X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hihii rybka mam tak samo...mój A. jak wraca i widzi, że "lśni" to aż się boi cukier sypać do kawy:D:D:D:D
    a tak serio..Olka30 3piętrowy dom...duży, u mnie malutki, tak jak u rybki poddasze "jeszcze" nieużytkowe, a przydałoby się trochę więcej miejsca..niekoniecznie do sprzątania:)
    u mnie jest tak ze posprzatam i mam czysto dopoki nie wroci syn i maz :-) jak chodzilam do pracy wracajac do domu wiedzialam co jedli gdzie jedli co pili gdzie siedzieli gdzie sie przebierali 8-)

Malenq, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30...widzisz, a ja mam odwrotnie....wiele bym dała za pracę ;) chociaż mieszkamy sami, i coś tam swojego mamy, to jak widzę, że mój A. się urabia po łokcie..to aż mi w brzuchu ściska z nerwów...ale w mojej okolicy z pracą (jak w całej Polsce) krucho...więc...
    a szczęście w postaci brzdąca przyjdzie i do Nas:) może wtedy inaczej spojrzę na bycie "gospodynią"...

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki kraj, znaleźć pracę graniczy z cudem, a jak masz pracę to najlepiej żeby siedzieć w niej cały dzień, bo to dobrze wygląda, pracować za 3 i zarabiać minimalne (nie mówię jakie wymagania trzeba spełniać, bo odrębny temat). Utrzymać się za to choć na średnim poziomie i mieć jakiekolwiek oszczędności to tylko mrzonka :( Najchętniej rzuciłabym to wszystko i zaczęła wszystko od nowa, w innym miejscu, w innym zawodzie, ale najmłodsza już nie jestem i to w cale nie takie łatwe :(

Koniec smętów!! Słonko wyjrzało zza chmur...

iza30 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    olka30...widzisz, a ja mam odwrotnie....wiele bym dała za pracę ;) chociaż mieszkamy sami, i coś tam swojego mamy, to jak widzę, że mój A. się urabia po łokcie..to aż mi w brzuchu ściska z nerwów...ale w mojej okolicy z pracą (jak w całej Polsce) krucho...więc...
    a szczęście w postaci brzdąca przyjdzie i do Nas:) może wtedy inaczej spojrzę na bycie "gospodynią"...
    zgadzam sie z toba w stu procentach!!!! tak ja tez duzo bym dala za prace naprawde :-) wkurza mnie to uzaleznienie od meza ze nie moge kupic sobie spodni bo wole zeby bylo na jedzenie itp.

Malenq, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybiera sie gdzies ktoras z was na wakacje???

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słonko od rana...ptaszki śpiewają, bociany klekoczą nad łąką...chce się żyć...a ze smęceniem to najgorzej mam, tak jak rybka pisała, zimą - wtedy mam najgorszą deprechę...latem jest inaczej...:-)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    U mnie słonko od rana...ptaszki śpiewają, bociany klekoczą nad łąką...chce się żyć...a ze smęceniem to najgorzej mam, tak jak rybka pisała, zimą - wtedy mam najgorszą deprechę...latem jest inaczej...:-)
    dobrze powiadasz czesto dzis sie zgadzamy ;-) jak swieci slonko az chce sie zyc ja juz od paru dni zabieram sie za mycie okien ale na mysleniu sie skonczylo 8-) powiadasz ze widzisz bociany?? ha ha moze to dobry znak?? :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chciała, od dwóch lat nie byłam na wakacjach, a od kiedy zaczęłam po studiach pracę to na porządnych wakacjach byłam raz, po ślubie.. Myślałam nad zagranicą, jakiś mały kredycik i choć tydzień staranek na luzie w ciepłych krajach :) To mam w czerwcu dwa wesela po rząd w tym jedno dwu-dniowe :( W maju ubezpieczenie auta i chyba będą kolejny rok nici z wakacji :( Ale jeszcze nie tracę nadziei :) Może jakiś last minut, może w totka wygram.. Tylko w końcu muszę zagrać..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech co roku je widzę, ale one do mnie się nie spieszą hahahah....nie mój czas widocznie był....co do okien - jak pisałam na innym wątku, staram się przez drzwi patrzeć;) moje wołają o pomstę...ale też zebrać się nie mogę, nie chodzi tu o mycie, ale te wszystkie firanki, prasowanie etc. - mam brak weny na tego typu prace:D:D:D poczekam do kwietnia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka30 to dzisiaj graj, chyba 17milionów do wygrania.....ja do totka mam daleko, więc nie gram....
    My na porządnych wakacjach też byliśmy po ślubie...a tak co roku coś, jak nie ogrodzenie nowe, to dach, a jak nie dach to zwierzaki chorują, to auto się psuje, to czyjś ślub...znam to;) My w tym roku jedziemy na tydzień do Włoch, w końcu się zmobilizowaliśmy i może wtedy się odstresujemy...ale to dopiero w lipcu....
    ps. mam nadzieję, że zdrowie tylko dopisze;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:49

olka30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym roku raczej nigdzie ale na przyszly rok mam juz plany :)

Malenq lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta.. jak co roku z tesciami na mazury... 2 tygodnie w gluszy z tesciowa bez internetu tv radia...

iza30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilys wymarzone wakacje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys gdyby mnie sam Św. Mikołaj prosił, o to, bym z teściową pojechała - to ja bym nogi za pas i sru w drugą stronę......chyba, że ty masz Teściową, a nie tak jak u mnie @#$#^%^&^(*(&%#$@# .....

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze tesciowe to klony?

rybka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D dobre

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys no przecież z jednej gliny ulepione:D:D:D

lilys, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiedzialabym ze straszne.. zapowiedzialam rodzenstwu ze jesli bede podobna do niej to maja spalic mnie na stosie..

Malenq, olka30, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz moja siostra ma wieksza @#$/ zabronila siostrze przyjezdzac z synkiem (..z reszta jej wnukiem) bo ten trzepnal podczas zabawy jej ukochanego .. tez wnuczka . (Dzieciaki maja po 7-8 lat).
    bajka... a jak siorka brala slub to tesciowa zapomniala z domu spodni od garnituru dla mlodego..

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z kawka..dopeiro teraz :D ale juz sie stawiam :D

olka30, lilys, rybka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ