W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Oczywiście Jeżeli szał sprzątania można nazwać wolnym Ale do pracy w sobotę nie chodzę i całe szczęście..
zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
Nie będziemy o tym mówić, bo ja mam do sprzątania trzy piętrowy dom i też mi nikt za to nie płaci, a praca którą wykonuję zarobkowo zupełnie nie sprawia mi satysfakcji Wiele lat byłam w domu sprzątaczką, kucharką, mechanikiem, praczką, prasowaczką i nigdy nawet dziękuję za to nie usłyszałam.. Ale lubię sprzątać i serio mogłabym tak zarabiać na życie..
Malenq, lilys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Wygląda to teraz tak jakby mi ktoś za to płacił..
-
nick nieaktualnyhihii rybka mam tak samo...mój A. jak wraca i widzi, że "lśni" to aż się boi cukier sypać do kawy:D:D:D:D
a tak serio..Olka30 3piętrowy dom...duży, u mnie malutki, tak jak u rybki poddasze "jeszcze" nieużytkowe, a przydałoby się trochę więcej miejsca..niekoniecznie do sprzątania:)rybka lubi tę wiadomość
-
U mnie w domu jest 8 osób, więc czas od porządku do bałaganu zajmuje tyle co wyschnięcie umytej podłogi, bo krzyczę jak ktoś mi wchodzi na mokre No ale niestety nie mieszkam u siebie, więc nie mam wiele do powiedzenia.. Wierzcie mi dziewczyny, że chciałabym sobie siedzieć w domu jak moja siostra i co dzień sprzątać, gotować, zmywać gary gdybym miała taką możliwość i pewność, że mój mąż na nas zarobi Ale na razie nie stać nas nawet na to żeby wynająć coś swojego, lata lecą, urabiamy się po łokcie i nic z tego nie ma Nawet szczęścia w postaci dziecka
-
olka30 wrote:U mnie w domu jest 8 osób, więc czas od porządku do bałaganu zajmuje tyle co wyschnięcie umytej podłogi, bo krzyczę jak ktoś mi wchodzi na mokre No ale niestety nie mieszkam u siebie, więc nie mam wiele do powiedzenia.. Wierzcie mi dziewczyny, że chciałabym sobie siedzieć w domu jak moja siostra i co dzień sprzątać, gotować, zmywać gary gdybym miała taką możliwość i pewność, że mój mąż na nas zarobi Ale na razie nie stać nas nawet na to żeby wynająć coś swojego, lata lecą, urabiamy się po łokcie i nic z tego nie ma Nawet szczęścia w postaci dziecka
Malenq lubi tę wiadomość