mąż na nas zarobi :( Ale na razie nie stać nas nawet na to żeby wynająć coś swojego, lata lecą, urabiamy się po łokcie i nic z tego nie ma :( Nawet szczęścia w postaci dziecka :(
    o ja ale was tam duzo :-) ja slonko znowu chcialabym chodzic do pracy wiec mozemy sie zamienic chociaz na pol roku ;-) niestety wiem o czym piszesz bo my zyjemy za jedna pensje i jest ciezko :-( latem sobie dorabiam pare zlotych ale zima jest katastrofa :-( w tamtym roku wynajelam sie jako niania,ale zarabialm tylko na dojazd nic nie zostawalo..

Malenq lubi tę wiadomość

‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ