W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem. Dlatego nie nastawiam sie na nic. Brzuch moze mnie bolec na zmiane pogody po tylu interwencjach lekarskich to cud ze jeszcze nie kocham sie z mezem po ciemku pod 3 koldrami i w koszulce .
zastanawia mnie atak na cere..brak sil i wstret do zarcia.. moze to po zatruciu.. chociaz wszyscy jedli a haftowalam ja. W tramwaju (naszczescie mam tylko jeden przystanek i tylko na krancowke - wiec jest luzno) wyczuwam wszystko jak pies mysliwski od alkoholu papierosow po gorsze zapachy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Może ktoś miał podobną sytuację? 19-21 lutego miałam ostatni okres. Kilka dni przed spodziewanym w marcu (miał się pojawić ok 18 marca)zaczęły się objawy: nudności, ból głowy, brzucha (jak na okres), zawroty głowy itp itd. 20 marca miałam 1 -dniowe krwawienie. Nie wiem czy to był okres czy implantacja. Od tego czasu dalej zawroty, ból żołądka połączony z bólem jajników, zmęczenie, częste sikanie itp itd. 23 w niedzielę zrobiłam test - nic, dzisiaj z samego rana (5 tydzień ciąży, jakby to było to)- dalej jedna krecha. Moja znajoma lekarka wykluczyła ciąże pozamaciczną (test by wykazał) i poronienie (jakieś objawy dalej są). Są 2 wyjścia - albo ciąża, której test nie wykrywa albo autosugestia.
Pozdrawiam wszystkie starające sięLaurrena -
nick nieaktualnyLaurrena wrote:Cześć dziewczyny
Może ktoś miał podobną sytuację? 19-21 lutego miałam ostatni okres. Kilka dni przed spodziewanym w marcu (miał się pojawić ok 18 marca)zaczęły się objawy: nudności, ból głowy, brzucha (jak na okres), zawroty głowy itp itd. 20 marca miałam 1 -dniowe krwawienie. Nie wiem czy to był okres czy implantacja. Od tego czasu dalej zawroty, ból żołądka połączony z bólem jajników, zmęczenie, częste sikanie itp itd. 23 w niedzielę zrobiłam test - nic, dzisiaj z samego rana (5 tydzień ciąży, jakby to było to)- dalej jedna krecha. Moja znajoma lekarka wykluczyła ciąże pozamaciczną (test by wykazał) i poronienie (jakieś objawy dalej są). Są 2 wyjścia - albo ciąża, której test nie wykrywa albo autosugestia.
Pozdrawiam wszystkie starające się
Proponuje zebys poszla na bete. Sikanie moze byc malo wiarygodne.
badanie kosztuje tyle co 2 testy za to jest pewne.
iza30 lubi tę wiadomość
-
Ja bym poszła na bete.. zeby wiedziec na 100% - testy sikane nie zawsze wychodza.. stezenie hcg w moczu jesli czesto oddajesz mocz moze byc slabsze.. jesli piejsz sporo wody tak samo..
jelsi beta wyjdzie negatywna to bym poszla do gina.. skoro jest bol jajnika/ jajnikow moz eto byc rózniez zapalenie badz torbielka .. mysle ze jesli beta nie wykaze ciazy idz lepiej na usg i do gin -
nick nieaktualny
-
ja własnie wroiclam do domku musialam odrazu siusiu bo tak mnie scisnelo w pecherzu ze szok..no i herbatka bo mnie zmulilo na maxa myslalam ze maz bedzie musial przystawac.. ;/ a wszytsko zaczelo sie od naglego ostrego bolu @ myslalam ze dostalam ale nie bol potrwal kilka minut i rozpoczelo sie najpierw siusiu a pozniej mnie zemdlilo na maxa.. bleee nie trawie tych kilku dni przed @ale herbatka juz pomaga
rybka lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny!
za mna juz 4 miesiac staran, zeby bylo ciekawiej w prima aprillis bede robic test konczacy 4 probe, watpie zeby sie udalo bo nie czuje zadnych zmian.
Jestem po jednym zniecheceniu ale od 5 miesiaca wracaja do mnie nowe sily!
narazie nie bylam u lekarza wzgledem staran, jezeli do wakacji sie nie uda wtedy bedziemy probowac z lekarzem.
Moje cykle sa rozne jeszcze w zime byly okolo 35 dniowe i od momentu staran liczba spada w dol - ostatni cykl 29 dni.
Predzej mialam konto na netmama.pl lecz tam duzo dziewczyn zaszlo juz w ciaze i watek podobny do tego poprostu mnie dolowal bo kazda sie chwalila nowymi doznaniami. Bardzo sie cieszylam z ich szczescia ale do tego byly inne watki.
Pozdrawiam!Ania_84, Anastazjaaa, olka30, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
lejdiczokled -
Witamy
Kazda kobiet inaczej przechodzi poczatki ciazy wiec poki nie ma @ jest nadzieja
Ja tez mam dostac @ w prima Aprilis.. tyle ze u nas to naprawde byłby niezły psikus
rybka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki mam 26 lat, starania zaczęłam 5 cykli temu. Jak na razie smutek, smutek, smutek. We wtorek byłam na USG podobno był już pęcherzyk, w poniedziałek mam kolejną wizytę.
olka30, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]