W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylilys na ten temat postępowania teściowych można nieskończone dramaty pisać....
wiesz nigdy nie marzyłam, że moja teściowa będzie moją "mamą", bo mamę ma się jedną!!! ale myślałam, że będzie chociaż człowiekiem...ale i tu klops...rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tesciowa za plotem ale na szczescie nigdy nam sie nie wtraca.. a obiadki c jakis czas jak sie nie cche gotowac zawsze ma gotowe
iza30 lubi tę wiadomość
-
A co do wakacji..to my z mezem jesli uda nam sie i koszty leczenia nas nie zezra to jedziemy do paryza na kilka dni a co
olka30, lilys, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ja też na swoją nie narzekam, bo się w sumie w nic nie wtrąca, ale bije od niej że wszyscy jesteśmy takimi małymi głupimi dziećmi i cóż my wiemy o życiu i jeszcze jej sposób robienia czegokolwiek jest jedyny i najlepszy.. Dlatego od razu powiedziałam mojemu że nie ma szans żebym ja u nich mieszkała
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja mam tesciowa za plotem ale na szczescie nigdy nam sie nie wtraca.. a obiadki c jakis czas jak sie nie cche gotowac zawsze ma gotowe
Ania_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
noo doc czesto..bo jak pracuje to nieraz mi sie nie chce coc ostatnio sporo gotuje ale pierogi tesciowej i piza wygrywaja
Mam nadzieje ze nam sie uda pojechac..bo widze ze moj M nabral ochoty na wyjazd
A dwa musimy psychicznie odpoczac za duzo od poczatku roku sie dzialloWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 10:42
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:no nie wierze przez taką chwile co weszłam sie przywitałam no ale musiałam was zostawić na chwilke, i wchodze teraz a ja już mam z 4-5 stron do nadrobienia, no prosze prosze forum odżyło he he
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zoosiaa wrote:Moja tesciowa jest spoko fajna baabkaa tak samo teściu o wszystkim moge z nim pogadac wypic tez mozemy sobie razeem nie narzekam
zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość